Geil plezier bij intiem inwendig onderzoek

Ik ben een vrouw van eind vijftig en op een bepaalde manier exhibitionistisch ingesteld. Ik vind het namelijk helemaal te gek en super opwindend om me bij een huisarts of gynaecoloog bloot te geven. Voor zo ver ik weet hebben de meeste vrouwen zulke gevoelens daar niet. In het beste geval vinden ze zo’n intiem onderzoek minder prettig, schamen zich op zijn minst enigszins, of ervaren het zelfs als wat pijnlijk. Sprake van opwinding terwijl je met je benen wijd, je kut volledig bloot en de arts met zijn neus er bovenop op de onderzoeksbank ligt is dus wel bijzonder. En toch heb ik dat wel, eigenlijk al vanaf de eerste keer dat ik voor onderzoek moest. Ik wil jullie hier graag mee laten genieten van de opwindende ontwikkelingen die ik heb doorgemaakt bij mijn intieme inwendige onderzoeken.

Ik was zeventien en had voor het eerst een vriendje. We rommelden behoorlijk met elkaar. Hij kneedde mijn borsten en vingerde me, en ik trok hem af en kneep in zijn ballen. Echt geneukt hadden we nog niet, maar dat wilde ik wel. Daarom ging ik aan de pil. Om die te krijgen moest je naar de huisarts. Die onderzocht je dan intiem, had ik van vriendinnen gehoord die al eerder aan de pil waren gegaan. Van hun hoorde ik dat je je daarbij van onderen helemaal uit moest kleden, op een onderzoeksbank moest gaan liggen en je benen in steunen aan de rand van die onderzoeksbank moest doen. Sommige vriendinnen vonden het zo genant dat ze hun handen voor hun blote kut deden. Daarop kregen ze van de arts meteen te horen dat dat niet de bedoeling was en dat ze gewoon hun vagina bloot moesten laten. Hierdoor schaamden ze zich natuurlijk nog meer. Die arts deed dan handschoenen aan, betastte hun schaamlippen en ging ook met een vinger naar binnen en voelde daar alles af. Dat ging behoorlijk diep en gaf met name aan het eind in hun kut bij sommigen een naar gevoel. Ook werd er nog een speculum ingebracht waarmee hun kut uit elkaar geduwd werd en de arts naar binnen kon kijken.

Ondanks de verhalen van mijn vriendinnen leek het mij spannend als zo’n onbekende arts mijn kut zou betasten en met zijn vingers bij me binnen zou gaan. Ik wilde dit graag meemaken, maar wel alleen. En dus zonder mijn moeder die wel gevraagd had of ze mee moest. En al die jaren heb ik nooit iemand meegenomen, geen vriendje, niet mijn man en ook geen vriendin. De dag van mijn eerste intieme onderzoek had ik een opwindend gevoel in mijn buik en kut.

