Sex met mijn oudere stiefmoeder

Op mijn veertiende waren mijn ouders gescheiden, en was ik bij mijn moeder blijven wonen. Omdat mijn vader “Peter” enkele kilometers bij ons vandaan was gaan wonen, kwam ik haast nooit bij hem, alleen als hij mij, net als mijn vader”Peter”, eens op kwam halen. Mijn vader was alleen gebleven, had het vrij goed, en toen ik achttien werd kreeg ik van hem de sleutel van zijn huis, en een tweede hands auto, zodat ik zelf naar hem toe kon komen. Ik was al een paar keer langs geweest, toen ik op mijn twintigste een brief van hem kreeg, waarin hij me schreef, dat hij een lief vrouwtje, ene Anna, gevonden had, die wel acht jaar ouder was dan hij, waarmee hij nu samen woonde, en of ik eens langs kwam, om kennis met haar te maken. Ik had de sleutel zei hij, dus kon er altijd in als ze even weg zouden zijn als ik kwam. Ik vond het wel leuk voor hem, wand hij was haast vijftig, en was hij niet langer zo alleen, en besloot op een doordeweekse dag eens langs te gaan.

Ik kwam bij zijn huis aan, en zag een briefje op de deur hangen “Bel defect, hard kloppen AUB “. Ach, waarom zou ik kloppen, ik had toch een sleutel, dus gebruikte ik die, en ging naar binnen. Ik deed de deur wat hard dicht, zodat ze zouden horen dat er iemand binnen kwam, toen er iemand riep : ik ben boven “Peter”kom me even helpen ! O dacht ik, ze hebben me zeker aan zien komen, dus ging ik gewoon naar boven. Ik zag nog niemand, maar zag wel licht in de badkamer vandaan komen, waarvan de deur een stukje open stond. Ik deed de deur verder open, en beiden schrokken even, wand er stond daar een mooi vrouwtje, met één been op een krukje, haar kut te scheren ! Ze pakte vlug een hand doek, die zij voor zich hield. O sorry hoor, zei ik, ik ben “Peter”, en dit is toch het huis van mijn vader, “Peter”, daarom dacht ik dat je mij riep dat ik boven moest komen om te helpen. ik bleef maar verbaast staan kijken naar haar, en vroeg: jij bent zeker Anna? Wat kijk je nou, nooit een naakte vrouw gezien?

Eh jawel hoor zei ik, maar ik dacht altijd dat een oudere vrouw een paar hang tieten, en een flubber kut zou hebben, maar je ziet er nog uit als een jonge meid! en eh, die hand doek kan je wel weg laten hoor, ik heb je toch al naakt gezien, je hebt trouwens een paar grote stevige tieten voor je leeftijd zeg, en waarom was jij je kut aan het scheren? moet die ouwe van me je soms beffen?Nu ik zo tegen haar praten, en zij ook wist wie ik was, zei ze, Pff, alle mannen denken dat een vrouw geen zin in sex meer hebben na de overgang, maar in het begin deed je pa het nog wel eens, maar tegenwoordig slaapt hij al haast als hij het bed maar ziet! O, dus je hoopte wel dat het mijn vader was, en je nu zou beffen! Eh ja, maar jij mag het ook in zijn plaats wel doen hoor, jij houd toch zeker ook wel van een lekkere kale kut! Even bleef ik stil, maar toen ik haar beter bekeek, en zij de hand doek toch liet zakken, zei ik: ach, een kut is een kut hé, maar zou jij mij dan willen pijpen? Glimlachend keek ze me aan, en zei: gho wat je lijkt wel veel op je pa zeg, die had ook geen blad voor zijn mond, wilde ook altijd eerst gepijpt worden, en daarna kon hij niet van mijn kut af blijven, we lagen soms hele dagen in bed. Maar ik ben wel twee keer zo oud als jij, vind je dat niet erg dan?

