De overbuurman (2)

De overbuurman sprak me aan na onze aftrek sessie op afstand. Of we niet iets samen konden doen en dan op sex gebied. Ik antwoordde niet meteen maar wilde er even over na denken. Echt sex met een man had ik wel een keer in mijn jeugd gehad maar dat zag ik meer als speels. Een week later vroeg hij het weer, ik stemde toe. Wel vroeg ik waar, want in onze straat zag ik niet zo zitten.

Hij vertelde dat hij een vakantie huisje had in zeeland, waar we konden afspreken. We spraken af dat we de volgende zondag apart daar na toe zouden gaan. We wisselden telefoonnummers uit en hij gaf me het adres.

Een week later reed ik richting zeeland, wat opgewonden maar ook nerveus. Ik had mijn vrouw verteld dat ik ging vogels kijken. Dat deed ik wel vaker, dus dat viel niet zo op. Toen ik aankwam deed hij de deur open in zijn badjas, zo dacht ik die wil er wat van maken en snel ook. We gingen eerst wat drinken, bij het inschenken viel zijn badjas wat open waardoor ik zicht had op zijn pik. Ik werd opgewonden omdat hij al behoorlijk stijf was. Je mag hem wel even vasthouden zei hij. Langzaam pakte ik zijn pik beet en voelde hem harder worden in mijn hand. Die van mij steeg in mijn broek. Ik liet hem los en zei dat ik me eerst wilde uitkleden. We gingen naar de slaapkamer en al snel stonden we naakt tegenover elkaar.

Hij kwam dichterbij en onze pikken raakten elkaar. Hij pakte mijn pik en zijn eigen pik en begon ons af te trekken. Ik streelde 1 van zijn tepels die gelijk hard werd, mijn andere hand streelde zijn ballen. Hij kreunde zachtjes en begon harder onze pikken af te trekken, voorvocht droop uit onze pikken. Ik voelde dat het niet lang meer ging duren. Zijn dieper gekreun voorspelde dat hij ging komen. Al snel voelde ik zijn sperma tegen mijn buik spuiten. Luid kreunend kwam hij klaar. Hij trok me verder af en ik kreunde terwijl ik mijn sperma tegen zijn buik spoot.

We gingen samen douchen en terwijl het warme water over ons heen liep speelden we met elkaars pik. Dat was lekker zei hij wat ik beamde. Hij draaide me om en ik voelde dat hij met een vinger mijn anus stimuleerde. Nu speel ik weleens thuis met een dildo maar dit voelde lekkerder. Zeker toen zijn vinger langzaam in me drong. Hij vingerde me even, trok zijn vinger terug en duwde zijn weer stijf wordende pik tegen mijn anus.

Ik kreeg weer een stijve maar wilde dit nog niet en draaide me snel om. Pakte zijn pik en zocht met mijn ander hand tussen zijn billen naar zijn anus en maskerde zijn anus. Hij kreunde en ik liet een vingerkootje in zijn neukgaatje glijden, vingerde hem een tijdje en besloot dat het voornu genoeg was. We gingen ons afdrogen en spraken wat af voor de volgende keer.

Het bericht De overbuurman (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.