Trio boven de 60

Al twintig jaar wonen wij in een verkaveld bos. Met de buren onderhouden wij niet echt contact, alleen een vriendelijke of beleefde begroeting en heel af en toe een kort gesprek langsheen de haag.

Zelf hebben wij twee flinke waakhonden, die enkele keren per jaar het bezoek krijgen van Gemma, het vlinderhondje van de buren. Vorige vrijdag opnieuw dus.

Met Gemma onder de arm ging ik aanbellen.  De deur stond op een kiertje, en ik hoorde alleen een vriendelijke uitnodiging. Claudine, de buurvrouw, was verrast en blij dat ik haar oogappel terugbracht.

Nu is Claudine moeders mooiste niet. Vooraan in de zestig wat de leeftijd betreft, en achteraan in de zeventig wanneer het op gewicht aan komt. Maar de koffie kon ik niet weigeren.

Op de sofa lag een hele stapel theaterkostuums, die volgens Claudine allemaal avondjurken waren van haar ouders en grootouders. Toen er weer werd aangebeld, kwam Marianne binnen, de andere buurvrouw. Zowat hetzelfde type en dezelfde stijl. Zij hadden duidelijk afgesproken om de oude jurken eens te sorteren, en drongen erop aan dat ik zou blijven om hen daarin te adviseren.

Claudine ging als eerste naar een achterliggende kamer en verscheen in vol ornaat met een schreeuwlelijke oude baljurk. Marianne proestte het uit, en ik kon mij amper bedwingen van lachen bij het aanschouwen van het décolleté. In een sierlijke beweging draaide Claudine zich om, en merkte ik dat de jurk achteraan niet was dichtgeknoopt. Het zicht langs achteren was eerder komisch dan opwindend.

Al snel dook Marianne in de stapel, en haalde er op haar beurt een stuk van het grootouderlijk textielarchief uit. Zij had duidelijk meer stijl, en het soiréekleed paste bijna. Maar ik merkte gauw dat ook zij de hele rij knoppen achteraan niet dicht gekregen had, en ook hier zag ik een grote broek en een rug die helemaal bedekt was door de sluiting van een borststuk.

Marianne en Claudine begonnen met de vergelijking van hun balkons en décolletés. Ik genoot van hun commentaar en van hun uitdrukkingen. In het vuur van haar betoog haalde Claudine haar juwelen tevoorschijn. Twee enorme tieten met tepels om u tegen te zeggen.

 

Marianne had er de mond van vol. Letterlijk. Zij zoog en kneedde en gaf toe dat zij jaloers was. Ik wist niet wat ik zag. Ook niet toen Claudine weerwraak wou nemen en in een handige beweging de borsten van Marianne bovenhaalde. Nu pas kon ik vergelijken. Een duo gevorderde zestigers die elkaar ontdekken en betasten als tieners.

Marianne had kleine tepels, en Claudine deed behoorlijk haar best om hier verandering in te brengen. Toen nam Marianne het initiatief over en begon Claudine vurig te kussen.

De jurken keerden naar de stapel terug, en ik zat daar met een koude koffie te geilen naar twee bejaarde dames die intens van elkaar genoten.

De beha’s werden mij toegegooid, toen Claudine recht stond. Mijn aanwezigheid stoorde haar niet. Ik vond het de moeite om naar te kijken hoe zij zich ontdeed van haar onderbroek. Een model dat zij wellicht ook van haar ouders of grootouders had geërfd.

Marianne deed haar na. Zij stond poedelnaakt voor me, en draaide zich om. Claudine gleed haar hand tussen de dijen en begon Marianne te vingeren. Mijn beide buurvrouwen stonden naakt voor mij te glimlachen, en vingerden samen Marianne die er duidelijk van genoot, en binnen de kortste keren met een hoge schreeuw aangaf dat zij klaarkwam.

Toen Marianne naar de keuken liep, dacht ik even dat zij vluchtte.

Claudine vertelde mij dat dit nooit eerder was gebeurd, terwijl zij al jaren geregeld samen koffie drinken en geregeld zitten te kletsen.

