Lekker kinky met beeldschone Laura

Dit verhaal is een fantasie over twee bestaande personen. Mijzelf en mijn buurvrouw waar ik verliefd op ben. Om de discretie te bewaren heb ik uiteraard niet onze eigen namen gebruikt.

 

Heya Lau, ben je thuis?

Ik liep de achterdeur binnen van het huis van mijn buren.

Laura is mijn buurvrouwtje waar ik het erg goed mee kon vinden, en waar ik al een tijdje verliefd op was. Helaas is ze getrouwd, dus probeer ik haar niet te opvallend te benaderen, daar ik toch geen kans maak.

Laura! Riep ik weer. Ik ben hier, klonk het vanuit de hal.

Hun huis was vrijstaand en gelijkvloers, en had een lange hal westwaards.

Haar vrolijke koppie stak om de hoek van de badkamer. Oh hee Ferry ben jij het, en ze stapte op me af. Ze was kennelijk wezen joggen, want ze had een sexy lycra top en leggings aan die natte plekken vertoonde op de bekende zweetplekken.

Ik maak aanstalten om haar een knuffel te geven, iets wat tussen ons een gewoonte was, maar ze deinsde terug  met een vies gezicht.
Nee man, ik ben vies en bezweet effe niet knuffelen hoor.

Ik trok me er niks van aan, en trok haar dichterbij aan haar pols en gaf haar een dikke knuffel.

Ik snoof een mengsel van haar parfum en sterke zweetlucht op.

Oh Lau wat ruik je opwindend zei ik.

Ruik? Ik stink. Ik stink naar vies zweet.

Ben je mal meid je ruikt heel opwindend juist. Dat is nou het verschil tussen jongens en meisjes. Meisjes vinden hun eigen zweet vies, maar voor jongens is het een luchtje waarvan we opgewonden raken. Dat is ons oer-instinct

Dus je raakt opgewonden van mijn vieze zweetlucht? Vraagt ze half lacherig? Laten we zeggen dat ik het een zeer aangenaame geur vind. Gaf ik als verklaring.

Ze tilde haar arm half op en haalde haar wijs – en middelvinger door haar oksel en rook eraan. Euhhh ik vind t maar niks hoor zei ze met een vies gezicht, en ze presenteerde haar vingers richting mij. Ik greep haar pols vast en drukde de twee vingers tegen mn neus en snoof zo diep ik kon.

Ohhh Lau, als jij eens wist… Het maakte me geil ik voelde beweging in mn sportbroekje. Zonder verder na te denken opende ik mn lippen en drukte haar twee vingers in mn mond en proefde haar ietwat bittere zoute zweet.

Getver pervers mannetje ben jij zeg. Ja sorry hoor Lau, maar jij bent degene die de kat op het spek bindt hoor, en als je mij zo uitdaagt, ben ik in staat om al je zweet van je hele lijf te likken.

Hele lijf, bedoel je overal, geen enkel plekje uitgezonderd? Denk ik niet, er zijn vast wel plekjes die je liever overslaat. Nope overal! reageerde ik, overal zou ik je heerlijke lijfje likken als je mij laat gaan.

Hihi lachte ze, gekke vent. Ik vind t eigenlijk wel cool dat ik je zo opwindt.

Ja jij hebt makkelijk praten zei ik, maar jij hebt een partner, dus jij kan je lekker uitleven als je opgewonden bent. Ik ben aangewezen op handwerk.

Tja mmm zei ze dat is niet helemaal acuraat op het moment. Noel heeft namelijk momenteel een nogal vervelend probleempje, hij is namelijk emotioneel impotent. Whaat zei ik? Ja, vervolgde ze, hij is nogal depressief de laatste tijd en daardoor niet in staat om ‘het’ te doen. Jeetje Lau wat lullig dat verwacht je niet van zo’n jong stel als jullie (Lau is trouwens 27 jaar en ze heeft een zoontje van 1½ jaar) Nee het is vervelend maar gelukkig is het niet blijvend, hij is in therapie nu en boekt vooruitgang.

