Samen naar de Sauna (4)

Ik had mijn zus netjes en keurig met Liza samen naar het Station gebracht en wachten even tot haar trein weer het perron binnen deed rijden en snelle manier afscheid nemen van elkaar paar dikke Kussen kreeg mij enige zus van LIZA die er geen moeite mee had om met haar eigen vriendin te zoen en ik vond het dood normaal dat ze dit deed zoek er echt niks achter en deed haar lekker eens beet houden om haar heerlijke smalle Taille waar echt helemaal niks aan deed mankeren en had de stille wens om deze avond eens lekker samen te gaan eten bij de onlangs nieuwe Pizzeria hier in het dorp op zeer korte loop afstand waar ik mijn Kamer had en vroeg Liza of ze Pizza lusten .

Ja natuurlijk heb daar echt veel zin in is flinke tijd terug dat ik dat heb gegeten maar heb niks leuks bij mij om aan te doen vind het onwijs leuk idee hoor en kan niet wachten tot het zo ver is , daar kan wat aan gedaan worden hoor had nog van mijn verjaardag nog een VVV bon liggen en zij die mag je met alle soorten van genoegen van mij hebben maar dan wel onder de voorwaarden dat jij een leuk jurkje koopt samen met mij dat ik mag mee kijken . Daar was Liza hellemaal van in de wolken en wilde al heel erg lang eens een mooie zeer sexy jurkje kopen kan bij mij thuis maar nooit iets leuks vinden is veel te degelijk en ouwe wijven zo ben klaar mee wil mij gewoon eens kleden naar mooie jonge meid die op haar toekomst is voor bereid dan wel erg graag samen met jou Robert , MMMM dit deed mijn hart een flinke sprong maken van haar mooie en lieve woorden deed de auto achter het complex neer zetten en haar netjes als eerste naar mij naar binnen lopen zocht direct de IRIS Bon zoals de VVV bon nu heet had hem spontaan aan haar gegeven en lekker dikke kus was mijn deel van deze ongelijke lekker meid die echt wel wat met mij deed was echt super blij dat zij langs was gekomen had dit nooit zelf durven te regelen dat je met je zus en haar beste vriendin naar de sauna zou gaan was echt wel een ding voor mij hoor.

Liza zij doe eens niet zo gek bent gewoon prachtige knul met een meer dan heerlijke PIK daar tussen je benen die je ook nog eens heerlijke en zeer tedere manier weet te gebruiken bij mijn Maagdelijke kutje tot gisteren dan was totaal niet mijn bedoeling om jou daar toe te laten bij van binnen in mijn strakke maagdelijke POESJE maar was gewoon erg lekker toen op jou benen deed gaan zitten in de eerste keer voor jou in het Bubbelbad en ha toen direct een klets natte schaamstreek en dat was niet alleen van het zeer lekkere warme water van het Bubbelbad maar van je prachtige mooie flinke ding van jou die sneltrein vaart naar boven kwam pal op het mooie super zachte strakke doos van mij had van verhalen van Miranda begrepen dat je lekker groot was daar maar had nog niet heel veel mannelijk vlees gezien dan die van mijn pa broertje die vele maten kleiner zijn dan die van jou dat mij direct wel duidelijk werd toen we voor het eerste keer elkaar in de omkleed cabine stonden samen .

zag jou oogjes ook goed mijn Body bekijken en vond dit zo fijn en leuk en totaal met klasse respect naar mij toe dat jij mij BH deed vast pakken en even een blik zag werpen op het labeltje met de CUB maat ,Ja dat had je direct prima door hoor en wilde je gewoon graag eens verassen met iets leuks en spannends voor in bed ben nu eenmaal een Billen borsten jongen kan mij er echt niet voor schamen maar welke gezonde NL knul vind dat nou niet mooi aan jonge dame als JIJ LIZA. Werd een fijn en super open eerste gesprekje samen bij mij thuis en was Liza even een stapje voor de was direct in de machine te doen in de Badkamer waar Liza even in een flits haar mooie super strakke string aan deed trekken en beeld schone dikke ballen netjes weg stopten in haar flinke knoppen prachtige manier tot knal harde dingen waren gaan staan.

Kan ik zo met je mee Robert ben er heerlijk op gekleed met jou eens lekker kunnen gaan shoppen met de knul waar ik al week van droom had echt leuker eerste afspraakje kunnen wensen ben zo fijn en oprecht verrast door jou als broer van Miranda weet wel zou dat ik het echt flink BOF met jou een knul die van shoppen houd is bij mij thuis zeer zeldzaam hoor alleen maar GAMES kijken en sport dat doe liever strak op jou kamer met jou zonder iets er om heen bij jou daar van onderen die lekkere dikke PENIS van jou zal willen hebben ben er nog lang niet klaar mee en wil graag eens meer standjes uit proberen samen . Hoe dit verder gaat lezen je snel meer van

Het bericht Samen naar de Sauna (4) verscheen eerst op Sexverhalen.com.