Party en Co

Het was zondagavond, Alle voorbereidingen voor een gezellige avond met nieuwe vrienden waren getroffen, de avond kon beginnen..

Na de verwelkoming in de zetel met een glaasje cava en pizza verplaatsten we ons naar tafel waar we Party en co zouden spelen. In twee teams, mijn man met de vrouw van het bevriende koppel en ik met de man..

Een twee uur durende strijd werd gestreden en al waren wij een sterker team, onze tegenstanders wisten toch de overwinning binnen te slepen.. Ik weet niet of het kwam door de verdwaalde hand die af en toe op mijn been belandde, maar ik had er vrede mee dat we niet gewonnen hadden.

We verplaatsten ons terug naar de zetel waar we tv keken. Mijn man zat gezellig kortbij haar, en ik bij hem.. Er hing een onbenoembare spanning, die wel wat met ons deed denk ik. Ik moest eventjes naar boven, en Robert. kwam me achterna..

Nadat ik mijn taken die ik nog moest doen uitgevoerd had verplaatsten we ons naar de slaapkamer.. We belandde op bed, waar we, ik denk wel anderhalf uur lang, gepraat hebben.. Het voelde vertrouwd, alles wat we kwijt wilde kon besproken worden.. Er werd gekust en geknuffeld, op een tedere manier..

Nadat ik mocht genieten van een massage van een paar behoorlijk sterke handen, die de spanning in m’n spieren enerzijds deed verzwakken, en anderzijds een andere spanning door m’n lijf liet razen die het bloed tot in elke vezel van m’n lichaam liet vloeien, lagen we even onder de dekens, nog wat te babbelen.. Het was zo relax en ongeforceerd, het was fijn..

En toen gebeurde waar ik me niet aan verwachtte, maar wat me in één klap hélemaal gek en week maakte.. Hij nam m’n hand, legde dat op m’n ondertussen hard geworden paal, ging met zijn hand naar mijn meer dan vochtige kutje, waar hij meesterlijk zijn best deed, en me even alles deed vergeten..

Voor ik het wist lag hij tussen mijn benen, en drong zijn paal bij me naar binnen.. Ik kan je vertellen, het voelde meer dan goed, het voelde spannend, heerlijk en hij wist precies hoe hij het moest aanpakken.. Ik kan niet zeggen dat we uren geneukt hebben, maar het was een zalige vrijpartij, waar we zowat gelijktijdig op ons hoogtepunt kwamen..

En laat me even duidelijk maken, ik kom niet zo makkelijk klaar..

We praatte nog wat, en een half uurtje later viel Robert. in slaap, terwijl ik nog na aan het genieten was..

Ik had zo graag zijn zalige paal nog in mijn mond genomen, hem een deepthroat gegeven.. Maar dit is iets waar ik nu tenminste over kan dromen, want dromen mag.

Het bericht Party en Co verscheen eerst op Sexverhalen.com.