Kom zei ze en pakte mijn hand  ze leidde me mee in de badkamer en deed haar rechterarm omhoog. Ze had een zalig bescheiden plukje okselhaar onder haar arm wat door het zweet tegen de huid geplakt zat. Hier helemaal voor jou. Ik keek haar toch ietwat verbaasd aan en zei, meen je dat echt? Maar je man dan? Nee hoor het is ok, we hebben afspraken hierover. Ik mag ‘buiten de deur eten’ zolang hij zijn probleem heeft, als het maar geen liefdesverhouding wordt.

Wel zei ik, in dat geval…Ik begaf me dichter bij haar en drukte mijn neus in haar oksel. Oh wow Lau, wat ben je lekker. Zonder me te beheersen stak ik gelijk mn tong uit en liet de hele breedte van mn tong door haar zwetende oksel gaan. Damn wat raakte ik opgewonden. Het hele gebeuren was kennelijk ook voor Laura genoeg om opgewonden te raken want ook haar linker arm ging nu omhoog en liet ze mij ook mn gang gaan in haar andere oksel. Haar zweet was zo onwijs lekker vies en geil en ik raakte echt door het dolle heen.

Ik trok nu de bandjes van haar lycra topje over haar schouders omlaag en ontblootte haar super slanke bovenlijfje. ik kreeg daardoor vrij zicht op haar licht gebruinde prachtige kleine tietjes. Niet meer dan een klein A-cupje, maar oh zo mooi. Opvallende blauwe aders welke ook dwars door de cup vormige tepels gingen sierden de borstjes. Oh Lau wat prachtig zei ik. Ze greep met gekruisde armen de onderkant van het topje om het over haar hoofd uit te trekken, wederom haar heerlijk geurende okselhaar blootleggend.

Lau, wat een beeldschone tietjes heb jij en je tepels zijn onwaarschijnlijk opwindend. Ik reikte naar haar rechter tepel, en trok er licht aan. Een klein kreuntje opwekkend. Aan de beweging waarmee ze haar tepel meer probeerde te presenteren maakte ik op dat ze dat prettig vond en mogelijk harder wilde, dus kneep ik wat steviger en trok ik wat harder. Ze kneep haar ogen licht dicht en kreunde nog wat meer. Vind je dat prettig vroeg ik? Ja heerlijk. Ik vind pijnprikkels opwindend. Ik merkte dat mijn vingers licht vochtig waren, waarschijnlijk van zweet, dus likte ik het  af. Het smaakte echter wat zoetig. Lekker? zei ze. Wat is het dan? BodyCrème of zo? Hehe nee, ik borstvoed mijn jochie normaal om deze tijd, maar hij is nu in de crèche. Het is melk. Melk? zei ik, je mannetje is toch al 18 maanden, voed je hem nog steeds zelf? Ja, het is gezond voor hem, en ik geniet ervan als er hard aan mn tepels wordt gezogen, en eerlijk gezegd geniet ik er ook van als hij me bijt.

Hij heeft al heel wat tandjes, en soms bijt ie me echt heel hard, wat erg veel pijn kan doen en dat vind ik heel lekker.

Mmm een masochistje dus… Wil je dat ik je bijt? Vroeg ik. Ja lekker, was haar reaktie. Ze was op de rand van de badkuip gaan zitten, en ik zat inmiddels op mn knieen op de grond voor haar tussen haar gespreidde benen zodat mijn lippen ongeveer op de hoogte van haar tietjes waren.

Dan wil ik ook van je melk proeven zei ik, en zoog haar linker tepel tussen mijn lippen. Eerst kwam er druppels gewijs een kleine hoeveelheid melk uit, maar na enig gestuntel had ik door hoe ik het borstje met mijn mond en tong moest masseren om de melk flink te laten stromen.

