Verleid door een collega (2)

We stappen uit de auto en je hebt blijkbaar een hotel geboekt. Ik sta vol verbazing te kijken want ik heb geen idee waar we zijn.

Als je de sleutel van de hotelkamer hebt gekregen gaan we naar de kamer. Het hotel weet dat je van dominante sex houdt aan de kamer te zien. De riemen zijn namelijk al aan het bed bevestigd.

Zodra we de kamer binnen komen beveel je me om mij uit te kleden. Wanneer ik naakt voor je sta dwing je mij op mijn knieën.

Ik maak je rits open en neem je lul in mijn mond. Plots ga je dieper waar ik niet op had gerekend. Ik begin te hoesten en ik krijg een klap op mijn wang. Kom op slet pijpen moet jou wel lukken.

Ondanks dat het een tijdje goed blijft gaan gebeurt het een 2e keer. Je zegt “bij mij zijn de spelregels duidelijk, 3 keer dezelfde fout en je krijgt straf.” Hoe goed ik ook mijn best doe begin ik weer te hoesten. “Nou slet dat was fout 3 op het bed dan maar”

Wanner ik op het bed ga liggen pak je nog een doos uit. Ik zie je met een zweep aan komen lopen. Je zegt “25x wordt je geraakt hiermee, 10x op je kont, 10x op je tieten en 5 keer op die nog onbeschadigde kut van je, meetellen slet”

Dan haal je uit en belandt de eerste slag op mijn tieten, je ziet dat ik schrik en zegt snel “Als je niet meetelt telt de slag niet” en snel zeg ik 1. Nadat ik 10 slagen op mijn borst heb gekregen is mijn kont aan de buurt. Hiervoor verwissel je eerst het tril ei met een vibrator. De vibrator moet in mij blijven zitten anders gaan de 10 slagen op mijn kont opnieuw.

Bij de eerste 3 slagen ligt de vibrator al op de grond, bij de 2e poging mislukt het bij slag 9. Ik hoop op je medeleven maar die krijg ik niet en je begint opnieuw. Bij de derde keer gaat het goed. Ondanks de pijn ben ik zo in extraste geraakt dat ik wil dat je me gebruikt en neukt. Eerst nog de 5 slagen op je kut sletje. Hier kom je niet gemakkelijk van af.

Je legt mijn klit open met een spreidstang en probeert hem te raken. Voor mij geluk mislukt dat 3x. De. 4e en de laatste slag zijn beide vol op mijn clit. Dit doet zoveel pijn dat je erna meteen een ijsklontje erop legt.

Je doet de buttplug uit me en ik smeek je om niet anaal te gaan nemen, ik krijg een klap op mijn tiet en je zegt “je zou alles doen” waarna je mij anaal neemt. Ook neem je mij nog een paar minuten in mijn kut totdat je klaar komt.

Je maakt mij los als je klaar komt en zegt dat je van mij hebt genoten. Dat ik de geilste collega ben en dat dit nog vaker moet gebeuren. Ik ben het hier helemaal mee eens. Je zegt dat ik rust moet pakken want morgen gaan we niet weg totdat de volgende opdracht is uitgevoerd.

Het bericht Verleid door een collega (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.