Ik had wel door dat, al was ze zoveel ouder, super geil was, en stapte dichter naar haar toe. Voor zij nog iets kon zeggen, nam ik een tepel tussen mijn lippen, beroerde die met mijn tong, en duwde wel drie vingers in haar pas geschoren kut. O “Peter”kreunde zij, waarom maak je me zo geil, maar als jij zo graag gepijpt wil worden, kom dan maar mee naar bed, ik hou daar ook wel van, dus dan zal ik je eens laten voelen wat echt lekker pijpen is! Eh ja, dat lijkt me wel lekker, maar als mijn pa dan thuis kom, dan krijgen we ruzie! O maak je daar maar geen zorgen om, je pa komt pas vanavond laat thuis, dus laten we maar geen tijd verliezen, ik verlang al zolang weer naar een lekkere pik! Nou ik kon wel merken dat ze inderdaad lang een pik gemist had, wand ik hoefde mezelf niet eens uit te kleden, ze trok alleen mijn broek naar beneden, duwde mij op het bed, en nam mijn pik volledig in haar mond. Ik had wel vaker vriendinnen gehad die mij pijpte, maar zoals zij het deed, had nog niemand het ooit gedaan.

Ze zoog en sabbelde aan mijn pik, zoals een baby aan een tiet zoog, en ik voelde niet ene keer een scherp randje van haar tanden aan mijn eikel, hoe ze het deed, wist ik toen nog niet, maar het leek er wel op, alsof mijn pik in haar kut, in plaats van haar mond zat, zo heerlijk als ik door haar werd gepijpt, had ik nog nooit mee gemaakt, en heftig kwam ik dan ook in haar mond klaar, wat zij smakelijk door slikte. Gho, Anna, zei ik, hoe je dat deed weet ik niet, maar dat was echt lekker zeg, zo als nu ben ik nog nooit gepijpt!Met haar hand voor haar mond, draaide ze zich voldaan om, zodat zij op haar rug lag, en zei: Nou, kan jij me beffen, zoals je beloofd heb!Toen zij haar benen spreiden, en ik haar kut weer zag, dacht ik niet eens meer aan haar als een oudere vrouw, en bracht mijn hoofd al tussen haar benen. Ik wilde net mijn tong tussen haar schaam lippen duwen, toen de telefoon ging. Anna nam op, en schrok even, wand het was mijn vader die zei, dat hij vandaag vroeger naar huis kwam, en of hij wat te eten moest mee brengen. O, dat komt goed uit, zei Anna nu rustig, wand je zoon is nu net aangekomen, dus als je nasi of zo wil halen, kan hij ook mee blijven eten! Teleurgesteld duwde Anna mij van haar af, stapte het bed uit, en zei: helaas moet ik me maar snel aankleden, hij zal zo wel thuis komen! We hadden ons nog maar net gefatsoeneerd, toen mijn vader met eten aan kwam, en wij aan tafel gingen. Na een paar hapjes rijst, zei Anna, sorry hoor, maar ik ga even mijn gebit afspoelen wand er zit rijst onder. Toen ze terug kwam, zei ze lachend, mij aan kijkend: ach bij sommige dingen is het fijner als ik ze uit kan doen hoor!

Het drong nu ineens tot mij door hoe het kwam dat zij mij zo heerlijk had gepijpt. Maar werd gelijk afgeleid door mijn vader, die vroeg: vertel eens Peter, blijf je nu eens een paar dagen logeren, dan kan je gelijk wat meer met Anna kennis maken, of ga je vanavond alweer weg? O, zei ik maar onverschillig, als ik Anna niet in de weg loop, wil ik wel een paar dagen blijven hoor! O dat zou mooi uitkomen zei hij, ik moet nog voor twee dagen weg, en dan kan `je misschien met Anna wat leuke dingen gaan doen, om jou beter leren kennen. O ja, zei ik, dat zou ik kunnen doen pa, maar ik moet zaterdag echt weer naar huis terug hoor, dus ik zal u niet meer zien dan! Ach, dat komt wel goed Peter, als jij het maar een paar dagen naar je zin heb hier. Nou ik heb het naar mijn zin gehad, Anna’s tanden lagen haast alle dagen op haar nacht kastje, en onze kleren naast het bed op de grond, voor het geval dat we ons snel moesten aan kleden. Ook heb ik Anna zelfs een paar keer gebeft en en vaak geneukt, maar gepijpt worden door haar was toch de mooiste beleving voor mij. Van mij zal niemand ooit nog horen, dat sex met een oudere vrouw niet lekker kan zijn.

Het bericht Sex met mijn oudere stiefmoeder verscheen eerst op Sexverhalen.com.