Samen naar de Sauna

Heb jaren de wildste verhalen over hoe fijn en lekker de sauna was voor je lichaam en geest zou zijn en had naar lange twijfel de knoop door gehakt om ook eens met mijn zusje mee te gaan naar de prachtige mooie landelijk gelegen complex. Was al weer bijna jaar single en wilde graag wel eens zelf deze luxe gaan proberen ook voor mij toch wel een klein beetje spanning voor de eerste keer sinds jaren weer mijzelf met mijn mannelijkheid bloot geven aan jan & alleman.

Had van huis uit een erg vrije opvoeding gehad en was toch wel weer een beetje spannend om mijn 18 maanden jongere zus, die twee druppels water op mijn mams leek in heel haar doen en laten, even open en eerlijk en totaal niet bang voor de donder, geen katje om zonder hand schoenen beet te pakken. Laatste keer dat zij op bezoek was, was rond Sinterklaas. Ze was al een bloed mooie jonge meid, maar toen ze vroeg of ze bij mij mocht blijven slapen kreeg ik het toch wel even benauwd, je moet weten ik ben student had maar 1 slaapkamer waar maar net mijn LUXE HOGE BOXSPRING in paste. Deed natuurlijk niet moeilijk, was prima zei ik en kreeg een flinke harde pik van de gedachten alleen al dat zij zonder iets aan naast me kwam slapen. Ze was een mooie compleet jonge meid met perfecte billen en een paar borsten waar ik al eens had willen aan zitten.

Ben nu eenmaal niet alleen een borsten man maar ook heerlijke klein kontjes deden mijn pik groeien. In de drie nachten dat ze was blijven slapen zonder dat ze een nacht een slipje droeg of iets van die aard. Ik was niet bepaald echt klein tussen mijn benen, maar zij was mede verantwoordelijk voor dat ik deze stap had gezet om samen met haar naar de mooie sauna te gaan in de mooie groene omgeving, keek mijn oogjes uit dat mijn jongere zusje totaal geen moeite deed om haar mooie streepje tot een subtiel klein lijntje deed scheren met mijn mesjes. Wou natuurlijk niet weg lopen voor mijn mannelijkheid en deed haar het voorstel of zij het erg vond om samen te douchen. Had een ruime inloop douche sinds najaar 2019. Prima idee was haar reactie kan je mij meteen even helpen met mijn bikinilijn bijwerken. MMMM, kreeg van het idee al alleen een flinke harde pik, wat was deze leuke kleine meid een volwassen dame geworden en echt een plaatje om te zien. Had een paar dingen waar ik alleen maar van kon dromen als broer, MMM voel ze maar eens hoor, zij neemt nooit een blad voor de mond en drukte haar heerlijke volle maar op mijn body.

Miranda zoals zij heet keek naar mijn flinke stijve pik en zei; je bent nog maar een paar volle maatjes meer dan je Pa, je bent niet echt klein geschapen jongen daar tussen je benen en voelde haar heerlijke handen op mijn stam komen. Dat ze direct haar handen om mijn pik deed groeide deze knoert hard, door de heerlijke zachte massage die zij mij gaf wat niet zonder resultaat bleef. Flinke volle druppels voor vocht liep uit mijn pik. Stop alsjeblieft zei ik, je kan ook te ver gaan he Miranda en daar had ze geen zin in en ging dood leuk door. ze kroop op haar hurken en zoog vrijwel direct mijn ronde volle eikel in haar mondje, Oh dit was niet gewoon voor mij hoor en stond bijna op klaar komen, had nog nooit eerder zo iets lekker mee gemaakt. Weet donders goed wat ze deed ze greep met haar linkerhand mijn ballen en het zaad deed ontploffen bij mij en wist donders goed wat er aan de hand was bij mij tussen mijn benen. Miranda deed het bewust en wilde het nu voor eens en altijd wel eens zelf ervaren hoe sperma smaakte, dat heeft ze meer dan goed ervaren door een flinke dosis zaad die ze niet kon weg slikken en totaal verrast was door de flinke hoeveelheid zaad die mijn pik deed naar boven spoot, totaal onder de dikke witte vlokken was haar koppie en oogjes met een flinke laag witte dikke kwark bedekt en dat was nog niet het enige door de flinke dikke laatste paar dikke klodders die als yoghurt aan haar body hingen. MMMM bent super schat lekker warm dikke kwark komt er uit je Plasser zetten hoor zegt Miranda was mijn eerste keer pijpen bij een knul en had dit plannetje al in gedachten maar wilde je graag eens wat terug geven voordat ik jou mooie kamer heb gekregen en vind het zo lief van je dat je me deed scheren daar tussen mijn benen ben nu tenminste mooie en super strak klein dun streepje daar voor de meiden op Hockey club zeiden al wordt eens tijd dat je met je tijd mee gaat daar tussen je benen kan echt niet meer zo flinke bos haar daar tussen je meiden benen anno 2020. Miranda verteld mij in goed vertrouwen dat ze wel eens een keer van haar Maagden vliesje verlost wil worden dat ik het voor haar zou willen doen in ben totaal van slag ga dit echt niet doen hoor mijn jongere zusje haar vliesje door prikken met mijn PIK.

