Studenten huis voor mij alleen

Had door de corona problemen mijn Herenhuis te Nijmegen voor mij helemaal alleen normaal is het zo dat er vijf meiden ook deel uit maken van het studenten huis met deze wetenschap in gedachten kon ik wel even in mijn boxershort naar beneden gaan voor de ochtendkrant.

Ik had de meest hoge gelegen kamer van het oude joekel van dit herenhuis waar ik het grote geluk had dat de vorige bewoner het tot een waar paleisje had weten te maken met een prachtige mooie keuken met oven en heerlijke fijne luxe badruimte met inloopdouche en fraai ligbad dat volgens mij nog maar enkele keren dienst had gedaan was nog echt bijna nieuwe verblijf waar kosten nog moeite waren gespaard voor mij wist namelijk dat zijn OPA dit pand in beheer had als vastgoed onderpand voor zijn oude dag als extra inkomsten.

Deed deze vrijdag ochtend mij naar het trappenhuis begeven in een lekker shirtje met enkel mijn boxer was er bijna geheel zeker van dat ik nog alleen hier was tot op het moment dat ik op de 1 etage van de overloop een deur zag open gaan en daar het heerlijke mooie Linda daar de deur uit kwam in een totaal eva kostuum en kreeg er een flinke kleur van hoe fraai deze meid erbij stond met de deur klink in haar hand , Sorry dat ik zomaar in mijn naakte vrouwelijke body mij hier vertoon was in de veronderstelling dat ik nog de enige was die mijn werk deed in deze corona tijd.

Nee zeer zeker niet Linda ben ook nog in de House hier hoor en denk dat we de enige twee zijn die nog thuis zijn en kon eens haar mooie en in volle vaart bekijken was echt weinig mis mee kan ik je zeggen was een plaatje om te zien zo lekker puur natuur kreeg direct een flinke groeiend ding tussen mijn benen wat niet te missen was voor haar door mijn strakke boxer short had zij dus ook direct door dat zij wel deed groeien bij mij in mijn strakke BOSS boxer en kon alleen maar mijn oprechte manier sorry zeggen voor mijn flinke piemel die onwijs hard en super groot was gaan staan van haar perfecte mooie vrouwelijke vormen waar ze best trots op kon mocht zijn.

Linda zij direct doe maar gewoon ik ben de stomme muts die zo spier naakt naar douche onder weg was en had gewoon ook even beter moeten weten en wat aan moeten doen is gewoon mijn eigen domme schuld maar heeft ook wel iets dat jij zo lekker strakke mooie boxer aan hebt en weet dan gelijk dat je meer dan boven gemiddeld daar ben tussen je benen heb in mijn werk hier in Nijmegen genoeg mannelijke dingen mogen wassen en vast houden tijdens mijn dienst maar dit is wel een enorme jongen die jij daar hebt hangen B O B. Vroeg Linda of ze vandaag vrij was en dat werd als donder slag bij helder hemel met een flinke kleur op haar mooie blonde koppie positief beantwoord en of ze zin had om eens lekker samen eens wat nader met elkaar kennis te maken had haar wel eens gezien op de trap maar nog meer dan alleen Hallo en goeie dag was er nog niet van gekomen , Ja onwijs leuk idee van jou Bob maar heb een mogelijk hele erg brutale vraag heb van de buurtjes begrepen dat jij alles voor je helemaal alleen hebt boven klopt dat echt dus geen douche en toilet keuken hoeft te delen.

Ja dat is echt zo ben de grote geluksvogel dat ik de kamer van een goeie maat heb gehad dat is waar wat je hebt gehoord en mag gewoon als je dat graag zou willen even een kijkje komen nemen nu hoor , Kan dat dan wel zo in mijn spier naakte body. Doe het gewoon ben toch nog niet gewassen en zou daar erg graag eens lekker in jou ligbad willen liggen wat ik van verhalen weet dat jij daar een heerlijk groot ligbad hebt , Klopt echt helemaal en ook nog een inloopdouche ben zelf niet zo van het uren liggen in het bad liggen maar dat kan voor jou mogelijk wel anders zijn toch doe gewoon lekker met me mee lopen naar boven zo direct de deur staat open en doe gewoon of je thuis bent loop ik even naar de brievenbus voor de ochtendkrant. Linda trekt een klein sprintje naar de 2 woonlaag waar ik mijn eigen plekje met veel privacy voor mij hellemaal alleen heb en binnen twee minuten kom ik ook naar de woonkamer en zie dat ze lekker met mijn Game boy aan het spelen is met een super lekker relaxed erbij zittend in heerlijk eva kostuum en heb prachtige zicht op haar strakke dunne streepje waar ik net kan zien dat ze gewoon nog echt super strak van onder is tussen haar mooie lange slanke benen heerlijk dicht en gesloten roze gleufje. MMMM bevalt het je een beetje hoe ik erbij zit op jou onwijs mooie paleisje ben echt wel een knul die perfect zijn zakjes voor elkaar heeft mooie luxe LED TV en laatste versie van alle games en zou je erg graag eens willen uit dagen voor een potje samen te spelen wie de pot wint mag als eerste onder de douche met mij is dat een de

eid die je er bent maar hou wel van een dame die haar woordje klaar heeft en niet zich de kaas van het brood laat eten heb jij trouwens al een broodje op , Nee dat sla ik wel vaker over hoor als ik vroege dienst heb is slechte zaak maar geef me daar de tijd niet voor. Jij bent echt super leuk meid spontaan open en eerlijke meissie die weet wat ze wil en voelt en geen blad voor de mond neemt zet aan dan reken maar dat je het niet gaat winnen van mij hoor LINDA , Daar zou ik niet zo zeker van zijn B O B kijk maar staat direct flinke op achterstand en ga je in maken nu en drukt perfecte manier mijn punten en is duidelijk dat hij het niet heeft kunnen winnen van mij. Je had het inderdaad juist je hebt de winst gewoon verdient en nu eerst even dit op eten M O P ,MMMM heerlijk lekker warme croissantje voor jou je moet me niet zo lekker in de watte leggen bij je B O B anders kom ik gewoon lekker elke dag met je spelen en douche hoor na het werk.

Zo mag je elke dag wel met mij op de bank zitten hoor zit volle vaart onder de kruimels van de Croissant heb echt wel heerlijke lichaam hoor , Nee jij bent ook mooie en lekker knul hoor en zou erg graag eens hem zonder iets er omheen willen zien en ruk hem binnen twee tellen naar beneden toe en springt direct naar buiten de open ruimte. Wow jeetje wat een flinke dikke paal heb jij daar hangen man heb best wel vele piemels in het ziekenhuis gezien maar deze is wel een flinke jongen hoor en zo lekker groot en dikke van formaat is wel heerlijke groot ding je moet weten dat mijn klitje nog maar een keer ooit is gevuld door mijn EX dat is ruim 2 jaar terug en verlang wel weer eens naar een lekker grote worst daar naar binnen te voelen komen. Hoe dit verder gaat lees je snel meer van

Het bericht Studenten huis voor mij alleen verscheen eerst op Sexverhalen.com.