Zangeres van die avond

Ik had een avondje theater geboekt, lokale artiesten zouden op een ludieke wijze kerstliedjes ten gehore brengen. Samen met een vriend van me zaten we op een fijne plek. De avond was leuk in elkaar gezet, het was een succes. Wat wel mijn aandacht vroeg was 1 van de zangeressen, 18 jaar (vader had bij mij op school gezeten) en een erg leuke verschijning. Lange donkere haren, licht getinte huid en een figuurtje waar je U tegen zegt. Ze had een strakke pantalon aan en gedurende 1 van de nummers viel mij op dat de broek zich nogal aftekende, mijn focus lag dus op haar broek, zoals altijd was ik benieuwd wat voor slip ze aan zou hebben.

Al gauw was ik er achter dat er een stringetje onder haar broek moest zitten, tenminste, aan haar billen te zien. Toen ze vooraan op het podium stond en ze aan het dansen was zag ik duidelijk aan de voorkant ook de streepjes zitten, haar kruisje trok zich een beetje omhoog, een lichte vorm van liplezen dus. Ook zag ik dat het driehoekje aan de voorkant wel erg klein moest zijn, de touwtjes liepen vrij steil richting haar lipjes. Geil gezicht, in mijn gedachten had ik mijn volgende aftrekbeurt al voor ogen, tja, je moet wat als vrijgezel zijnde.

Na het optreden was er een afterparty in de foyer, paar lekkere biertjes, wie doet je wat. Op geen gegeven moment ging de vriend van me naar huis, hij moest werken de volgende dag. Aangezien ik nogal wat mensen ken bleef ik hangen. De artiesten kwamen op een gegeven moment ook de foyer in, de complimenten waren niet van de lucht. De zangeres Lisa zal ik haar even noemen liep ook rond, ik knikte even naar haar, maar aangezien ze mij niet kende reageerde ze niet. Op een gegeven moment stond ze met haar vader te praten, voor mij de uitgelezen kans om even kennis te maken. Een joviale handdruk en schouderklop was mijn deel van de begroeting, en hij (zoals gehoopt) stelde me voor aan zijn dochter.

We raakten aan de praat en al snel bleek dat we qua muziekstijl dezelfde smaak hadden. Een paar wijntjes en biertjes verder kwam haar vader naar ons toe en gaf aan naar huis te willen gaan. Oh, zei Lisa, maar ik wil nog niet naar huis, ben nog volop in gesprek. Ik verontschuldigde mij, sorry dat ik zo lang met je dochter aan het praten ben, dadelijk denk je nog van alles. Nou zegt de vader: heb liever dat jij met haar praat dat wat van die opgeschoten jeugd. Als jij zorgt dat ze veilig thuis komt, vind ik het prima. Dat beloof ik je. Hij schudde mij de hand, gaf zijn dochter een knuffel en knipoog en ging naar huis. Waarom gaf jouw vader jou die knipoog? Oh, niks……

Op een gegeven moment kwamen we op het onderwerp jongens. Ze had wel aandacht genoeg van de jongens, maar die waren allemaal zo kinderachtig. Expres tegen haar aan botsen, kietelen enzovoorts. Daar moest ik wel om lachen, dat deed ik vroeger ook namelijk. De gasten druppelden naar huis maar aangezien het nog niet superlaat was vroeg ik aan Lisa wat ze wilde doen, nog naar een kroegje toe of liever naar huis? Het werd het eerste, er was een nieuw kroegje en daar gingen we naar toe. We vonden een plekje aan een tafeltje, wijntje, biertje erbij en we gingen verder met ons gesprek. We zaten langs elkaar, en opeens legde Lisa haar hand op de mijne. Verbaasd keek ik haar aan. Vind je dit vervelend? Nee hoor, maar het verbaast me, aangezien ik dit niet aan had zien komen. Heb tegen mijn vader al vaker gezegd dat ik jou zo een speciale man vind, vriendelijk, persoonlijk, en je waardeert iemand zoals hij is. Aha, vandaar die knipoog. Hmmmm yep, inderdaad.

