Stage lopen bij mijn dom

Daar zit ik dan beneden in de trein op weg naar je werk. Vandaag kom ik voor het eerst naar je werk toe omdat ik dagje bij je mee kom lopen als je zogenaamde snuffel stagiaire ook al weten we samen wel beter. Na een half uurtje in de laatste trein heb gezeten stap ik uit en doe ik mijn zwarte rok netjes en mijn jas. Heb vandaag voor het eerst weer laarzen aan met een kleine hak, panty en daaronder een open boxer daarboven witte bh met een witte blouse. Gewoon heel netjes. Mijn haar heb ik vast gemaakt met een grote uitneembare speld In mijn tas zitten een groot kladblok en een aantal pennen en een flesje water, wat boterhammen, oplader en mijn telefoon.

Nadat ik ben uitgestapt pak ik de bus naar je kantoorpand daar eenmaal aangekomen. Stap ik uit de bus en doe ik nogmaals mijn kleding goed Door de zenuwen ben ik aan het trekken aan de deur ipv duwen. Echt een blonde actie van mij weer… Eenmaal binnen meld ik me bij de receptioniste en moet ik nog even wachten want je zit in vergadering ze heeft je wel geappt dat ik zit te wachten Terwijl ik maar een tijdschrift pak merk ik niet dat jij al een tijdje staat te kijken naar mij en ik schrik als ik merk dat je voor me staat. Je stelt je voor en zegt welke kant we op moeten. Ik loop voor je en zo lopen we naar de lift. Ik druk op het knopje en jij zegt dat we naar 8 hoog gaan. Als dr deuren zich sluiten pak je me metten beet en zoent me hartstochtelijk. Met 1 hand voel je onder me rok of het goed genoeg is. Je merkt op dat het al wat natter daar is door de spanning. De lift stopt op de 6e en net op tijd staan we weer goed.

Je collega komt binnen en je begint mij voor te stellen en ondertussen zie je dat ik er weinig van snap wat jullie zeggen. Dan is de lift eindelijk op 8 waar we uitstappen. We lopen richting jouw kantoor wat gelukkig achter in de lange gang zit. En achter een geslote deur. Je gaat zitten en vertel dat je al een blaadje gemaakt heb wat ik in mijn klasboek moet stoppen voor het geval dat er iemand binnen komt. Je had ook een stoel klaar gezet en een extra bureautje. Zo zitten we even een tijdje tot jij opstaat uit je stoel Mij naar achter trekt met de stoel en mijn vol passie vol zoent. Je fluisterde in me oor dat ik onder je burea moet gaan zitten en weet wat me te doen staat. Maar eerst ga je met me hand langs me blouse naar beneden en vol je hoe nat ik ben. Goedkope schatje. Heb zin in je. Ik kruip onder je burea en jij hebt hem er al uitgehaald en ik begin je te pijpen Het duurt niet lang voordat je de eerste keer komt in mijn mondje. Ik slik het netjes door en ga op mijn plek zitten.

Zat nog niet goed of je collega/ vriend komt binnen omdat jullie wat moeten bespreken Hij zit met zijn rug naar mijn toe dus valt het hem niet op dat ik jouw zit uit te dagen. Om met mijn hand over mijn kutje en borsten zit te wrijven. Ik zie die blik in je ogen dat je me wilt grijpen maar ook boosheid dat ik het nu aan het doen ben. Na een half uurtje gaat hij weg. Jij loopt half achter hem aan en als hij de deur achter zich dicht doet. Draai jij hem snel op slot. Je komt met grote stappen naar me toe gelopen pakt me bij me haren vast en gooit me van de stoel op de grond In de houding trut. Ik ga zo snel mogelijk maar net te langzaam voor jouw zitten en de eerste pets in me gezicht voel ik al. Hij is zo hard dat ik hem voel branden en de tranen beginnen al op te komen Je ziet het gebeuren maar lacht erop Je duet je paal in me mond en zo diep dat ik geen adem kan krijgen en begin te kokhalzen Pijpen trut. Ik probeer me sterk te houden en zo goed mogelijk te zuigen.

Opeens stop je en til je me keihard aan me nek omhoog Je gooit me over me bureau dat je had neergezet en zonder pardon duw je je paal in me nog te strakke kontje Je merkt dat het stroef gaat dus je duwt nog harder. Je merkt dat ik daardoor begin te huilen. Ja trut dit krijg je ervan als je me uitdaagt en zonder toestemming eraan zit Je zet je hand op mijn mond en blijft door stoten in mijn kont tot je klaar komt. Daarna Zet je me gewoon op me stoel doe je deur weer open of er niks aan de hand is Na je pauze gaan de meeste collega’s naar afspraken buiten de deur en wij zijn eigenlijk nog met ze 2e op kantoor Fat geeft jouw de mogelijk heid om mij nog meer the gebruiken Je legt mij op het bureau en vind me vast Je blindoekt mij met mijn blouse die je omhoog hebt gedaan Je knijpt en slaat tegen me tieten en kut Je begint me te vingeren maar ik mag niet komen Helaas na een tijdje merk je wel dat ik het niet meer kan houden en laat je me gaan Op het moment dat je merkt dat ik vol in me orgasme zit duw je je harde paal in me kutje Met een aantal stoten is je lul zo nat door het kut vocht dat je hem met gemak in me al pijnlijke kontje schuift.

Ik begin te kreunen maar doordat je nog steeds boos bent sla je me keihard tegen me tieten en op me kut Na een aantal stoten in me kont begin je te komen en spuit je mijn helemaal onder Je maakt me los en zegt dat ik me moet gaan frissen op de wc. Ik ga met gebogen hoofd naar de wc en maak me daar schoon en kom weer naar je kantoor Nog een uurtje werken en dan zit onze werkdag er weer op en zouden we nog een hapje gaan eten maar weet niet of dat door gaat omdat ik een ondeugend ben geweest naar je Na het uurtje werken log je uit en loop ik naar de bus en jij naar je auto Je zegt stap bij de eerstvolgende halte uit en stap daarna bij mij in Dus ik doe wat je zegt en stap in de bus en eigenlijk heel snel weer uit Ik stap bij je in en we rijden weg Na een tijdje gereden te hebben komen we op een afgelegen plek aan Je begint me te zoenen en te strelen.

Ik zien heerlijk mee Je stapt uit en neemt mij mee naar het afgelegen huisje wat daar staat Je doet netjes de deur open en ik zie dat er allemaal lekkere spulletjes klaar liggen en staan We eten en drinken gezellig wat. Zoenen en strelen lekker en hebben daarna liefdevolle sex. Daarna breng je me naar het station en nemen we afscheid

Het bericht Stage lopen bij mijn dom verscheen eerst op Sexverhalen.com.