Bij de arts moest ik eerst allerlei, ook intieme vragen beantwoorden. Daarna kreeg ik te horen dat ik me van onderen uit moest kleden. Dat deed ik. Er was geen aparte kleedruimte. Het gaf me een lekker uitdagend gevoel me niet met mijn rug naar de arts toe te draaien, maar hem te blijven aankijken terwijl ik mijn broek en slip uittrok. Ik moest op de onderzoeksbank gaan liggen en mijn voeten in de steunen zetten. Daar lag ik dan met mijn benen wijd en mijn kut klaar voor het onderzoek. Het wond me op, en ik kon eigenlijk niet wachten tot de arts mij daar zou aanraken. Eerst trok hij handschoenen aan. Daarna ging hij op een krukje zitten tussen mijn benen met zijn gezicht vlak voor mijn kut. Ik kon zijn adem er haast op voelen. Hij voelde met zijn vingers over mijn buitenste schaamlippen. Daarna trok hij ze uit elkaar en deed daarna hetzelfde met mijn binnenste schaamlippen. Vervolgens legde hij mijn clitoris bloot en voelde ook daar even aan. Dat bracht wel een geile tinteling bij me teweeg en ik voelde dat ik wat nat werd in mijn kut. Hij zei dat het er allemaal goed uitzag. Toen deed hij wat glijzalf op zijn vingers, trok met zijn ene hand mijn schaamlippen verder van elkaar en duwde twee vingers van zijn andere hand mijn kut in. Dat ging makkelijk; ik was natuurlijk zelf ook al nat van binnen. Nou, die nattigheid werd alleen maar meer, want hij voelde overal in mijn kut en duwde daarbij op gevoelige plekken die ik nog niet kende. Tegelijkertijd duwde hij met zijn andere hand op mijn buik waardoor ik zijn vingers in mijn kut nog beter voelde. Dat deed hij een paar minuten, maar van mij had het wel langer mogen duren. Toen hij zijn vingers uit mijn kut trok, kon ik een klein kreuntje niet onderdrukken. ‘Nu nog even bij je binnen kijken’, zei de arts, ‘en dan zijn we klaar’. Hij pakte een speculum en ook die ging mijn kut in. Hij draaide hem om en spreidde de delen uit elkaar zodat mijn kut een openstaand gat werd. Met een lampje scheen hij naar binnen. Hij zat met zijn gezicht heel dicht op me om goed bij me naar binnen te kunnen kijken, zo spannend. Toen hij alles gezien had maakte hij het speculum weer klein en trok hem mijn kut uit. Ook dit was weer goed voor een nu iets zwaardere kreun van mijn kant. Ik mocht mij weer aankleden. En dat deed ik terwijl ik hem bleef aankijken. Hij zei dat alles in orde was en dat ik een recept voor de pil kreeg. Als ik na een tijdje weer een nieuw recept nodig had, zou hij me weer onderzoeken. Ik vond dit allemaal zo opwindend en eigenlijk ook zo geil; ik was er echt nat en opgewonden van geworden. Ik snapte dan ook niet zo goed wat mijn vriendinnen er nu zo genant en naar aan hadden gevonden. De volgende keer nam ik me voor er nog meer plezier en genot aan te beleven. Gelukkig duurde dat niet zo heel lang, want binnen het jaar was mijn pil op en moest ik weer.

De jaren na mijn eerste intieme onderzoek ben ik tenminste elk jaar bij de huisarts langs geweest voor mijn pilrecept. En iedere keer onderzocht hij me weer op de manier zoals ik hierboven heb beschreven. Voor mij was dat telkens een feestje. Ik genoot met volle teugen. Ik gedroeg me ook steeds uitdagender.  In de periodes dat ik geen vriendje had, en geen seks, slikte ik de pil gewoon door. Hoe eerder die op was hoe sneller ik weer mijn benen mocht spreiden om mijn blote kut te tonen.

