Te mooi om waar te zijn

Via Flirtmee.nl kwam ik bij een dame hier in de buurt terecht, ze heette Gertie en bleek spiritueel en massaeuse te zijn… we mailden over en weer en mailen werd appen.

Ze zag er leuk uit met haar blonde lokken, bril en ietwat voller en 56 jaar jong. Ze had een relatie met een man maar die was afgekeurd ivm zijn rug en bleek impotent. Zij daarin tegen bleek een nymphomane…wat een stel dacht ik nog.

Na een tijdje appen bleken we beiden in onze relatie wat te missen aan erotiek en sex. Haar partner ging een dag weg klussen bij zijn dochter en we spraken af bij haar….mijn god zeg, dat was echt een nymphomane en we voelden ons vrij en hebben uren genoten van elkaar. Haar partner neukte haar af en toe met een voorbinddildo en dat was het… ze werd gek toen ik haar clitje bingerde en likte…waarna ze me pijpte alsof ze ‘m wilde opvreten…hoe geil was dat zeg…wow. ik gaf aan dat ik op ontploffen stond maar ze ging gewoon door….ohhh. ik rolde haar op haar rug en zonder condoom duwde ik mijn stijve neukpaal in haar kletsnat kaal kutje.. hop er helemaal in tot mijn kale ballen.

Ze kreunde van genot want had al 6 jaar geen echte pik gevoeld zei ze….naar een paar flinke stoten spoot ik haar buik en kutje onder… ze wreef het zaad uit en likte dr vingers af…hmmmm. daarna begon ze me weer te pijpen… al snel was ie weer hard en ze kroop bovenop me. Haar cup g hingen voor mijn ogen en ik likte een voor een aan haar zeer gevoelige tepels… mijn handen op haar heuoen neukte ze me tot ze klaarkwam…en hoe…wow…alsof ze me onderplaste zo nat werd het. Ze schaamde zich zag ik masar ik kroop tussen haarbenen en likte dr kutsap op…hmmm. daarna nam ik haar doggystyle, mijn handen stevig om haar billen neukte ik haar met diepe halen…ze werd gek van geiligheid en er kwam wat dirtytalk bij kijken…geil hoor. Ze draaide zich om.en legde haar benen in mijn nek en kreunde dat ze hard en diep geneukt wilde worden….ze was zoooo kletsnat dat ik plotsklap in haar sterretje zat iov haar kutje…ze keek me even aan maar zei niets dus ging door met lange halen en diepe syoten en spoot nu haar sterretje vol met mijn warme zaad.

Daarna doken we onder de douche samen en kon ze niet van mijn lul afblijven en wederom had ik een erectie… ze ging wijdbeens tegen de douchemuur staan en drukte haar billen naar achteren… ze wilde weer mij in haar kontje voelen….pffff.

Even laten zaten weop de bank na te genieten en bekende ze dat ik haar anaal ontmaagd had. Ze bleef aan mijn lul zitten en ja hoor hij kwam alweer omhoog en ze kroop weer tussen mijn benen…plagend likte ze aan mijn eikel…daarna voelde ik haar lippen om mijn eikel en even later verdween mijn hele lul tot aan mn ballen in haar mond…ze keek me geil aan en bleef me pijpen… mijn handen gingen door haar blonde haren terwijl ze me lachend genietend bleef aankijken… alhoewel het heerlijk was voelde ik dat mijn zaad verschoten was en ze nog uren kon pijpen maar ik niet meer zou klaarkomen… inmiddels was het ook tijd om afscheid te nemen. 2 dagen later appte ze dat haar partner de klus ging afmaken en vroeg of ik zin had in koffie…. waarom niet he

Het bericht Te mooi om waar te zijn verscheen eerst op Sexverhalen.com.