Vriendin van mijn vrouw

Op een avond was een vriendin van mijn vrouw er. Het werd nogal laat en toen ze weg wilde was er zoveel mist dat het gevaarlijk was om te rijden. Mijn vrouw zei ze mag wel slapen hier bij ons. Omdat we klein behuisd zijn hadden we maar één plaatsslaap, namelijk ons 2-persoonsbed.

Mijn vrouw stelde voor dat ze dan maar bij ons in bed moest kruipen. Na het uitkleden ging ze aan de kant van mijn vrouw liggen, mijn vrouw in het midden en ik aan de zijkant. Na even gekletst te hebben vielen we in slaap. Midden in de nacht hoorde ik gestommel.

De vriendin van mijn vrouw moest naar het toilet. Bij terugkomst vergiste ze zich en ging aan mijn kant slapen. Ik zei maar niets en kroop in het midden dicht tegen mijn vrouw aan, die sliep als een roos. Even later werd ik wakker. Een hand lag op mijn buik en probeerde in mijn boxer te komen. Steeds dieper ging die hand totdat eindelijk mijn piemel gepakt werd. natuurlijk werd deze lekker stijf. De vriendin was zonder slip naast me gekropen en al voelend kon ik haat natte kut betasten. Mijn vrouw sliep heel diep. de vriendin zei ssssst, niet praten.

Onderwijl trok ze aan mijn lul en even later spoot het geil eruit. Ik ging daarna aan heer clitoris voelen en langzaam kwam ze klaar. Ik heb daarna nog even met haar tieten gespeeld. De volgende ochtend werden we wakker en deden alsof er niets gebeurd was. na het ontbijt en een kop koffie ging ze weg. Bij het weggaan fluisterde ze in mijn oor: dat moeten we nog een keer doen, maar dan wil ik ook je lul in mijn voelen.

 

Het bericht Vriendin van mijn vrouw verscheen eerst op Sexverhalen.com.