Een stroom van zoetige geilheid kolfde mijn mond binnen, en ik voelde mij nooit eerder zo geil. Ik herinnerde ineens mijn eerdere afspraak met haar om haar te bijten, nam de tepel tussen mijn tanden en beet zachtjes. Aan het gekreun kon ik opmaken dat ik op de goede weg was. Ik beet harder. Haar slanke taille maakte nu slangachtige bewegingen, en uit haar keel kwamen nu wellustige kreun geluiden. Oh jaa meer! smeekte ze, harder! Ik beet nu flink hard en liet hierbij de tepel wegglijden tussen mijn bijtende tanden, zodat de scherpe randjes van mijn tanden de weke huid van haar tepels schraapten. Ik gaf nu de rechter tepel een gelijke behandeling terwijl ik de linker, reeds gemartelde,  tepel tussen mijn rechter duim en wijsvinger nam.

Mijn tanden tergden de tepel zo hard dat ze even een pijnkreetje liet horen, dus liet ik de druk iets minder worden. Met mijn rechter hand kneep en trok ik nu hard de andere tepel, en draaide het daarbij ook nog eens bijna een halve slag om.

Met een door pijn verwrongen gezicht smeekte ze me om te stoppen. Je maakt me zo geil dat ik bijna klaarkom. Wil je dat niet dan? Vroeg ik. Ja dat wil ik wel, maar nu nog even niet zei ze met een knipoog. Kom zei ze. Ze pakte mijn hand en we stonden op waarna ze me door de gang naar de naastgelegen kamer leidde. Dit was duidelijk de slaapkamer. Er stond een comfortabel uitziend hemelbed. Ze ging op de rand zitten, en nu trok ik mijn shirt over mijn hoofd op de manier waarop zij mij zoeven opgeilde. Ik liet mij weer op mijn knieen zakken, en pakte nu haar kleine voet van de vloer, en ontdeed de strik uit de veter van haar schoen. Ik ontknoopte de schoen en trok hem van haar voet. Ik liet de schoen vallen en nam haar enkel in beide handen. Ik zette zo de onderkant van haar enkelsokje tegen mijn neus en snoof haar scherpe voetzweet geur. Oh wat een overdadigheid van zaligheid. Haar voetenzweet rook als viooltjes voor mij. Intussen zat Laura met volle aandacht naar mijn gelukzalige uitdrukking te staren. Lekker? Vroeg ze. Oh Laura, je ruikt zo lekker, het maakt me zo geil. Maak hem maar bloot zei ze. ik trok het sokje van de voet en beoordeelde dat dit zojuist ontblootte lichaamsdeel van haar aan perfectie grensde. Een prachtig gebruind, slank klein voetje (maatje 37 schat ik) met kaarsrechte niet knokkelige egaal gebruinde teentjes. Ook haar grote teen stond mooi recht. Een prachtig transparant gelakt en verzorgd nageltje sierde elk teentje.Ik bracht dit zalige lichaamsdeel naar mijn lippen en likte voorzichtig met mijn tong over haar teentopjes.

Ga maar door lekker viezerikje van me kirde ze. Ook hiervan leek ze enorm te genieten, ik verhoogde de druk onder haar enkel waaraan ik de voet omhoog hield, en liet de vier kleinste teentjes tegelijk tussen mijn lippen door mijn mond in glijden. Eerst draaide ik rondjes met mijn tong rond de vier tenen om vervolgens met mijn tong tussen alle tenen door te glippen.

Haar zalige voetzweet smaakte sterk maar zalig geilmakend. Ik liet de tenen uit mijn mond glippen en nam de grote teen in mijn mond en begon pijpbewegingen te maken.

Laura’s reaktie liet weinig te wensen over. Ze had zich achterover op het bed laten vallen en lag al kreunend naar de hemel van het bed te staren. Ze had haar eigen tepels stevig tussen duim en wijsvingers van haar beide handen en ze trok, kneep en draaide er heftig aan. Duidelijk genietend van de voetlik beurt en de pijn die ze haar eigen tepels toebracht.

