Vrouw van de baas

Ze was blond, lange benen, vrouw van de baas en onbereikbaar. Wel erg vriendelijk maar gezien het milieu waar ze vandaan kwam was hier niet tussen te komen. Vriendinnen met alleen maar witte wijn, Gucci brillen en dikke auto’s. Enfin, ik ken haar al jaren, op het werk is het normaal begroeten, daar buiten is de begroeting met 3 kussen. Van mijn baas begreep ik dat ze niet zo lekker in haar vel zat, baan kwijt, ouders gescheiden, niet fijn.

Het kantoor van mijn baas lag langs dat van mij, met hem had ik de afspraak, als de deur open staat, mag je altijd binnenkomen. Nu was ik bezig met de budgetten van volgend jaar en wilde ik wat overleggen. Ik zag dat zijn deur open stond en het licht brandde dus ik loop naar binnen, achter zijn bureau zit niemand, maar aangezien hij ook vaker om de hoek op zijn bank zit kijk ik gelijk om de hoek, echter zie ik niet mijn baas daar zitten maar zie ik zijn vrouw staan die net een bikinibroekje omhoog trekt, verder heeft ze niks aan, ik kijk haar recht in haar gezicht aan, kijk naar haar schitterende borsten. Het enige wat ik kan zeggen is: pardon, dacht dat je man hier zou zijn. Ze schrikt even, maar blijft staan met haar tieten bloot, nee, die is er niet, ik zag beneden in de winkel leuke bikini’s hangen, denk, die pas ik hier even.

Deze staat je goed, zeg ik. Tenminste het broekje, de rest kan ik niet zien, maar dit uitzicht is ook prima. Oh shit, sorry, niet in de gaten en ze pakt snel een shirt en trekt dit aan. Jij mag dit wel zien hoor, ik vertrouw jou wel , zegt ze. Ik ga op de bank zitten en ze komt langs me zitten. Hoe is het met je? Heb van je man begrepen dat je het even zwaar hebt? Oh wat lief dat je het vraagt, en ze begint te vertellen. Ik ben een en al oor en voorzie haar van adviezen. Even later stopt ze. Ik: wat is er? Het interesseert je helemaal niks denk ik. Jawel hoor, ik heb echt medelijden met je en het is niet leuk wat er met je gebeurd is. Dan begint ze te snikken en ik sla een arm om haar heen. Mijn man begrijpt er helemaal niks van, luistert nooit en is altijd maar weg, wordt er helemaal gek van! Ik laat me een beetje dieper in de bank zakken en trek haar mee. Ze ligt nu half tegen me aan, ik blijf haar vasthouden en aai over haar hoofd. Jawel hoor, ik ben een en al oor, je mag me altijd bellen of appen als er wat is. Dat vind ik lief van je. Opeens besef ik me dat ze in haar bikini langs me zit en ik kijk stiekem naar beneden, daar zie ik 2 heerlijke tepeltjes door het shirt heen steken. Langzaam ga ik met mijn hand onder haar oksel en laat deze aan de zijkant van haar borst neerkomen.

Ze kijkt me aan. Wat ben jij van plan? Ikke? Niks, mijn hand sliep dus moest even verplaatsten loog ik. Daarbij ben ik benieuwd welke bikini het gaat worden, want daar is alles mee begonnen.  Hahaha, charmeur, jij wil gewoon mijn tieten nog een keer zien. Ook dat, want dat zijn lekkertjes. Ze staat op en doet de deur dicht. Dan trekt ze haar shirt uit en pakt het bikini bovenstukje er bij en trekt het aan. Geweldig zeg ik, wat een mooie vrouw met een mooi figuur ben jij, en ik maar denken dat jij zo een kakwijf zou zijn. Ze komt niet meer bij van het lachen. Ikke? Nee hoor, mijn man wil dat ik meedoe, maar ik ben maar gewoon een burgertrutje hoor. Dan pakt ze van de tafel een andere bikini en laat het broekje van de andere zakken, ik zie een toefje schaamhaar staan. Nou nou, geen kale mus? Nee nee, dat wil mijn man niet. Nou zeg ik, ik hou wel van kaal, krijg ik geen haren in mijn mond met beffen. Tja, dat is het verschil, mijn man beft niet, vindt hij niet fijn om te doen. Oh, dat snap ik niet, ff lekker door die spleet likken vind ik heerlijk. Jemig zegt ze, wat ben jij open, vind jou echt een toffe kerel. Ze trekt de volgende bikini aan en ik adviseer haar de donkerblauwe, staat goed bij haar blonde haren en mooie blauwe ogen. Dan houdt ze een zwemshort omhoog, deze heb ik voor mijn man uitgezocht, is dat wat. Ja hoor, vind ik mooi.

