Sexspeeltje van de buurvrouw (2)

De buurvrouw had me meegenomen naar haar slaapkamer en me daar geconfronteerd met mijn stiekeme rondneus praktijken waarmee ze mijn familie wilde confronteren als ik niet mee zou werken. Maar terwijl ik haar opdracht uitvoerde stopte ze ineens. ‘Genoeg gezien’, werd me vertelt, ‘Stop maar!’. Vertwijfeld keek ik haar aan, mijn hand nog aan mijn pik. Ze had ineens weer een strenge blik en stond op. …

Ze liep naar me toe, pakte mijn broek en op en liep de kamer uit. Ik hoorde haar de trap aflopen en naar verloop van tijd het geluid van een telefoongesprek. Ik kon het gesprek niet verstaan maar in mijn hoofd hoorde ik mijn moeder aan de andere kant van de lijn de buurvrouw over mijn acties vertellen. Ik merkte dat ik van de spanning begon te trillen en ook boos werd maar ik stond daar zonder broek en wist niet wat te doen. Zo naar buiten lopen was geen optie … en waar moest ik heen?
Ik hoorde een lach waarna het telefoongesprek werd afgesloten. Na korte tijd hoorde ik weer voetstappen op de trap naar boven komen. De buurvrouw kwam weer binnen. Ze keek me met een strenge blik aan en zei ‘Zo, ik heb zojuist de tennisles afgebeld en kan me dus vanavond verder met jou bemoeien. Kleed je maar verder uit!’.

In mijn lijf voerde een mix van emoties een strijd. De boosheid verdween als sneeuw voor de zon maar de spanning bleef. Een tintelend gevoel verspreidde zich maar ook ongerustheid en was dat nieuwsgierigheid? Wat ging er nu gebeuren?

Ik ontdeed me van mijn andere kleding en stond snel naakt in de kamer. Mijn pik was ondertussen, met al die emoties, tot zijn ruststand teruggekeerd. ‘Draai je om!’ kwam het commando. Ik draaide me om. ‘Voorover, met je handen op het bed’. Ik schuifelde een stapje vooruit en bukte voorover zodat ik met mijn handen op het bed rustte. ‘Ogen dicht!’ kreeg ik te horen. Ik deed ze dicht maar probeerde door een spleetje te zien wat er gebeurde. Doordat de buurvrouw achter me stond kon ik echter niks zien. Mijn oren waren gespitst en ik hoorde haar achter me ademen en langzaam dichterbij komen. Een voet werd tussen mijn voeten geplaatst en met een duwtje werd een signaal gegeven dat mijn been iets moest opschuiven. Eerst mijn linkerbeen en daarna mijn rechterbeen zodat ik uiteindelijk met gespreide benen, voorover gebogen voor haar stond.

Een koude hand greep ineens mijn zak vast. Ik schrok er van en wilde voorover maar voelde ook snel dat dat niet verstandig was en bleef dus op een korte beweging staan. De hand liet de grip los en begon mijn zak te onderzoeken en de ballen één voor één tussen de vingers te nemen. Een kleine knijpbeweging gaf een korte pijnscheut als signaal dat de macht bij haar lag. Dit idee zorgde ervoor dat mijn zak wat strakker kwam te staan wat niet onopgemerkt bleef. ‘Zo, je houdt wel van een dominante vrouw, merk ik’. Ik wist niet helemaal wat ze daarmee bedoelde en was aan het twijfelen wat ik moest antwoorden maar hield uiteindelijk maar mijn mond dicht. De hand ging verder en gleed naar voren, de nagels langs mijn pik die gelijk reageerde en schokkering omhoog kwam.

De hand masseerde mijn pik langzaam tot hij stijf tegen mijn buik aanstond. Dit mocht wel even doorgaan vond ik maar helaas stopte ze en gleed haar hand via mijn zak naar mijn billen. Een tweede hand kwam erbij en trok mijn billen uit elkaar. Wat ging er nu gebeuren? Mijn billen werden even losgelaten maar na enkele seconden weer gespreid. Vervolgens voelde ik een warme druppel vocht aan de bovenkant van billen en nog één. Ik kon niet plaatsen wat het was maar één hand liet los en verspreide het vocht door mijn bilspleet naar beneden tot aan mijn poepgat. Op één of andere manier voelde dat spannend. Nog een druppel volgde dezelfde route. De vinger die het vocht verspreide draaide cirkeltjes rond mijn aars en toen werd de punt van de vinger voor het gat geplaatst. Ik had een vermoeden wat er ging komen en merkte dat mijn zak steeds strakker was getrokken van deze bewegingen.

