Op vakantie (2)

Na een beetje bijgekomen te zijn en wat gedronken te hebben kijkt N naar beneden. Nou, dat is ook niet veel meer, moet die mijn kontje verwennen? Let jij maar op, anders zorg jij er toch voor dat hij er in past? N lacht en haar hand gaat om mijn schacht en begint me lekker af te trekken. Ze laat een druppel spuug op mijn eikel vallen en verhoogt het tempo, een heerlijk sopgeluidje komt van mijn pik af.

Dan opent ze haar mond en steekt mijn lul tot aan de wortel in haar keel, wow, dit heb ik nog nooit gevoeld, haar hoofd gaat snel op en neer, ik pak haar hoofd vast en bepaal het ritme. Op het moment dat mijn lul begint te zwellen stopt N met pijpen en gaat op haar knieën zitten, ik kniel achter haar en begin haar kutje te likken, langzaam ga ik omhoog tot haar sterretje, tja, belofte maakt schuld. Ook ik laat een druppel spuug op haar sterretje vallen en steek mijn tong diep in haar aarsje.

Een heerlijke kreun komt onder me vandaan. Oh heerlijk dit, nog nooit heeft iemand dit gedaan, maar toen ik jou zag dacht ik, hij mag dit doen. Voorzichtig steek ik een vinger in haar kontje, gevolgd door de 2e. Ik zie haar gelakte nageltjes naar haar kutje gaan, jemig wat is alles nat! Dan trek ik mijn pik in de juiste grootte en stop heel voorzichtig mijn eikel in haar sterretje, als ik door de eerste weerstand heen ben duw ik voorzichtig verder, mijn lekkere lul zit er half in. Oh lekker ding, dat gaat niet passen ben ik bang, oh jawel hoor let maar op, de daad bij het woord voegend duw ik in 1 keer door, ze schreeuwt het uit van pijn en geiligheid, stop stop doet pijn, stop……oh wacht, is toch wel lekkerrrrr oooooohhhhhh hij zit er in…..

Heel voorzichtig ga ik op en neer, knijp in haar heerlijke tieten, N draait zich om en kijkt me aan met haar geile ogen. Oh schatje wat heerlijk is dit en wat fijn dat jij dit bij mij doet. Ga je snel komen? Ik wil je zaad in mijn kontje voelen, oh ja hoor, ik versnel. Door haar nauwe gaatje is mijn lul bijna zover, ik grijp haar billen vast en duw mijn lul zo diep mogelijk in haar kontje, ik voel dat ze met haar vingers in haar grotje zit, dan voel ik haar vingers aan mijn ballen , dat is het punt dat ik het niet meer uithou, met een brul spuit ik haar kontje vol. Ze laat zich op haar buik vallen en ik plof op haar, ze kijkt me aan en geeft me een heerlijke tongzoen, deze vakantie zouden we niet veel meer zien van het land, maar veel hotelkamers

Het bericht Op vakantie (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.