Buurmeisje, wat doe jij nu?(3)

Laat in de reacties jouw mening achter, ben benieuwd!

‘Tuurlijk Lisa, elke man heeft wel eens een fantasie over een andere vrouw’. Jij bent mijn fantasie Lisa. Ze kijkt me indringend aan. ‘Ach, mannen toch. Oke nu ben ik, ik kies ook waarheid.’ Denk na Mark, wat wil jij van Lisa weten. ‘Lisa, waar denk jij momenteel aan?’. Ze begint te giechelen en wiebelt op de bank. ‘Och buurman, aan zoveel. School, varen op zee… sex.’ Mijn pik voel ik ineens harder worden. Ze kijkt me niet aan maar ik zie dat ze bloost. ‘Ach Lisa, daar hoef je toch niet voor te schamen. Je bent jong en kunt doen en laten wat je wilt.’

Ze lacht en kijkt me weer ondeugend aan. ‘U bent weer, kies maar.’ De bobbel in mijn broek moet ik echt in toom gaan houden. ‘Durf dan maar, geen idee wat ik daar weer van moet verwachten.’ Lisa komt dichterbij. ‘Durft u uw shirt uit te trekken nu?’ Krijg nou wat, vraagt zij dit mij echt. ‘Nou Lisa, ik weet niet of ik dat zo’n goed idee vind. ‘Maar buurman, ik heb vanmiddag en toen u in mijn kamer de lamp ophing ook al ontbloot gezien. Kom op.’ Ze kijkt me met een pruillip aan. ‘Oke oke, best.’ Ik trek het shirts over mijn hoofd en zie Lisa kijken. Bevalt het uitzicht Lisa?

‘Ik kies doen buurman. Wat moet ik doen voor u?’ Alles Lisa, alles. Mijn blik dwaalt af naar die grote voorgevel, ze volgt mijn blik. ‘U vraagt zich zeker af welke cupmaat’. Ik voel mijn hoofd rood worden. ‘Weet u wat, u gaat voelen en raden wat mijn cupmaat is. Indien u goed raad, wint u iets. Indien u het fout heeft, win ik iets.’ God o God, Mark dit ga je niet doen. Het zweet breekt mij uit. Lisa kijkt me aan en pakt mijn handen. Ze legt ze op haar tieten. Het enige wat ik kan uitbrengen is ‘meloenen’. ‘Vind u buurman, vind u ze mooi?’ Lisa schuift mijn handen op en neer en ik voel haar harde tepels. Ik knijp er in en hoor uit Lisa’s mond een zachte kreun.

Lisa laat haar handen los en ik neem de tieten onder handen. Cup B heeft Suus, dit moet dan Cup C zijn. Nog even wat langer dan nodig kneed ik de tieten van Lisa. ‘En bent u er al over uit?’ ‘Ik gok een dikke Cup C.’ Ze giechelt en trekt vervolgens haar shirt omhoog. Grote borsten met harde tepels staren mij aan. ‘Cup D, maar soms heb ik Cup E nodig buurman’. Ze laat haar shirt weer hangen maar die borsten blijven in mijn gedachten. Zo groot, zo geil. 

‘Dat betekent dat ik gewonnen heb buurman.’ Ze staat op en springt op en neer. Die tieten gaan op en neer. Ik voel mijn pik nog harder worden in mijn broek en sta op. ‘Ik moet even naar de wc, ben zo terug.’ Lisa knikt en kijkt verwachtingsvol naar mij wanneer ik terugkom. Mijn pik zat zo vol met zaad. ‘Aangezien ik gewonnen heb, wil ik graag dat u mij morgen helpt in de tuin.’ ‘Waarmee?’. Ze lacht. ‘Met van alles, ik wil graag de jacuzzi aan de praat krijgen.’ Ik volg haar blik en zie in de hoek van de tuin het bad staan. ‘Ik wil graag morgen in de jacuzzi gaan zitten, gezellig met een vriendin.’ En weer staat mijn pik stijf.

Het bericht Buurmeisje, wat doe jij nu?(3) verscheen eerst op Sexverhalen.com.