De vinger drukte zich langzaam door de tegendruk in en het gevoel gaf een kleine sensatie in mijn lijf. Dit gevoel kende ik niet. De buurvrouw begreep het gevoel vermoedelijk en bewoog heel rustig het topje van haar vinger rond, er weer uit en in tot ze steeds iets verder ging en de vinger er tot over de kootjes inzat. Dit gevoel was minder prettig merkte ik en ik probeerde voorover te bewegen om de vinger er weer uit te krijgen. Pets …. en nog één. Met vlakke hand sloeg ze op mijn bil om aan te geven dat dit niet de bedoeling was maar door de onverwachte pets was ik juist nog sneller naar voren gegaan waardoor ik nu plat op bed lag.

‘Kom weer in positie staan’ zei de buurvrouw. ‘Maar ik vind die vinger niet fijn’ antwoordde ik. ‘Jij hebt niks fijn te vinden maar gewoon te luisteren, jongetje’. ‘Of wil je dat ….?’ Ik begreep dat ik weinig in te brengen had en kroop weer terug in de houding die me was opgedragen. ‘Goed zo’ hoorde ik achter me en voelde weer een vinger door mijn bilspleet gaan. De vinger gleed weer naar binnen en dit keer bleef ik staan. ‘Mmmmm, je kan dus luisteren’ murmelde haar stem. De vinger ging vervolgens nog een paar keer nog in mijn kontje. Als reactie zakte mijn pik weer in tot half stijf. De buurvrouw bukte even en vervolgens voelde ik een koud ding tegen mijn kont. ‘De dildo’ ging er door mijn hoofd, ‘Nee’, riep ik. Ik hoorde niks maar voelde weer een druppel vocht en terwijl ik achterover keek zag ik de buurvrouw een tweede druppel speeksel laten vallen, dat was het dus. Tegelijk voelde ik weer een pets op mijn billen. ‘Had ik gezegd dat je mocht kijken?’ Ik begreep de hint, slikte miojn commentaar in en keek weer naar voren. Tegelijkertijd voelde ik de dildo naar binnen geduwd worden. De spanning op mijn aars was hoog en ik kreunde van de pijnscheut die langzaam wegebde. ‘Blijven staan’ werd me bevolen. Direct voelde ik weer de hand mijn zak voorzichtig beetpakken en weer de ballen onderzoeken. Allemaal wel voorzichtiger als de eerste keer en terwijl mijn balzak hierop reageerde en zich langzaam weer straktrok begon ze met haar nagels eroverheen te kriebelen. Mijn pik reageerde alsof er springstof in zat en stond in notime weer tegen mijn buik aan te drukken. De nagels kropen langs de schaft omhoog en langzaam sloot de hand om mijn pik en begon deze rustig op en neer te bewegen.

De buurvrouw kwam tegen mijn billen aanstaan en zei ‘kom maar omhoog’. Doordat ze tegen mijn billen aanstond kon de dildo niet uit mijn billen glippen. Zo stond ik, met mijn scheenbenen tegen het bed, ingeklemd terwijl ze me langzaam bleef aftrekken. In de weerschijn van de ramen zag ik onze contouren weerspiegelen. Dit was heerlijk. Het tempo ging langzaam omhoog en voerde me naar een nieuwe ervaring. Zonder enige waarschuwing vooraf schoot een straal zaad uit mijn pik zo omhoog en landde op het bed. Een tweede straal volgde. Ik kreunde er bij. De buurvrouw voelde het schokken van mijn pik en kneep er in ‘Kom maar, jongetje, je doet goed je best’ en kreeg er een derde straal uit. Waanzinnig.

Nadat de laatste druppels er uit waren pakte de buurvrouw me bij de schouders en draaide me om. Ze keek me diep in de ogen en fluisterde ‘Wil je dit vaker doen?’ Ik knikte. Ze toonde een minzaam glimlachje. ‘OK’.
Ze gaf een tikje tegen mijn langzaam zakkende pik en duwde me. Doordat ik nog steeds tegen het bed stond kon ik niks anders dan door de knieën en gaan zitten. Ik was de dildo vergeten die langzaam een stukje uit mijn kont was geschoven maar deze werd daardoor ruw teruggeduwd waardoor ik naar adem hapte. Ze zette haar voet weer tussen mijn benen en duwde ze weer uit elkaar zodat ik wijdbeens op de rand van het bed zat. De buurvrouw liep naar de doos met sexspeeltjes die nog steeds op de rand van het bed stond en pakte deze op, ging zitten op de stoel en zocht naar het volgende attribuut, 2 bollen aan een touw. Wat zou dat zijn vroeg ik me af…

Het bericht Sexspeeltje van de buurvrouw (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.