Op een gegeven moment kreeg ik niet mijn eigen huisarts voor het onderzoek, maar een vervanger die de praktijk zou overnemen. Spannend om weer eens iemand anders aan me te laten voelen en bij me binnen te laten gaan. Zijn werkwijze was in het begin hetzelfde als die van mijn oude huisarts. Toen hij aan het eind van zijn onderzoek het speculum uit mijn kut trok dacht ik dat hij klaar was. Ik maakte dan ook aanstalten om van de onderzoeksbank te stappen. Maar nee, dat was nog niet de bedoeling, maakte hij duidelijk. Ik moest nog even blijven liggen met mijn benen wijd. Dat deed ik natuurlijk, benieuwd wat er nu zou gebeuren. Plotseling voelde ik zijn vingers over mijn anus gaan. Dat had nog nooit iemand, ikzelf ook niet, zo bij me gedaan. Het gaf een ontzettend opwindend gevoel daar. Maar het spannendste moest nog komen, want even later voelde ik dat hij zijn vinger bij mijn anus naar binnen duwde, en me daar van binnen in mijn darmen ging betasten. Jee, wat een ongekend geil gevoel was dat. Een onbekende die mijn anus binnendrong en binnen in me op avontuur ging; dat was me nog nooit gebeurd. En hij ging nog verder want hij bracht ook weer een vinger mijn kut in en betastte zo de achterkant van mijn kut en de voorkant van mijn darmen. Lekker was dat elke beweging van zijn vinger in mijn darmen heel goed voelbaar was bij mijn anus. Mijn kut was ondertussen drijfnat geworden; het vocht liep er echt een beetje uit. Na zo’n vijf minuten was hij klaar hiermee, maar nog niet met zijn onderzoek. Hij zei dat ik nog even op de onderzoeksbank moest blijven en op mijn knieën en armen moest steunen met mijn benen iets van elkaar. Op die manier moest ik me nog meer bloot geven. Zo’n zicht op mijn kut en mijn anus had nog nooit iemand gehad. Ik gaf me helemaal over aan de geile gevoelens die deze houding bij me teweeg bracht. Hij gleed weer met zijn behandschoende vingers over mijn anus en over het stukje tussen mijn anus en mijn kut. Toen ging hij opnieuw mijn anus in. Volgens mij nu met twee vingers, maar zeker weet ik dat niet. Hij duwde zijn vingers nog dieper dan daarnet. Volgens mij zaten zijn vingers echt helemaal tot aan het eind in me. Daar begon hij weer te draaien en te voelen. Ik kwam nog net niet klaar, maar veel scheelde het niet. Ook dit duurde een paar minuten, maar toen trok hij zijn vingers uit mijn anus, veegde mijn kut en anus af met een doekje en trok zijn handschoenen uit. Natuurlijk had hij gemerkt dat ik behoorlijk opgewonden was geworden. Het vocht uit mijn kut kwam echt niet alleen van het glijmiddel. Hij lachte ook wat schaapachtig, en dat gaf mij weer een lekker uitdagend gevoel. Ik kon me niet inhouden en zei ‘We moeten het maar weer snel overdoen, he’. Waarop hij antwoordde dat alles in orde was en hij me over een klein jaartje terug verwachtte. Nadat ik mijn kleren aangetrokken had stapte ik de onderzoekskamer uit en meteen de wc in. Ik moest mijn geile gevoel kwijt en vingerde me voor het eerst na een intiem onderzoek snel even klaar.

