Een heerlijke opdracht

Toen ik opstond bleef mijn vriendin nog even lekker liggen. De deken was van haar afgegleden en ze zag er prachtig uit. Ze had een heerlijke droom waarschijnlijk want met haar vingers speelde ze met haar klitje. Ze kreunde zachtjes. Nadat ik me gedoucht en aangekleed had kwam ik beneden, op tafel lag een briefje. Dat deed ze wel vaker om mij een fijne dag te wensen. Ik las het briefje. Regel op je werk dat je weg kunt als ik dat wil. In de hal staat een tas met kleding. Meer informatie volgt via SMS-jes. Nu ben ik bedrijfsleider dus organiseren is mijn werk. Nauwelijks was ik op mijn werk of het eerste SMS bericht kwam. Maak naaktfoto’s van jezelf op je werk en mail die door. Het was iets over vijven in de ochtend en het eerste uur zou er toch nog niemand komen.

In de tas zat het fototoestel. Ik kleedde me uit en maakte foto’s aan mijn bureau, op de heftruck en in de keuken. Nog naakt verstuurde ik de foto’s. Weer volgde een SMS bericht. Goed gedaan jochie. Ik was nu wel erg nieuwsgierig naar wat er verder zou gaan gebeuren. Het werk verliep voorspoedig en ik had het inmiddels zo geregeld dat ik op elk moment weg zou kunnen. Ik had in de tas gekeken wat voor kleding er in zat. Naast mijn chap zat er ook een kort afgeknipt T-shirt in. Verder niets. Rond de middag kwam er een SMS bericht we gaan samen bijzonder lunchen, kom naar het strand. Achterop het parkeerterrein zie je mijn auto staan, parkeer daar 5 plaatsen vandaan maar wel zo dat ik je kan zien. Met een flink vaartje was ik 10 minuten later op het parkeerterrein. De telefoon ging.

“Doe je deur open, zodat ik je kan zien. Goed zo en nu uitkleden”.Ze had haar fototoestel in de aanslag. Ze bleef aan de lijn en zei: “Draai je naar mij toe, ik wil je goed voor mijn lens”. Nadat ik mij helemaal uitgekleed had en op verzoek ook nog even met mezelf gespeeld had mocht ik me aankleden, eerst mijn chap, daarna het afgeknipte T-shirt. Het was heel rustig op het afgelegen deel van de parkeerplaats.“Kom uit de auto naar mij toe lopen” Ik was verrast, zo bloot over het parkeerterrein. Maar ja, opdracht is opdracht. Ik liep naar de auto, terwijl mijn vriendin volop fotografeerde. Ik zag haar zitten in haar auto, de deur open en zijdelings op haar stoel, haar benen buiten de auto. Ze had het haar in een hoge kam op haar hoofd en droeg haar lange leren jas, een kort zwart rokje en een laag uitgesneden lange blouse. Om haar nek zat een leren band. Haar benen had ze wijd uiteen zodat ik uitzicht had op haar prachtige vrouwelijke grotje. Tevreden knikte ze en gaf een lang vest aan dat ik aan moest doen.

Eerst deed ze nog een touwtje rond mijn zak en lul. Met het touwtje in haar hand liepen we over het strand waarbij ze af en toe venijnige rukjes aan het touwtje gaf. Het was rustig op het strand en bij een paal op het strand moest ik mijn vest uitdoen. Gelukkig waren er weinig mensen en die liepen op behoorlijke afstand. Ga voorover staan, en met haar vlakke hand gaf ze me een flink pak slaag op mijn billen. Daarna ging ze gebukt voor me staan en likte ze mijn anus. Met mijn tong bewerkte ik haar poepgaatje waarbij ik mijn best deed om naar binnen te komen. Ze vond het heerlijk. Nu mocht ik mijn vest weer aandoen maar niet dicht, als we te dicht langs mensen kwamen mocht ik het iets dichtslaan, maar het touwtje hield ze stevig vast.