Wil jij hem passen want volgens mijn heeft hij dezelfde maat. Ja hoor (en ik wist natuurlijk waar ze naar toe wil). Ik trek mijn shirt uit en laat vervolgens mijn broeken zakken. Door het hele gesprek is mijn lul ietwat gezwollen. Ze kijkt naar mijn kale zak. Ben jij geschoren? Ja hoor, al lang. Mijn man wil dat dus niet, maar wil wel dat ik hem pijp, dus altijd haren tuffen. Nope, geen haren, dit is veel frisser. Wat ik al verwachtte gebeurt nu dan ook. Ze komt op me toe lopen met de zwemshort, doet net of ze die aan wil geven maar pakt me vast om mijn nek. Drukt een kus op mijn mond en valt op haar knieën. Pakt met haar handen mijn lul vast, zwiept haar haren aan de kant en begint me als een bezetene te pijpen. Oeeeh, wat is dit? Hier heb ik al vaak een natte droom over gehad zegt ze, dan wordt ik wakker en dan ligt mijn man langs mij te stinken. En ze pijpt verder. Ik ga zitten op de bank en begin haar tietjes te kneden, ze trekt me af en bijt lichtjes in mijn tepels, gaat weer naar beneden en likt mijn kale ballen, daarna weer haar lippen over mijn eikel, ik begin sterretjes te zien. Dan til ik haar hoofd omhoog en begin met haar te tongen. Ik trek haar omhoog, draai een rondje met haar en duw haar op de bank, val op mijn knieën, ga met mijn handen onder haar billen en begin haar te likken. Draai rondjes rond haar clit, draai met mijn duimen er overheen, stop mijn duimen in haar mond en rol met mijn natte duimen over haar tepels, keihard die lekkere dingen. Ze draait met haar ogen en ik plaag haar door 1 vinger voorin haar kutje te stoppen en dat er weer uit te trekken, dan weer over haar clit en daarna 2 vingers diep in haar grotje.

Dat is haar teveel en ze komt in een keer klaar. Ik geef haar geen tijd te ademen, draai haar, zet haar op haar knieën voor de bank, kontje naar mij toe, begin haar weer te likken, maar begin met haar sterretje, zo weer naar haar kutje, en weer op en neer. Oh wat doe je met me, dit heb ik nog nooit gevoeld zegt ze. Ondertussen trek ik aan mijn lul om deze op oorlogssterkte te brengen.Dan in 1 keer maak ik mijn eikel bloot en ram hem in haar kutje, ben blij dat de deur dicht is want ze kreunt het uit van genot. Ik pak haar hard, mijn ballen kletsen tegen haar kont. Vervolgens trek ik mij terug, ga op de bank zitten en zet haar met het gezicht van me af op mijn lul, ze kreunt en kreunt, ik pak haar tietjes beet en begin langzaam te masseren, dit gaat niet lang goed want 3 tellen later komt ze wederom klaar. Ze is zo uitgeput dat ze voorover gebukt gaat zitten, mijn lul blijft in haar kutje zitten, maar ik zie haar sterretje zitten.

Maak mijn vinger nat en wrijf er langzaam over. Nu wordt ze rustig en herstelt snel. Dan staat ze op, draait zich om en valt weer op haar knieën, zo mannetje, nu laat je lul maar eens spreken, want ik stop niet totdat ik je zaad in mijn keel voel spuiten. Ze begint te trekken en te pijpen, langzaam voel ik een vinger richting mijn kontje gaat, ze maakt haar vinger nat en ik voel haar vingernagel aan mijn ster krassen. Ze likt nu mijn ballen, trekt me nog sneller af en merkt dat ik zo klaar ga komen. Ga je komen lekker ding? Ja, dit is zo lekker, ga door. Even later bijt ze voorzichtig in mijn eikel, dit is het teken en ik hou het niet meer. Mijn lul zwelt op en ze deepthroat me, dit is teveel en ik spuit mijn zaad in haar mond. Ze laat niet los en ik voel haar slikkende geluiden maken. Kijkt me aan en lacht. Volgende week is mijn man weer weg, dealtje maken? Reken maar!

Het bericht Vrouw van de baas verscheen eerst op Sexverhalen.com.