Lekker meisje op schaatsbaan

Buiten schijnt een lekker zonnetje, maar binnen is het winters koud en hoor je het karakteristieke geluid van de snerpende schaatsen over het ijs. De ijsbaan is op zondag altijd lekker druk met mensen die voorzichtigjes het gladde ijs proberen, dicht tegen de boarding aan, en hardrijders die over de blauwe binnenstrook jagen. Er tussenin schaatsen types als ik die geen zin hebben in het gejakker, maar wel graag uit de drukte van de krabbelaars willen blijven. Schaatsen is een geweldige sport om te doen, handjes op de rug, rustige slagen, muziekje erbij, en … mooie vrouwen in strakke schaatspakken, zo recht voor je ogen.

Ik rij een aantal rondjes om erin te komen en merk dat ik ongeveer hetzelfde tempo draai als een vrouw die steeds iets voor me rijdt. Ze draagt een blauwe schaatsbroek en een strakke zwarte trui, met haar lange blonde haar losjes in een paardenstaart op haar rug. Ik probeer haar slag te volgen en raak steeds meer geboeid door haar figuur, haar mooie rond kont, haar gespierde bovenbenen, de elegantie van haar slag. In een bocht rijd ik haar voorbij, zodat ze een tijdje achter mij aan kan rijden en na een rondje komt ze me weer voorbij. Ze kijkt even lachend opzij en ik sluit dichter op haar aan. Ik schaats nu in haar slag waardoor ik met m’n hoofd dicht tegen haar billen aan zit, mooi ingepakt in haar glanzende schaatsbroek. Ik zie de lichte contouren van een slipje om haar billen, waarschijnlijk een comfortabele sportslip.

Wanneer ik weer op kop rijd, en even moet inhouden voor een langzamere schaatser, voel ik haar hand op m’n rechterbil, zodat ze niet vol op me botst. Het voelt lekker zacht en ik kom meteen overeind en kijk achterom. Ik zie een knap gezicht met frisse wangen en ze lacht haar mooie witte tanden bloot naar me. Ze komt naast me rijden. ‘Lekker treintje waren we,’ hoor ik haar zeggen. ‘Ja, we hebben een mooi gelijk tempo,’ antwoord ik, weifelend. Ze is leuk en knap, met een mooie lach. ‘Drink je iets van me?’, probeer ik, waarop ze vrolijk antwoordt: ‘Ja, lekker, warme chocomelk na het schaatsen.’

We maken het rondje rechtop schaatsend af, kletsend, mijn handen op de rug, de hare trekken het elastiekje van haar haar wat strakker. Even later zitten we bij het raam van het café te kijken naar de andere schaatsers. We lachen om de man die met het duurste materiaal aan z’n voeten nauwelijks een bocht doorkomt en de twee kleine meisjes die verwoed pootje over proberen te rijden. We kletsen nog een tijdje wanneer ze haar tas pakt en aanstalten maakt om te gaan. Ik voel een knoop in m’n maag bij de gedachte dat ze zo weg is en vraag haar, iets te wanhopig misschien, of ze vaker komt trainen. ‘Ja hoor, bijna elke week,’ is haar hoopgevende antwoord, ‘maar meestal is mijn vriend dan mee.’ Ze ziet de teleurstelling op m’n gezicht en moet lachen.

Samen lopen we naar buiten, naar de parkeerruimte, wanneer ze af wil buigen naar de bushaltes. ‘Ik ben met lijn 5,’ verontschuldigt ze zich. ‘Ik kan je een lift geven…’ antwoord ik, half vragend, ‘waar moet je naar toe?’ ‘Oh, dat vind ik superlief van je. Naar de Merelstraat.’ Ik wenk haar om mee te lopen, en even later zit ze in m’n auto en draai ik de ringweg op. In plaats van het gezellige keuvelen, is het nu akelig stil in de auto. Haar bekentenis over haar vriend heeft iets doorgeknipt tussen ons.

Ik rijd haar straat in en op haar aanwijzingen parkeer ik. Ze kijkt me aan, aarzelt even, wil dan de portier opendoen en bedenkt zich. ‘Je mag best even mee naar binnen komen.’ Ze kijkt me warm en lief vragend aan. Gedachten schieten door m’n hoofd. Waarom zou ik het doen? Ze heeft een vriend. Geeft alleen maar gedoe. Toch laat ik me overhalen door haar lieve blik en met een brede glimlach geef ik toe.

