Windows installeren en fisting

Windows

In de herfst 2019 heb ik een van onze buren uit de nood geholpen met een vrij ingewikkelde opdracht in Excel.

In het scherm van de smartfoon herken ik vorige week meteen zijn oproepnummer. Deze keer geen rekenprobleem maar joviale wensen… met een staartje. Blijkt zijn schoonmoeder niet overweg te kunnen met de PC die zij op black Friday aankocht.

’s Anderendaags en dertig kilometer verder bel ik aan bij een net herenhuis. Ik herken de stem waarmee ik gisteren heb afgesproken, al is het beeld anders dan ik mij heb voorgesteld. Ria is gepensioneerd, leeft alleen in een veel te grote woning, houdt van muziek, yoga en fotografie. Een brede trui en een jogging geven een sportieve indruk en verdoezelen haar overgewicht.

Op haar oude desktop staan bestanden die zij wil overbrengen, en zij heeft er geen vertrouwen in dat een splinternieuwe computer meteen naar updates vraagt. Ik sta recht naast haar en geef aan wat en hoe tewerk te gaan, met de waarschuwing dat updates vaak veel tijd vergen.

Terwijl een aantal bestanden worden opgehaald, maken wij de overstap naar de oude PC. Van het mailverkeer maken wij archiefbestanden. In de map afbeeldingen bevinden zich ettelijke selfies in de meest bizarre houdingen, in een mix van vakantiefoto’s met de kinderen en de kleinkinderen.

Mijn voorstel om een map aan te maken voor haar selfies vindt zij een leuk idee, en dus gaan wij de beelden één voor één nader bekijken. Mijn commentaar over haar grote tieten en tepels lijkt haar oprecht te plezieren. Op de ene foto toont zij een geschoren poesje, op de volgende foto een heuse kroezelpoes.

In de winter scheer ik mij niet, stelt zij, en ze voegt de daad bij het woord. Ze staat op, duwt haar jogging naar beneden en toont mij haar behaarde liefdesgrot. Ik mag ernaar kijken, en ik mag er ook aankomen. Binnen de kortste keren zit ik op mijn knieën om haar te beffen en te likken.

Worden wij gestoord door een waarschuwingssignaal van de nieuwe computer die vraagt om te herstarten. Ria stelt voor dat wij dat ook maar zouden doen. Zij gaat zitten en buigt ver voorover, zodat ik zicht heb op haar tieten. Ik glijd mijn handen onder haar trui en kneed haar dikke tepels.

Ria wrijft over mijn kruis, en ik voel hoe ik zwel en zwel… en hoe mijn hart almaar sneller slaat.

Wij verhuizen naar de sofa, en als Ria spiernaakt voor me staat, gooi ik ook alle kleren uit. Twee gepensioneerden die als tieners naar elkaar kijken. Ria lijkt ervaring te hebben met dergelijke toestanden, en dus laat ik me leiden en volg ik haar bevelen maar al te graag op.

Nu kan ik ze veel beter beffen en likken, terwijl ik twee vingers steeds dieper in haar kontgaatje duw. Zodra ik mijn vingers uit haar kontje haal, neemt zij de aanval over met de volle hand. Dieper en dieper verdwijnt haar hele hand in haar nauwe kont.

Ik kan het amper geloven, tot zij plots hevig gaat schudden en zij een forse warme straal uit haar kut recht naar mijn gezicht spuit. Zoveel ik kan vang ik het lekkere sap op in mijn wijd opengesperde mond.

Als wakker geworden uit een roes staren wij elkaar aan. Ria draait mij een tong, blijkbaar in de hoop nog te kunnen proeven van haar sap…

De vaste telefoon rinkelt. Dochterlief wil weten hoe ver het staat met haar computer. Ria vertelt als een volleerde ITer dat er nog tal van updates moeten uitgevoerd worden, en dat ik later op de week zal terugkomen.

Ik hoed niemand te vertellen hoe graag ik deze uitnodiging hoor, en hoe snel ik hier wil terugkomen.

Het bericht Windows installeren en fisting verscheen eerst op Sexverhalen.com.