Ik bedacht steeds meer dingen die mijn intieme onderzoeken nog fantastischer zouden maken. Zo heb ik soms de gewoonte om vlak voordat ik onderzocht ga worden me klaar te vingeren. En ik doe dat bijna altijd als ik me door een gynaecoloog op de onderzoeksbank laat bekijken, betasten en penetreren. Bij een gynaecoloog is het onderzoek meestal toch eenmalig en kun je je wat meer van dit soort dingen permitteren dan bij je (meer bekende) huisarts. Als ik dan op de onderzoeksbank lig is mijn kut opgezwollen en vochtig, en zijn mijn schaamlippen meer gespreid. Ik ben altijd benieuwd wat dat voor effect heeft in de broek van een mannelijke gynaecoloog. Het kan haast niet anders dan dat zijn lul dan groeit. Mannelijke artsen vind ik trouwens over het algemeen het prettigst bij zo’n intiem onderzoek. Niet zozeer omdat zij man zijn, maar omdat hun vingers dikker zijn dan die van een vrouw. Je voelt dan beter wat zij van binnen in je kut doen, en al helemaal wanneer ze ook nog een keer je anus binnen gaan. Het opgewonden gevoel is dan groter.

Dat betekent trouwens niet dat ik van een onderzoek door een vrouwelijke arts niet opgewonden en geil kan worden. Bij een vrouwelijke gynaecoloog is het me zelfs gebeurd dat ik tijdens haar onderzoek klaar kwam. Ik had me voordat ik bij haar naar binnen ging klaar gevingerd. Ze stelde geen vragen vooraf. Ik moest me meteen uitkleden en op de onderzoeksbank gaan liggen. De opgewonden toestand van mijn kut, na het vingeren op de wc, was dus nog erg hoog. Ze ging op haar krukje voor mijn blote kut zitten. Ze had het meteen in de gaten en zei ‘Zo dat ziet er goed uit. Laten we meteen maar beginnen’. Ze deed haar handschoenen aan, smeerde er wat glijmiddel op en ging aan de slag. Eerst mijn schaamlippen uit elkaar, ze goed stevig bevoelen. Daarna legde ze mijn clitoris bloot en gleed er een paar keer over met haar vingers en kneep er zelfs in. Dit was ongebruikelijk, maar bracht wel de nodige tinteling bij me teweeg. Daarna meteen twee vingers bij me naar binnen. Ze bevoelde mijn hele kut, eerst het achterste deel waarbij ze ook mijn baarmoeder op een heel geile manier bevoelde, daarna de kant tegen mijn darmen aan, toen de zijkanten en tenslotte de voorkant. Daar duwde ze met haar vingers richting mijn buik, precies op de plek van de g-spot, niet één keer maar een paar keer achter elkaar. Tegelijkertijd duwde ze met haar andere hand op mijn buik waarbij ze ook mijn clitoris weer aanraakte. Ze deed het erom. Ik kon niet achter blijven en liet me volledig gaan. Ik kreunde. En voelde een orgasme bij me opkomen en zij natuurlijk ook. Ze stopte niet, maar ging gewoon door. Daarop trok mijn kut samen en vloeide het nodige geile vocht naar buiten. Zij stopte nu wel en trok haar vingers uit mijn kut die zich nog een paar keer samentrok. Ze kon niet nalaten te zeggen dat het blijkbaar prima werkte daar en dat ze het speculum nu zonder glijmiddel naar binnen kon laten glijden. Daarop pakte ze inderdaad het speculum en duwde die meteen zonder voorbereiding mijn kut in. Ik hapte wel even naar adem, want het was daar nog wel allemaal goed gezwollen en gevoelig van mijn orgasme. Maar door al mijn geile vocht gleed hij er inderdaad makkelijk in. Het spreiden van het speculum was goed voelbaar. Mijn gezwollen kutwand werd opzij geduwd. Dat gaf opnieuw een opwindend gevoel, maar was niet genoeg om me nog een keer te laten komen. Ondertussen bekeek de gynaecologe me van binnen. Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat ze daarbij een geile blik had. Zou ze lesbisch of biseksueel zijn, vroeg ik me af. En zou ze dan nu een natte kut van mij gekregen hebben? Ook nam ze nog een uitstrijkje, niet echt nodig volgens mij maar blijkbaar wilde zij zo lang mogelijk daar bezig zijn. Nadat ze uitgekeken was en het uitstrijkstaafje terug getrokken had trok ze het speculum uit mijn kut. Er kwam het nodige geile vocht mee. Het zou me niet verbazen als ze het afgelikt heeft zodra ik de kamer uit was. In ieder geval kreeg ik te horen dat alles in orde was en dat ik me aan kon kleden. Voor een volgende keer raadde ze me aan in iets minder opgewonden toestand me te laten onderzoeken. Het gekke was dat ik deze keer niet alleen tijdens mijn orgasme, maar ook bij het onderzoek zelf niet echt ‘in control’ was. De gynaecologe was duidelijk de baas, terwijl andere keren ik het gevoel had dat ik de baas over de arts was. Ik probeerde de artsen altijd in verlegenheid te brengen, maar deze vrouw liet zich niet door mij van de wijs brengen. Gekke gewaarwording al met al, maar wel ontzettend geil.

Als ik voor onderzoek naar een gynaecoloog moet, probeer ik nu na wat ‘prettige’ ervaringen altijd een afspraak te krijgen in een opleidingsziekenhuis. De kans is dan aanwezig dat je niet één maar twee artsen naar je kut mag laten kijken, de een ervaren de ander in opleiding. Het is iedere keer weer plezierig om de schroom van zo’n onervaren jonge jongen of jonge meid nog wat te vergroten. Vooral jongens krijgen regelmatig een knalrode kop en soms zie ik ze hun stijf wordende lul wat verschuiven en minder zichtbaar maken in hun broek. Er wordt altijd netjes gevraagd of de jonge arts ook onderzoek bij mij mag doen. Daar stem ik dan mee in, en zeg dat ik het wel prettig vind dat een tweede arts mij van binnen onderzoekt. Als er dan gevraagd wordt waarom, antwoord ik dat twee meer zien en voelen dan een. Maar dat antwoord is natuurlijk voor de show. Ik krijg gewoon een tweede ronde opwinding in mijn kut en als het mee zit ook in mijn anus. Vergeet niet dat ik me vooraf op de wc vaak ook al flink gevingerd heb.