Even later sta ik in haar flatje over de wijk uit te kijken en voel ik haar arm langs de mijne. Ze komt dicht tegen me aan staan en wrijft haar schouder tegen m’n bovenarm. ‘Zeg eens eerlijk. Waarom ging je achter me schaatsen?’ vraagt ze ineens. Ik kijk opzij en kan een licht blozen niet voorkomen. ‘Nou, eh… we hadden precies hetzelfde tempo, toch?’ ‘Yeah, sure,’ schampert ze, ‘volgens mij reed je gewoon achter een lekker kontje aan.’ Ik bloos nu heel erg, wat haar hard aan het lachen maakt. ‘Zie je wel, you naughty boy! Maar is niet erg hoor, juist lief… enne… compliment voor mij.’ Ze pakt m’n linkerhand met beide handen beet en trekt me mee, zelf achteruit lopend, door de gang. Met haar schouder duwt ze een deur open en zo lopen we haar slaapkamer in. Het bed is slordig en haar slipjes en een bh slingeren over het dekbed.

Ze laat zich achterover vallen op het bed en trekt me mee. Ik ga op haar middel zitten, buig voorover naar haar mooie lippen en begin haar te zoenen. Ze antwoordt heerlijk met haar lippen en tong en trekt me met haar arm om m’n nek, dichter tegen zich aan. Ik strek m’n benen en duw m’n schaatsbroek met daarin een lekker stijf geworden pik tegen haar onderbuik aan. Haar kreunen zijn een geil teken dat ze meer wil en ik voel hoe haar handen m’n thermoshirt beginnen uit te trekken. Ik ga even overeind zitten en doe de schouderbanden van het schaatspak naar beneden, ondertussen genietend van haar handen die over m’n borstkas gaan. Ik duik weer op haar lippen en begin haar wilder te zoenen en zij slaat haar armen steviger om m’n bovenlichaam.

Met een sterke draai slaagt ze erin om ons om te rollen en op me te gaan zitten, met haar benen aan beide kanten langs m’n lichaam. Ik kijk verlekkerd naar de vrouw die haar schaatsshirt uittrekt en de bandjes van haar schaatsbroek losmaakt. Ik streel haar zij en lik m’n lippen wanneer ze haar sport-bh uittrekt. Lenig wipt ze even op om haar broek en sportslip over haar billen uit te trekken, wat mij de kans geeft mijn broek ook uit te trekken. Ze kijkt naar beneden en vervolgens lachend naar me. ‘Geen slip?!’ Ik schud m’n hoofd. Met fietsen draag ik nooit ondergoed, maar bij schaatsen vind ik het gewoon heerlijk geil om zonder slip rond te rijden, met alleen een dunne schaatsbroek aan. Ze lacht weer en geeft me speelse klapjes op m’n wangen, ‘ondeugend, geil mannetje, zeg!’

Ze pakt m’n pik zachtjes beet en laat hem bij haar naar binnen glijden. Met gesloten ogen duwt ze haar bekken naar beneden, tot m’n pik helemaal in haar natte kutje is verdwenen. Ze lacht even naar me. Lekker. Ik pak haar heupen en begin haar te helpen bij het wippen, haar kutje op en neer over m’n pik. Haar halskettinkje met het maagdsymbool danst voor m’n ogen en ik kijk naar haar smalle hals en de samengetrokken spieren onder haar keel. Haar borsten bewegen geil mee met haar lichaam en met haar tempo beweeg ik m’n bekken mee, op en neer. Ze neukt heerlijk en ook hier in haar bed voelen we elkaar perfect aan. Ik voel een heerlijk orgasme opkomen en net wanneer ik probeer te schatten aan haar luider wordende hijgen met lichte kreuntjes, hoe dicht ze tegen een orgasme aanzit, ontsnapt een luide gil aan haar keel en geeft ze haar bekken even rust om volop te genieten van haar orgasme. Het is precies het zetje dat ik nodig heb om de samentrekking in m’n onderbuik vrij te laten en met een paar stevige nastoten haar kutje vol te spuiten.

Ze laat zich naast me op het bed rollen op haar rug en kijkt me van opzij aan, guitig. ‘Gelukkig neuk je beter dan je schaatst.’ Quasi boos rol ik op haar met een nog druipende pik boven haar buik en duw haar handen achter haar hoofd vast in het matras. Ik kus haar. Wil haar terugpakken, maar bedenk me: ‘ik vind jou overal heerlijk, schat, overal.’ Ze kust terug en ik wil dat het nooit ophoudt, zo, maar ik realiseer me dat dat niet kan. Haar vriend… Ze leest blijkbaar m’n gedachten en kust lachend m’n zorg weg. ‘Maak je geen zorgen lieffie. Ik zal ervoor zorgen dat we nog vaker samen schaatsen en dan… je weet wel…’
Ze werkt zich los van me, onder me uit en laat zich uit het bed glijden. Ze duwt haar schaatsbroek die nog tot halverwege haar dijen zat, verder van haar benen. Ik geniet van haar naakte lichaam met mooi getrainde schaatsdijen.

Ze steekt haar hand naar me uit… ‘Moet jij ook niet douchen?’

Het bericht Lekker meisje op schaatsbaan verscheen eerst op Sexverhalen.com.