Met een banaan als trofee van haar veroveringstocht kwam Marianne snel terug. Zij kuste Claudine vurig op de mond, en liet snel haar hele hand verdwijnen tussen de benen van Claudine.

Claudine ging languit op de vloermat liggen, en ik zag hoe Marianne haar kuste en gretig likte. Toen Claudine helemaal nat was gelikt, duwde Marianne de banaan naar binnen.

Zij zat voor me, op haar knieën, toen ik merkte dat zij zichzelf in de keuken ook reeds had getrakteerd op een banaan.

In mijn wildste dromen had ik nooit kunnen vermoeden dat ik ook getuige zou zijn van een spontaan lesbisch schouwspel. Nu lagen daar twee zestigers voor mijn voeten, van elkaar en van hun orgasme te genieten.

Toen mijn beide buurvrouwen languit lagen na te hijgen, vond ik dat het tijd werd om mijn steentje bij te dragen. Al die tijd had ik zelfs aan mijn koude koffie niet durven slurpen van opwinding.

Ik haalde de beide bananen voorzichtig weg, en ging eraan ruiken en likken. Een heel apart gevoel maakte zich van mij meester, toen Claudine recht stond en aan Marianne beval dat zij samen de getuige het zwijgen zouden opleggen voor eeuwig.

Dat zwijgen bedoelden zij letterlijk, toen Claudine haar hete lippen op de mijne drukte en met haar tong bij me binnen drong.

Vier handen tegelijk wilden mijn broekriem losmaken. Mijn broek en slip gleden weg, en ik voelde hoe Marianne mijn paal omknelde met haar lippen, en mij de heerlijkste pijpbeurt gaf die ik mij kan herinneren.

Claudine wilde gevingerd worden. Toen ik haar kontgaatje streelde, voelde ik zowaar vingers. Zij richtte zich op, en vingerde haar eigen kutje en haar eigen kontje tot zij er wild van werd en ik haar hete sap kon voelen.

Ik likte het van haar dijen, en voelde meteen hoe zij mijn kont begon te bewerken, eerst met haar vingers, dan met haar tong, terwijl Marianne mij nu vurig begon te zoenen.

Claudine rukte met haar andere hand aan mijn paal tot ik het begaf, en in haar hand spoot. Zij likte haar handen schoon, en liet ook Marianne eens proeven.

Marianne ging Claudine weer vingeren en zoog aan mijn paal tot die weer elke storm kon trotseren. Marianne kwam boven op mij zitten en gleed mijn paal naar binnen, terwijl zij het kontje van Claudine likte en vingerde.

Ik had vier borsten en tepels om te kneden en te zuigen, en ontdekte wat de hemel zo moet zijn. In hun ogen en hun kutjes had ik het vermoeden dat ook de buurvrouwen ervan genoten…

Terwijl ik Marianne terug in de kleren hielp, ging Claudine koffiezetten. Bij het afscheid hebben wij elkaar nog eens gezoend en gestreeld, terwijl ik vurig zat te hopen dat het vlinderhondje gauw nog eens uitbreekt.

Dit verhaal is echt gebeurd, en de realiteit was zaliger dan ik kan weergeven. Het wedervaren dat ik voor jullie had neergeschreven, lag op mijn bureau.

Tot de poetsvrouw maandag naar me toe kwam en sprak over Claudine en Marianne. Al tien jaar doet zij thuis het onderhoud, en nog nooit hadden wij elkaar aangeraakt.

Zij nam het initiatief en gaf mij een flinke beurt. Ik weet zeker dat wij er allebei heerlijk van genoten hebben!

Als prille vijftiger en zelfstandige had ik mij nooit gerealiseerd dat er zo dichtbij zo veel te beleven valt, en dat zestigers zo aardig uit de hoek kunnen komen.

Zijn er nog dames van zestig (of meer) die zin hebben in een romantische vrijpartij, dan hoop ik hen ooit eens te mogen ontmoeten ….

Het bericht Trio boven de 60 verscheen eerst op Sexverhalen.com.