Sneeuw en ijzel

Hallo ik ben Els een Reubens vrouw met grote volle borsten en een stevige kont .( Fictief )
Het was december het was guur er lag al een pak sneeuw , maar de weg was redelijk begaanbaar . Eindelijk was het gestopt met sneeuwen dus ik dacht nu is me kans om boodschappen doen . Ik zat in tweestrijd op de fiets of lopen de supermarkt was nou ook weer niet zo dicht bij . Dus het werd de fiets want lopen had ik een hekel aan . Het fietsen viel mee dus ik schoot goed op nog twee straten . En daar gebeurde het ik gleed weg en kwam met een harde smak op het wegdek terecht . Er stond gelijk een vrouw bij me “Gaat het “vroeg ze ” Dat was een behoorlijke val ” . ” Ik keek toevallig net naar buiten “. ” Ben gelukkig nog heel ” zei ik terug en wilde opstaan . Er schoot een behoorlijke pijnscheut door me knie , nee er op staan ging niet .

” Zou ik toch maar een ambulance bellen ” vroeg de vrouw . ” Nee hoor ” zei ik ” ik ga wel even op de stoep zitten , zou zo wel weer gaan”  . ” Zou u wel me fiets willen oppakken ” vroeg ik . Ze pakte me fiets en zetten hem tegen de gevel . ” Komt u maar even bijkomen bij mij binnen , zet ik een pot thee en geef ik u wat paracetamol tegen de pijn ” . Ze ondersteunde me en ze bracht me binnen in haar woning en zetten me op de bank . Ze liep naar de keuken en had twee paracetamol  en een beetje water bij haar . Ik nam de paracetamol  aan en nam ze in met wat water .

” Het lijkt wel of me knie er af valt ” zei ik . ” Ja ” zei de vrouw ” Het was ook zo smak “. ” Als u het niet vervelend vind wil ik wel even kijken hoor naar u knie “.  ” Graag ” zei ik . Ze wilde me broekspijp omhoog rollen maar dat lukte niet . ” Maar u broek is  ook helemaal nat ” zei ze . ” Kom maar doe maar even uit hang ik hem over de verwarming ” . ” Kan hij drogen en ondertussen kijk ik naar u knie “. Me broek ging makkelijk uit alleen het stukje bij me knie niet . ” Zou ik ook me jas uit mogen doen ” vroeg ik . “Maar natuurlijk “zei de vrouw “Waar zijn me manieren gebleven “.

Ze bekeek me knie er zat een behoorlijke schaafwond op . “Ik pak even wat zalf en de thee leg u been maar op de tafel hoor ” zei ze . Ze kwam terug met een dienblad en zalf . Ze smeerde de zalf er op en we dronken thee . “Linda ” zei ze ” Me naam is Linda praat wat makkelijker”.  ” Mijn naam is els ” zei ik terug . Me knie ging meer pijn doen het trok door me hele been Ze zag het ” Gaat u anders maar even liggen hoor “zei ze kalm . Ik ging op de bank liggen . ” Wacht ” zei ze en liep weer weg en kwam terug met een flesje .

” Me man masseert me altijd , vind ik zalig , je spieren worden er zo ontspannen van “. ” Proberen ” vroeg ze . ” Ja is goed heel me been voel ik nu ” zei ik terug . ” We proberen het gewoon anders gaan we naar de EHBO ”  zei ze rustig .Ze deed de olie op haar hand en wreef het uit op me dij en zo over me been . Het voelde inderdaad ontspannen het werd warm en verlichten de pijn ook . Me ogen werden zwaar ik voelde me behaaglijk eindelijk de pijn iets weg . Het hele gebeuren had me moe gemaakt . Ik viel eigenlijk in een zwart gat en dommelde in , de massage van me been was heerlijk .

Iets haalde me weer terug uit me sluimertijd zachtjes werd er langs me slipje gewreven in me lies . Af en toe kwam er een stukje vinger in me slipje . De vingers gingen nu over de voorkant van me slipje . Ze streelde de lijn tussen me twee schaamlippen . Ik kreeg het warmer en voelde totaal me knie niet meer . Wel besloot ik me ogen dicht te houden . Er kwamen meer vingers bij en de druk werd harder tijdens het strelen . Langzaam werd me kut natter dus ook me slip . Lichtjes begon ik te hijgen Nu kwam de hand in me broek en een vinger streelde me schaamlippen wat weer een gekreun van mij opleverde .” Oohhh jaaa ohhhhh “. Me slip werd naar beneden gedaan en ik deed me kont iets omhoog maar deed net of ik nog sliep .

Me slip werd uitgetrokken en de vingers maakte plaats voor een tong . Ik werd steeds geiler tijd om wakker te worden . Me hand ging over Linda haar hoofd en fluisterde “ohhh jaaa lekker lik maar ohhh lik maar jaaaa “. Ze zat op het randje van de bank echt een mogelijkheid dat ik me benen wijder kon was er niet . Ik wilde genieten van die tong en wilde hem dieper in me kut voelen . Ze kwam omhoog en kuste me vol op me mond en haar tong gleed in me mond . Oke dacht ik haar handen gleden over me borsten . “Mag je trui uit ” fluisterde tussen het tongen door .

” Ja hoor”  hijgde ik en me trui gleed over me hoofd ook me bh werd los gemaakt en uit gedaan . Me grote volle borsten hingen vrij naar benden . Ze pakte ze en begon me tepels te verwennen . Die werden zo hard en groot als vingerhoedjes . ” Ohhh wat een prachtige borsten” hijgde ze . “Ik zou graag gelikt willen worden ” hijgde ze “Ik ben zo geil ineens “.  Ineens dacht ik volgens mij al een tijdje maar goed . Ze kleden de eigen uit we waren allebei naakt nu . Ze had kleine borsten een klein buikje een mooie verzorgde kut gladjes geschoren .