Fake Driving School – Elizabeth Romanova – Pools kutje wordt geslagen


Ik ben trots op mijn professionaliteit en hoe ik mijn persoonlijke en professionele leven nooit in de war laat lopen, maar ik kon me niet concentreren om naast de Poolse schoonheid Elizabeth Romanova te zitten. Elizabeth was blond en droeg een laag uitgesneden shirt. Ik was zo vol ontzag voor haar schoonheid dat ik vergat haar te vertellen dat ze haar veiligheidsgordel om moest doen voordat ze wegging. Toen we haar op de bestuurdersstoel hadden gekregen, was Elizabeth natuurlijk! Ik bracht haar terug naar het testcentrum om wat geavanceerd te rijden, en eerlijk gezegd, ik was zo afgeleid door haar schoonheid tijdens de les dat ik haar nog een les gratis gaf …
Elizabeth vertelde me dat ze gevleid was door mijn aantrekkingskracht, en dat ze kon help me om te ontspannen voor onze volgende les. Ze reikte naar me toe en kuste me, daarna zoog ik die grote tieten. Elizabeth gaf me een slordige pijpbeurt en we neukten helemaal over de Mean Orange Machine!

Geef een reactie