Vrijwel altijd doet eerst de ervaren arts een inwendig onderzoek. Dat verloopt meestal vlot en soepel. Er wordt direct en recht op het doel afgegaan. Ik vind het lekker en opwindend, maar zie toch met name uit naar de tweede ronde. De ervaren arts legt vervolgens uit aan de leerling wat en hoe hij dingen moet doen. Die gaat daarna onder het toeziend oog van zijn opleider aan de slag. Dat gebeurt vaak wat stuntelig. Het bekijken en bevoelen van mijn schaamlippen kan lang duren. En het bloot leggen van mijn clitoris lukt niet altijd gemakkelijk. Daarvoor moeten ze dan wat meer moeite doen waardoor mijn clit veel meer aangeraakt wordt dan ‘normaal’. Dat komt zo’n jongen of meisje dan nogal eens op een reprimande te staan. Ik zeg dan altijd: ‘Is niet erg, hoor, ik kan het nog wel hebben’. Ik breng de jonge arts dan in verlegenheid, maar voel wel mijn kut behoorlijk nat worden. Daarna wordt er mijn kut ingegaan. Ze weten eigenlijk nooit goed of dat met een of twee vingers moet gebeuren. Dan stoppen ze er eerst een in, maar dan moet er toch nog een bij. Klungelig, maar ik wordt wel op gevoelige plekken langer aangeraakt. Daarbij zucht en kreun ik natuurlijk wel een beetje meer dan gebruikelijk. Bij het betasten van de binnenkant van mijn kut moeten ze aangeven wat ze voelen. En als dat volgens de ervaren arts niet goed is, moeten ze het opnieuw doen. Vaak wordt dan gevraagd of het nog wel gaat met me. ‘Het is wel heel gevoelig daar nu, maar ga nog maar even door’, zeg ik dan. En ondertussen word ik steeds natter. Ik heb zelfs gehad dat het geile vocht echt uit mijn kut begon te druipen. Dat gaf mij een heerlijk, maar mijn jonge onderzoeker een beschaamd gevoel. Verschillende keren heb ik dicht tegen een orgasme aangezeten als zo’n stuntelende jonge jongen of meid wel erg lang bezig was daar binnen in me. Dat merken zij natuurlijk ook, waardoor ze gaan stotteren, een rood hoofd krijgen en eigenlijk het liefst zo snel mogelijk weg willen zijn. Bij die jongens is dan ook vaak hun stijve lul in hun broek te zien, zelfs door de witte doktersjas heen. En bij de meisjes kan het haast niet anders dat ze een nat slipje hebben gekregen, ongeacht of ze lesbisch, biseksueel of hetero zijn. Ik vind het dan altijd jammer dat ik de kamer weer uit ben, als de twee artsen mijn inwendige onderzoek door de jonge arts nabespreken. Onderwerp van gesprek zal dan toch wel zijn wat je moet doen als een vrouw erg opgewonden raakt van je onderzoek en bijna een orgasme lijkt te krijgen. En die vrouw was ik.

Ik vertelde al dat ik altijd alleen ga naar gynaecologische onderzoeken. Het is echt iets van mezelf waar ik ontzettend veel geil plezier aan beleef. Als daar dan een bekende bij is, zal ik het denk ik minder plezierig vinden en me misschien zelfs wat generen. En dat wil ik niet. Ik wil uitdagen, opwinding voelen, zien hoe artsen een rood hoofd krijgen, fantaseren over een stijve lul of natte kut van de arts tijdens het onderzoek, en zelf van dat alles genieten. Mijn vriendjes die ik zo tot mijn dertigste had, snapten er meestal niets van dat ik zo graag met mijn benen wijd mijn blote kut liet zien, en al helemaal niet dat ik daar nat van werd. Misschien speelde ook wel een zekere mate van jaloezie mee. Op een gegeven moment ben ik dan ook maar gestopt om te vertellen dat ik voor inwendig onderzoek moest, en helemaal met vertellen hoe geil ik daarvan werd. Mijn man die ik na mijn dertigste leerde kennen, snapt mij wel. Hij gunt me dat ik zo’n geil plezier en genot beleef aan het open en bloot tonen van mijn kut, aan de artsenvingers die mijn kut en anus betasten en binnen in me op onderzoeksavontuur uitgaan. En hij weet dat ik hem zijn ook enigszins afwijkende pleziertjes gun.