Maar lieverd, ik had je vader kunnen zijn, en nu zit je met je hand op mijn hand. Boeit me niks, ik voel me goed bij je. Ons gesprek ging verder, haar hand ging niet van mijn hand af, op een gegeven moment moest ze naar het toilet en liep weg, haar heerlijke kontje liep van mij weg. Toen ze terugkwam ging ze weer langs me zitten, toen ging ik naar toilet. Toen ik terugkwam zat ze even op haar telefoon. En? Nieuws? Nee hoor, even mijn vader laten weten dat ik nog lang niet thuis ben. Is dat zo? Ga ik wel van uit. Aangezien het al behoorlijk laat was stelde ik voor haar naar huis te brengen. Met een teleurgesteld gezicht gaf ze inderdaad toe dat dit een beter idee was. We dronken ons drankje op en gingen naar buiten. Buitengekomen haakt ze haar arm in mijn arm en we lopen richting taxiplaats. Helaas, geen taxi, dan maar lopen? Prima, we wonen bij elkaar in de buurt dus geen probleem. We liepen richting huis en kwamen langs het park, Lisa hield stil, keek me recht in mijn gezicht aan en kuste mij vol op mijn mond. Wat een heerlijke avond, met een prachtige man. Ik beantwoord haar kus en geef haar een knuffel.

Automatisch pak ik haar billen vast en druk haar tegen mij aan. Kom hier met je lekkere kontje, volgens mij heb je een onderbroekje aan wat bestaat uit 3 touwtjes, ben al de hele avond aan het geilen op je. Ze kust me, vervolgens volgt haar tong, die vindt mijn tong onze tongen draaien rondjes. Mijn lul laat zich niet onbetuigd en steekt zijn kopje op. Het lijkt wel of ze dit voelt, hmmmm, ik voel dat jij het ook lekker vindt. Ze pakt mijn hand en trekt me mee het park in. Ze gaat tegen een dikke boom staan en trekt me tegen haar aan. Ik maak haar jas los en ga op zoek naar haar borstjes, die reageren spontaan en de nippeltjes steken de kop op. Ze begint gelijk aan mijn riem te sjorren, maakt mijn broek los en ik voel haar slanke vingers in mijn boxer glijden, heel langzaam begint ze me af te trekken, ik zucht van genot en laat mijn handen over haar billen gaan, haar band van haar broek maak ik los, aan de zijkant laat ik haar rits zakken, haar broek zakt op haar enkels, ik zet een stap terug en zie het mooiste meisje voor me staan, in een niemendalletje, paar touwtjes maar wat een heerlijk uitzicht. Ik pak haar billen vast en begin te kneden, heel voorzichtig ga ik naar voren en ga via de zijkant haar slipje in, een kaal kutje, langzaam ga ik met een vinger naar binnen, ze huivert en ik voel kippenvel over haar hele lijf.

Langzaam begin ik haar te vingeren, ondertussen trekt ze me lekker af. Ik voel al snel dat ze klaar dreigt te komen, ik zak op mijn knieën, trek haar slip naar beneden en begin haar lekker te beffen, maak 1 vinger nat en ga op zoek naar haar sterretje. Lisa weet niet hoe ze het heeft en trekt bijna de haren uit mijn hoofd. Een paar tellen later komt ze heerlijk klaar, het geil spuit een beetje uit haar kutje, dit loopt langs mijn kin naar beneden. Ik kom omhoog en kus haar, ze proeft haar eigen geil. Oh, dat is lekker, heb ik nog nooit geproefd, geil zeg. Haar handen gaan weer naar mijn lul, ze bukt zich, spuugt op mijn lul en begint me af te trekken, even daarna begint ze me gruwelijk lekker te pijpen, wat een ervaring op die leeftijd. Ik voel dat ik het zo niet lang vol hou en waarschuw haar. Ze komt omhoog en gaat met haar handen tegen de boom geleund staan. Pak me lekker van achteren, hier tegen die boom aan, ze steekt haar kontje naar achteren en pakt mijn lul, deze leidt ze regelrecht haar kutje in, ik pak haar heupen vast en begin te stoten, wat een heerlijk nauw kutje, met 1 hand pak ik een borst vast, ze gaat zelf aan de slag met haar kutje.

Haar gekreun is door het hele park te horen, maar dat boeit me niet. Het zaad borrelt in mijn ballen, schatje, ik ga zo komen hoor. Oh lekker hoor, wil je over mijn rug komen, dat vind ik zo geil. Hmmmm, geen probleem, ik versnel even de stoten en ik voel het zaad omhoog komen, ik trek mijn lul terug, trek een paar keer en spuit over haar rug. Wat een plaatje, stringetje net over haar billen, broek op haar enkels, sperma op haar rug. Heerlijk. Ze draait zich om, bukt zich en likt de laatste druppels sperma van mijn lul. Dat was geweldig, wat een heerlijke neukbeurt. We fatsoeneren onze kleren en lopen richting huis. Mag ik bij jou blijven slapen….Ja hoor, wordt vervolgd

Het bericht Zangeres van die avond verscheen eerst op Sexverhalen.com.