Miranda zegt zelfs nog dat haar DILDO het ook niet door krijgt en dat e niks liever wil dat ik haar help daarmee heb daar echt wel even tijd voor nodig zeg ik haar eerlijk vraag het aan Jasper die is gek op je en die wil niks liever dan jou vliesje door prikken. Nou houden we er over op en pak haar bij haar billen en klets er eens lekker tegen aan hup eruit jij STUK bent zo onwijs lekker ding dat jij wel elke had 10 knullen kan krijgen en geef haar een joekel van een badlaken dat zo net uit de droger is gekomen en nog heerlijk warm zacht aanvoelt de tepels gaan direct weer staan van dit zachte en warme stuk stof. TRING wie is dat nu weer vraag ik mij af heb geen enkel idee wie er rond half tien staat te bellen beneden kijk door de intercom en zie een vrouwelijk persoon staan is Miranda bij jou vraagt zij, Ja die is hier Hoe Zo dan. Wil graag even wat vragen aan haar zonder op een antwoord te wachten drukt Miranda de knop met de sleutel in en is binnen paar tellen hier boven.

Wow dat ziet er nog eens lekker uit zegt Lisa sta half in mijn blotte kont als Lisa binnen komt zetten, Hoi ik ben LISA. Het Hockey maatje van je Zusje en kan mijn ogen bijna niet van haar af houden weet wel dat ze samen in een teamspelen maar dat ze zo lekker meid was overtreft mijn stoutste dromen. Robert was het toch zo heet mijn Papa ook die is toch wel iets minder groot daar in zijn broek, waar kijk je allemaal naar zegt Miranda tegen Lisa heb toch ook niks om je voor te schamen bent onwijs mooie jongen en heerlijke mooie slank korfbal lichaam. Is daar niet een leuke meid voor jou bij zegt Miranda, Nee wil zeer zeker niks met die meiden beginnen hoor zoek mijn vriendin zelf wel uit hoor.

Lisa doet haar jasje even uit en heeft enkel een dun sport topje aan waar alles meer dan mooie manier tot leven komt is totaal van slag van wat ze allemaal ziet bij mijn Broer Robert. Miranda zegt vind je het goed als Lisa ook mee gaat naar de Sauna, Ik ben de moeilijkste niet en heeft toch alles al bijna van mij gezien en wil dan wel dat zij ook nu haar dingen doet hier bij ons boven. Lisa Stapt onder de douche en gaat zonder enige vorm van GENRE uit de kleren voor mij weet niet wat ik zie dat haar poesje kaal is en toont mij haar mooie joekels van borsten had geen tijd om een passende BH te zoeken en wilde graag jou eens zien. Lisa wast haar haartje lekker schoon en staat met een klets natte verzopen koppie mij aan te kijken terwijl ik mijn harde jongen heer weer tot leven zie en voel komen, Miranda ziet dat en laat hem even samen met haar in de douche staan. Wow wat een prachtige mooie volle pik heb jij man denk dat die geen eens kan hebben daar tussen mijn benen ben net als jou zus Miranda nog Maagd weet van verhalen van haar dat jij ook nog een Groentje ben met intiem zijn met meiden. Dat kan nog een heel erg leuk middagje gaan worden en pakken onze spullen bij elkaar en Lisa duikt in de tas van Miranda voor donders lekkere kleine stringetje aan kan doen en trekt een training pak van hockey club aan waar ze zonder iets aan het jasje om die onwijs lekker mooie volle DD tieten in gaan.

Kom Meiden we gaan op weg met de Auto van mijn Mama rijden we naar de sauna toe Miranda gaat zeer snelle maner naar buiten toe zodat ik met Lisa naar buiten loop en heerlijke billen lekker zien heen en weer gaan met dat super witte strakke string die om haar perfecte kleine kontje zit volle vaart strak als een worst om haar billen zit. Miranda weet echt wel waar Lisa van houd en weet perfect waar haar broer op valt bij het andere geslacht, Wow ik kijk echt mijn ogen uit als we komen aan rijden op de Veluwe en heb echt geen idee wat me daar allemaal te wachten staat. Lisa & Miranda kletsen even naar de ingang terwijl ik de tas pak met Body spullen van deze heerlijke twee meiden melden ons bij de Receptie en zie de dame van de receptie kijken hey dat is lang geleden dat ik jou heb gezien LISA. Ga meestal naar een andere sauna toe maar verandering van spijs doet eten toch Miranda smoest wat met haar over de luxe Massage behandeling voor haar alleen, Die twee zijn stapel op elkaar.

Doei jullie vermaken jullie samen wel HEY LISA. Robert is de goedheid zelf en loopt naar de kleedruimte en geeft Lisa haar spullen Nee mooi niet dus he ga gewoon met jou in een Cabine heb nu lang gewacht wil lekker pik nog wel een keer zien & voelen. Wow die is super mooi en lekker kaal van onderen daar weet ik alles van Miranda die weet ook hoe lekker jij smaakt als je klaar komt deze ochtend was het een dikke witte douche die jij deed laten lopen of wil je soms zeggen dat het niet zo was. Lisa Zoent hem en vraagt hem haar te helpen met uit kleden. OOOOO wat lekker is dat om jou handen op mijn billen te voelen MMMM bent zo mooie knul en wil nu ook wel eens hebben dat je mij ballen lekker beet pakt en kei lekker tepels proeft. Lisa is niet van plan om haar mooie lichaam te verstoppen voor mij en geef het hellemaal over aan mijn net als dat ik haar mijn lichaam niet hoef te verbergen voor haar bent super leuke meid hoor en heb veel mooie en goeie verhalen over jou van Miranda gehoord en pak haar eens lekker beet onder water in het Bubbelbad terwijl LISA op mijn komt zitten en bijna direct mijn pik tegen haar billen voel gaan.

WOW wat is dit lekker zeg ik haar zalig hoor een zijn met jou hier en even eens een momentje voor ons samen wilde nu gewoon de Koe bij de horens pakken en mee naar de Sauna met jou . Hoe dit verder afloopt lees je snel meer over

Het bericht Samen naar de Sauna verscheen eerst op Sexverhalen.com.