Female Fake Taxi – Barbara Bieber – kutje-betalingsplan na taxi-ongeluk


Ik was vandaag een beetje moe achter het stuur en ik sloot mijn ogen slechts een seconde, maar dat was alles wat nodig was om Henderson’s auto te raken. Ik heb hem achtervolgd en meneer Henderson was extreem boos op me. Blijkbaar was het een nieuwe auto en voelde ik me zo schuldig. Ik kon mijn rijbewijs niet vinden en hij vertelde me dat hij vrienden had die politie waren, dus ik moest snel denken. Ik hou van seks, dus dat bedacht ik. Ik wreef Henderson’s lul over zijn spijkerbroek en gaf hem toen een pijpbeurt. Hij heeft zeker wat frustratie op mijn gezicht gekregen en mijn harde spijker op zijn rug gegeven zoals ik het graag zou vinden. Tegen de tijd dat hij mijn gezicht en tieten bedekt met zijn sperma, was meneer Henderson vergeten dat we in de eerste plaats een ongeluk hadden gehad!

Geef een reactie