In mijn zoektocht naar uitdagende mogelijkheden bedacht ik dat het tamelijk ranzig zou zijn als ik met een kut vol sperma me zou laten onderzoeken. Dat en het gezicht van de arts daarbij zou mij nog meer geil plezier bezorgen dan een gezwollen kut van het vingeren. Alleen de gedachte maakte al dat ik een natte plek in mijn slip kreeg. Uiteindelijk besprak ik het met mijn man en hij vond het meteen een goed idee om het uit te proberen. Wel op voorwaarde dat ik in geuren en kleuren zou vertellen hoe de arts reageerde op zijn sperma in mijn kut. Normaal vertel ik niets van mijn gynaecologische avonturen, ook niet aan mijn man, maar nu zijn sperma mee ging doen moest ik natuurlijk wel. De eerstvolgende keer dat ik voor onderzoek ging, neukten we een uurtje van tevoren dan ook lekker met elkaar. Hij likte me eerst heerlijk twee keer achter elkaar klaar; dat hoefde ik nu niet zelf te doen. Daarna pompte hij zijn lul in mijn kut en spoot me vol met zijn sperma. Hij heeft gelukkig altijd een flinke hoeveelheid. Dat liet ik met een kussen onder mijn billen nog even verder naar binnen zakken. Kleren weer aan en op naar de gynaecoloog. Op weg daarnaartoe probeerde ik mijn kut van onderen samen te knijpen zodat er zo min mogelijk sperma uit zou druipen. Maar natuurlijk gebeurde dat wel een beetje en voelde ik mijn slip nat en plakkerig worden. Aan gekomen bij de poli moest ik eerst even wachten. Het sperma liep nu echt mijn kut uit, maar even naar de wc gaan en het boeltje schoon vegen deed ik natuurlijk niet. Ik was benieuwd wat voor gynaecoloog ik zou treffen. Het bleek een vrij jonge vent die zijn vingers in mijn kut vol zaad zou moeten steken. Hoe zou hij reageren? Ik lag al snel met mijn benen wijd op de onderzoeksbank. Hij had het eerst niet door en vroeg of ik wel vaker last had van deze afscheiding. ‘Nee, dokter’, antwoordde ik naar waarheid, ‘ik geloof trouwens niet dat het afscheiding is’. Daarop keek hij nog eens goed, kreeg een rood hoofd en mompelde of ik vanochtend soms gemeenschap had gehad. Mijn antwoord was nogal direct: ‘Als u bedoelt dat ik geneukt heb, dan is het antwoord ja, en mijn man is lekker in me klaar gekomen.’ Nou, toen wist hij helemaal niet meer wat hij ermee moest. Voor mij reden om te vragen of hij het zaad soms even af wilde vegen of dat ik dat moest doen. ‘Maar dat was niet nodig’, zei hij zonder me aan te kijken. Hij spreidde mijn schaamlippen wat uit elkaar en duwde twee vingers mijn glibberige en plakkerige kut in. Dit gaf me wel een gevoel van geile macht. Een arts die onverwachts, eigenlijk tegen zijn zin en misschien ook wel met een beetje afschuw mijn kut met zaad moest onderzoeken. En bovendien voelden zijn vingers lekker bij hun rondgang waardoor het nog aanwezige sperma zich begon te mengen met de kutsappen die vrij kwamen. Het onderzoek duurde maar kort. De jonge arts was duidelijk opgelaten en wist niet hoe te reageren. Hij was blij dat hij zijn vingers uit mijn kut kon terug trekken, maar van mij had hij daar best nog wat langer mogen ronddolen. Vervolgens moest hij natuurlijk nog wel mijn kut van binnen bekijken. Zoals je kunt verwachten gleed het speculum soepeltjes mijn kut binnen. Hij boog zich voorover om in mijn kut te kijken. Ik kon me niet inhouden en vroeg of hij het met al dat sperma nog wel goed kon zien. Hij gaf aan dat het geen probleem was, maar misschien zei hij dat alleen maar om ervan af te zijn. Ook hiermee was hij snel klaar en trok de eendenbek uit mijn kut. Nu vroeg ik nog even door of er nog veel zaad te zien was, of hij mijn kut met zaad vervelend vond, en of hij dit bij andere vrouwen ook wel meemaakte? Hij liep weer rood aan, maar gaf toch antwoord. Volgens hem was er niet veel zaad te zien in mijn kut. En nee, hij vond het niet vervelend, maar had toch liever dat ik een volgende keer niet vlak voor het onderzoek gemeenschap had. Aan mijn laatste vraag kwam hij niet toe, want ik was ondertussen van de onderzoeksbank gestapt, gaf hem met ontbloot onderlijf en een nog steeds ietwat lekkende kut een hand en ging me aankleden. Thuis zat mijn man al op me te wachten. Hij wilde mijn verhaal in geuren en kleuren horen. Nou, dat vertelde ik hem. Daarbij zag ik hem steeds geiler kijken en ontwaarde ik al snel een bobbel in zijn broek. Daarop stond ik op, duwde mijn broek en slip naar beneden. ‘Kom’, zei ik, ‘lik deze geile zaadkut nog een keer lekker klaar (hij is niet vies van zijn eigen zaad). Daarna zal ik de spanning uit je stijve lul pijpen.’ Dit was voor herhaling vatbaar en heeft een aantal keer voor rode hoofden en gestotter bij zowel mannelijke als vrouwelijke artsen gezorgd.

Laat een berichtje achter als jullie willen weten wat die geile intieme onderzoeken op mijn ‘gewone’ seksleven hebben.

Het bericht Geil plezier bij intiem inwendig onderzoek verscheen eerst op Sexverhalen.com.