Ik vervolgde nu door de hele voetzool van de hiel tot aan de tenen te likken. Oh Laura, je bent zo’n zalige meid, en ik wil al je lichaamssappen proeven. Nadat haar andere voet een zelfde behandeling had gehad, greep ik de rand van haar lycra broek beet, en trok hem met een haal over haar slanke kontje naar beneden, geholpen door de omhoog gaande beweging van haar kontje. Ze trok haar knieen op zodat ik de broek in een haal van haar benen af kon stropen. Ook haar neukorgaantje was lekker behaard met een prachtig bescheiden bosje haar.

Ik ging er dicht naartoe met mijn neus en snoof de ook hier warme zweetlucht van haar neukgrotje op.

Oh ja Fer alsjebleift lik  mn kut, laat alsjeblieft je tong mn kut klaarlikken. Ik smeek je, lik me klaar.

Ik liet tergend langzaam mijn tong van de onderkant van haar kutje naar boven totaan de clit glibberen. Laura had haar voeten op mijn schouders gezet zodat ik makkelijker bij haar kutje kon.

Het kutje smaakte zo vrouwelijk en zo heerlijk, ook vanwege het feit dat ze nog niet gedouched had na haar hardlopen smaakte het heerlijk intens. Ik ontdeed mijzelf van al mijn kleren zodat we allebei qua kleding weer in balans waren.

Ik besloot om weer een stapje verder te gaan, en liet het puntje van mijn tong dit keer vanaf de onderkant van het kutje naar beneden te gaan, zodat ik haar kontgaatje bereikte. Oh jij smerig varken, jij viespeuk, je zit aan mijn kont te likken. Door de slangachtige bewegingen die ze weer lag te maken kon ik zien dat ze ook dat weldegelijk vond. Ik liet mijn tong rondjes draaien over haar poep sterretje. Vind je dat dan niet smerig? Vroeg ze. Laura, van zo’n hemels schepseltje als jij zou ik nog veel verder willen gaan, je kontje smaakt als honing. Verder? Ik heb geen plekjes die viezer zijn dan mn kontje. Ik glimlachte naar haar en dook weer tussen haar benen met mijn hoofd ze zette weer haar voeten op mijn schouders, en ik nam de onderkant van haar dijen net waar de billen beginnen in mijn handen. Zo kon ik haar billen wat uiteen trekken zodat ik beter bij het kontgaatje kon komen.. wederom begon ik het heerlijke poepgaatje te likken. Nu maakte ik mijn tong hard door de spier in de tong te spannen en duwde het puntje door haar kringspier een eindje haar reetje in.

Jezus man je zit in mijn kont, straks zit daar poep, dat is echt goor. Meisje ik ben zo geil dat ik je stront dolgraag zou proeven, zei ik. Ik kon aan de bewegingen van haar heup voelen dat ze moeite deed om wat poep naar haar anus te stuwen. Na enig perswerk lukte het haar inderdaad om mij een kleine beproeving te geven van waar ik om gevraagd had. Ik liet mijn tongpuntje in haar kont rondjes draaien om een stukje poep dat ze beschikbaar had gemaakt. Het smaakte naar smerige gore geilheid en ik had bijna een spontaan orgasme van haar geile smerige strontsurprise. Door haar persen was er ook een beetje pis uit haar pisgaatje gelopen wat ik ook smakelijk oplikte en inslikte. Lau ik kan ook je pies proeven, heb je nog meer voor me? Smeekte ik. Ik hoop dat je dorst hebt lachte Laura. Ik zette mijn mond op haar kutje over haar pisgaatje heen en wachtte op hetgeen komen ging.

Daar kwam de zoutige stroom los, wat met stevige snelheid mijn mond vulde. Ik kon het natuurlijk niet over het prachtige tapijt van haar slaapkmer laten lopen, dus moest ik alles inslikken.

