Voelen en raden

Op een avond in een geile bui vertelde ik mijn vrouw dat ik de volgende fantasie had. Ze zei laten we het uitproberen. Zogezegd zo gedaan. Op mijn verzoek nodigde ze een aantal vriendinnen uit. Ze had ze al voorbereid wat de bedoeling was. De drie vriendinnen en mijn vrouw zouden zich lekker naakt uitkleden.

Ze hadden allemaal een kaal kutje. Ze gingen voorover gebogen op de knieën op de bank liggen met lekker de kont achteren. Ik kreeg een blinddoek voor. De bedoeling was dat ik ze allemaal ging voelen. Lekker de kont betasten en de kutjes voelen. Als ik zou raden wie het was mocht ik doen met ze wat ik wilde. De eerste die ik voelde had een dikke kont en wijde kut. Bij het raden had ik het mis.

Ik ging naar de volgende. Lekker slanke benen, een goed gevulde kont een een strak kutje. Weer had ik het mis. De derde was slank, strak kutje, beetje vochtig. Hoera ik had het goed geraden. Ik mocht dus lekker haar kutje vingeren, tieten betasten en uiteindelijk mijn stijve erin stoppen. Na een paar neukbewegingen spoot mijn geil in haar kut. De vierde was makkelijk want het was mijn eigen vrouw. Ik raadde het goed. Ik had nog genoeg zaad over om ook bij haar in haar kut te spuiten. Deze fantasie is dus werkelijkheid geworden en we spraken af dit nog eens te herhalen.

Het bericht Voelen en raden verscheen eerst op Sexverhalen.com.