Iris 18 lentes jong

Ik ga mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Ronald, 32 jaar oud en woon in het midden van het land in een middelgrote stad. In dit waargebeurde verhaal neem ik jullie mee naar de lente van 2019

Op deze mooie zaterdag belde een goede vriend van mij uit het westen van het land dat hij wilde langskomen, geen probleem we waren beide vrijgezel en gingen ’s avonds lekker de kroeg in zo gezegd zo gedaan. Er zijn hier in de stad verschillende kroegen eerst maar bij het studenten café langs alleen was het daar niet naar onze zin, er viel mij wel een meisje op even oogcontact meegehad maar verder geen aandacht aan besteed, snel door richting de volgende kroeg dat is een beetje een kroeg waar het merendeel wat ouder is dan bij het studenten café. De avond was leuk en het bier vloeide rijkelijk toen opeens het meisje uit het studenten café binnen kwam lopen, we keken elkaar even aan ik gaf een knipoog en ze glimlachte even en ging aan de andere kant van de kroeg bij een wat oudere vrouw zitten, niet veel later moest de blaas geleegd worden, gelijk een mooie gelegenheid om bij het leuke meisje langs te lopen weer kruiste onze blikken en bij terugkomst zat ze niet meer aan de bar maar stond ze een paar meter van ons vandaan ik knipoogde nog maar eens, en liep op haar af Ik stelde me voor en ze vertelde dat ze iris heette en 18 jaar oud was en dat ze met haar moeder op stap was en dat ze bijna weg zouden gaan bijdehand als ik ben gaf ik haar mijn kaartje met mijn telefoon nummer.

De volgende dag weer een mooie dag de zon scheen en het was een graad of 20 mijn vriend vertrok aan het begin van de middag en zat een beetje loom op de bank voetbal te kijken toen er een appje binnenkwam van een onbekend nummer en zag de profiel foto een blond meisje met blauwe ogen, het was iris mijn hart sloeg even over en was meteen klaarwakker. Ze had het gezellig gehad en deed eigenlijk nooit iets met telefoon nummers van vreemde mannen uit de kroeg alleen ze kon mij niet uit haar hoofd krijgen, de appjes gingen over en weer en ze werd ook wat brutaler waarom ik geen vriendin had ze had me goed bekeken de avond daarvoor en vond me een lekker ding, die kon ik in mijn zak steken alleen ik zat een beetje met het leeftijdsverschil ze reageerde met wel flirten en telefoonnummer afgeven en dan niks meer? Zo makkelijk kom je niet van mij af, ben gewoon een volwassen vrouw daar had ze gelijk in en ze had wel zin om langs te komen dat leek mij ook wel een spannend idee, ze zou zich opfrissen en op de fiets stappen en na een uurtje ging de bel.

Daar stond ze dan in een mooi zomers jurkje ze heeft een mooi lichaam niet te dun ongeveer 1 meter 70 blond half lang haar en wat ik gelijk opviel een goed stel borsten gaf haar 3 zoenen en ze rook heerlijk, vroeg wat ze wou drinken en had wel zin in een wijntje ik schonk de glazen in en liep naar de woonkamer waar ze al op de bank zat ik zette het glas voor iris neer en kwam iets naar voren waardoor ik een glimp van haar decolleté kreeg ze glimlachte en vroeg kun je het een beetje zien ik verontschuldigde me en met een rood hoofd zei dat het er prachtig uit zag, we kletsen gezellig en er bleef spanning in de lucht hangen dat voelden we allebei,met de volgende ronde wijn vanuit de keuken viel mij op dat ze verder naar voren zat en ik een nog betere inkijk had zag dat ze een zwarte bh onder het jurkje schuil ging en er reageerde ook wat in mijn broek wat iris ook opviel, ze ging naast mij zitten en kneep even in mijn pik. Dat voelt goed zei ze en onze tongen vonden elkaar een lange zoen volgde, ik trok iris een beetje over me heen en kon met mijn hand via haar rug naar haar billen toe die waren heerlijk lekker stevig en trok haar jurkje een klein beetje omhoog en voelde dat er een string onder schuilging ze was inmiddels ook verder gegaan met over de bobbel in mijn broek te wrijven die zat nu wel behoorlijk strak ze lachte en zei die heeft er zin in en begon mijn knopen los te maken ik hielp een handje en in no time sprong mijn keiharde pik uit mijn boxer fier omhoog ze boog zich voorover en begon rustig mijn paal te likken om hem vervolgens in haar mond te laten glijden ik genoot intens van dit 18 jarige geile sletje ondertussen probeerde ik haar jurkje uit te krijgen dat ging niet helemaal goed ze stopte en lachte ging voor mij staan en trok het jurkje over haar hoofd uit nu had ik een prachtig uitzicht over haar lichaam daar stond ze in een mooi zwart setje ik stond ook op en dirigeerde haar naar de slaapkamer daar aangekomen legde ik haar op bed en ontdeed haar van haar bh een paar prachtige stevige borsten kwamen tevoorschijn en begon meteen aan haar tepels te likken en vervolgde mijn weg naar beneden via de buik bij haar kanten stringetje aangekomen tilde haar billen een beetje op en trok het kleine stukje stof uit daar kwam een heerlijk kaal poesje tevoorschijn en ging langzaam al likkend naar beneden eerst via de binnenkant van haar been naar boven en er ging een siddering door iris heen tergend langzaam kwam ik dichtbij haar heerlijke kale poes ik proefde haar nu en wat was ze heerlijk en wat was ze al nat ik vond haar klit en liet mijn tong er heerlijk over gaan ondertussen had mijn vinger ook haar heerlijke poesje gevonden en voorzichtig 1 vinger bij haar naar binnen te glijden ze begon harder te ademen en te schokken en kwam even later luidkeels klaar, ik liet haar even bijkomen en ze kwam weer bij zinnen en zei dat ze nog nooit zo was klaargekomen ik ging tussen haar benen zitten en liet mijn paal over haar poes glijden en niet veel later stak ik mijn 16cm dikke paal bij haar naar binnen wat was ze lekker strak en voerde het tempo wat op en gingen zo een minuut of 10 door ze kreunde en ik voelde mijn zaad borrelen op tijd trok ik mijn paal eruit en dook weer tussen haar benen en likte haar weer naar een gigantisch hoogtepunt mijn gezicht was zeiknat van haar geiligheid, nu draaide ik mezelf op mijn rug iris begreep wat de bedoeling was en ging over me heen zitten en liet zich over mijn paal zakken en bepaalde het tempo wat een heerlijk uitzicht had ik zo ook op dit 18 jarige sletje er begon nu bij mij ook een orgasme op te komen ze merkte het en kwam van mijn kloppende paal af en begon te likken en ondertussen in mijn ballen te knijpen ik hield het niet meer en spoot dikke stralen in haar open mond ze slikte het door en likte mijn pik nog schoon na even naast elkaar te hebben gelegen zijn we heerlijk gaan douchen.

En de weken daaropvolgend kwam iris met regelmaat langs ook nog een keer met haar beste vriendin maar daar kom ik misschien nog wel op terug.

Het bericht Iris 18 lentes jong verscheen eerst op Sexverhalen.com.