Het lukte mij om alles door te slikken en toen ze uitgepiest was stond ik op en ging bovenop haar steunend op handen en knieen. Lust jij je eigen pies? Vroeg ik. Ze sloeg haar armen om mijn nek, en trok mijn hoofd naar de hare en liet onze monden op elkaar aansluiten worden. Onze tongen kronkelden om elkaar heen, omgeven door haar pis en misschien ook nog een klein beetje poep.

Getverdemme wat ben jij een geile smerige lekkere viespeuk joh ik wil dat je me keihard verkracht. Doe me pijn en verkracht me alsjeblieft. Ik pakte haar polsen met mijn linkerhand, en stekte haar armen tot boven haar hoofd. Met mijn enkels over haar dijbenen klemde ik haar benen zodat ze geen kant meer op kon. Met mijn rechterhand gaf ik haar een flinke klap op haar linker tietje. Haar gezicht vertoonde pijn en genot. Ja Fer, sla ze maar. Deze tietjes zijn erg stout geweest, en ze verdienen een flink pak slaag. Ik sloeg er stevig op los tot haar beide tietjes flink rood waren. Beide tepels lekten melk dat aan weerskanten van haar romp als een klein wit riviertje naar beneden stroomde. Ik kon nu met mijn mond de bovenkant van haar torso bewerken. Ik boog naar haar oksel en nam het okselhaar tussen mijn tanden, en trok er hard aan. Ahhh pijn, dat doet pijn jaaa geil Fer maak me nog geiler. Ik trok een flinke pluk van de haren uit haar oksel en spuugde ze uit. Hetzelfde deed ik ook met de andere oksel. Ik ramde nu mijn inmiddels keihard geworden leuter met een harde stoot in haar kut. Hij was zo hard en dik dat het lukte zonder handbesturing. De buitenkant van haar kut was nog droog, waardoor haar schaamhaar door mijn harde pik meegetrokken werd wat ongetwijfeld forse pijn moet hebben veroorzaakt. Ze gilde het uit toen ik haar genadeloos hard penetreerde. Inmiddels vervolgde mijn mond zijn weg naar haar tepels. Ik zoog eerst heel hard aan de linkertepel, en beet er vervolgens zo hard in dat ik even bang was dat ik haar echt zou verwonden. Ze had haar ogen gesloten, en haar buik ging heftig op en neer door haar snelle ademhaling. Haar nek en wangen hadden een rode blos van opwinding, en ik zag haar ademhaling nog sneller worden, een aankondiging dat het explosieve orgasme niet lang op zich zou laten wachten. Ik voelde nu hoe haar nagels in het vel van mijn rug staken wat zo’n lekker gevoel was dat ik ook mijn orgasme niet lang meer kon uitstellen.

Na nog een paar keiharde stoten kwamen onze orgasmes tegelijk op gang. Laura schreeuwde het uit van genot. Een orgasme als nooit tevoren voelde ik opkomen. Ik wilde mijn sperma op haar buik en tieten spuiten, en trok mijn pulserende staaf uit haar orgasmerende kut. Dikke stralen klevende sperma landden op haar bruine buik en tieten. Ook enkele klodders belandden op haar lippen die ze gretig oplikte.

Ik had inmiddels haar polsen in vrijheid gesteld zodat ze met haar handen mijn geile lading over haar buik en tietjes begon te smeren. Haar hele bovenlijf en buik glom van het glibberige vocht.

Ze trok mij nu bovenop haar zodat de glibberige laag tussen onze buiken en borsten voor een zalige glijpartij zorgde.

Na een tongzoen die eeuwigdurend leek zijn we gaan douchen en namen we afscheid. Voor vandaag…..

 

Door Ferdy

Deel 2 waarin Laura en ik hele kinky messy en sm/pijnig spelletjes gaan doen, zal ik posten als er voldoende waardering is voor dit verhaal.

Het bericht Lekker kinky met beeldschone Laura verscheen eerst op Sexverhalen.com.