Na een uurtje waren we terug op het parkeerterrein. Ga terug naar je auto en rij achter me aan zei ze vervolgens. Ze reed voor me uit naar het winkelcentrum. Ze stapte uit en gebaarde dat ik nog moest blijven zitten en wachten op een telefoontje. Na een paar minuten ging de telefoon “kom maar uit de auto en loop naar het midden van het winkelcentrum, hou je oortje in voor verdere instructies.” Op het winkelplein keek ik rond. Ze stond bij de deuren naar de AH. “Kom naar me toe, draai je halverwege om en laat je sleutels vallen en raap ze ook weer op” je fototoestel had je alweer in de aanslag.

Nog voor ik aangekomen was bij de deur hoorde ik in mijn oor “Ga naar de roltrap, ik kom achter je aan” Op de roltrap draaide ik me om. Ik keek zo recht in haar uitgesneden blouse en zag dat ze tepelklemmen op had, zij stond flink lager en zag onder mijn vest mijn handeltje. Boven gaf ze mij een arm en we liepen even door wat winkels waarbij je afwisselend aan mijn kont en lul zat. Tussen de rekken van de kledingwinkel moest ik stoppen, ze bukte zich en nam mijn lul in haar mond, gelijktijdig voelde ik je vinger in mijn kont. Nadat ze me een poosje heerlijk gepijpt had stond je op maar haar vinger bleef in mijn kont tot we de winkel uit waren.

We gingen weer naar beneden en namen in het restaurant wat te eten. We gingen naast elkaar zitten en al gauw had ze het touwtje te pakken dat om mijn lul zat. Telkens zat ze er mee te spelen en trok zo aan mijn lul.

Nadat we gegeten hadden gingen we verder winkelen, ik kreeg de opdracht nu ook aan haar te zitten als ze dat zei. Tussen de kledingrekken ging dat vrij gemakkelijk, Haar kut was erg nat en erg lekker. Ze pakte wat kleding en ging een paskamer in, ze ging op het krukje zitten en gebaarde dat ik ook binnen moest komen. Door afwisselend korte en lange halen en zalig zuigen op haar klitje bereikte ze al snel een hoogtepunt. Na zolang samen gegeild te hebben werd het tijd de klus af te maken. In het winkelcentrum gaat dat niet zoals ze het graag wil. Dus terug naar de auto’s. Ze zei tegen me, rij maar voorop en zoek een plek waar alles kan. Dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar ergens langs een dijkje vonden we een stille plek. We parkeerden de auto’s. Met een zweepje en een vibrator stapte ze uit. Vest uit en tegen de auto staan. Terwijl ze haar vibrator in mijn kont stopt pakt ze het touwtje weer. De zweep knalt op mijn kont terwijl ze telkens aan het touwtje trekt. Mijn kont wordt rood van de zweep, en de vibrator gaat steeds dieper, hij staat op de hoogste trilstand en dat voelt ze goed. Net voor ik klaarkom stopt ze. De vibrator blijft op volle snelheid in mijn kont.

Ze gaat op de stoel in de auto zitten met haar benen wijd en geeft opdracht haar nog een keer te likken. Ik doe dat van harte.

Dan pakt ze haar klitzuigertje en speelt daar heerlijk mee terwijl ze mijn pik in haar mond stopt. Na even heerlijk gespeeld te hebben komt de grand finale, voorover gebogen, met haar kont in de wind staat ze voor me, Ik vul haar grot en stoot lekker hard, ze voelt mijn ballen tegen zich aan klotsen, sappen lopen uit d’r kut en dan stopt ze ineens. Verbaasd kijk ik haar aan. Het is nog niet afgelopen, zegt ze. “Ik wil je in mijn kont voelen terwijl ikzelf een grote vibrator in mijn grot stop.” Mijn keiharde lul pers ik in haar heerlijke kont. Al snel voel ik de vibrator in d’r kut trillen en ook de andere vibrator in mijn kont. Ik ram op volle snelheid in en uit d’r kont, de trillingen maken me helemaal gek en dan komen we samen klaar, ik voel haar kringspier spannen en dan kom ik klaar. We blijven nog even nagenieten, kleden ons om en gaan naar een cafeetje. Onder het genot van een pilsje bekijken we de foto’s.

Het bericht Een heerlijke opdracht verscheen eerst op Sexverhalen.com.