Oudejaarsavond met Sophie

Een van de belangrijkste beslissingen van vorig jaar was om te veranderen van baan. Acht jaar had ik gewerkt voor het accountantskantoor dat geleid werd door de vrouw bij wie ik tijdens mijn afstudeerproject stage liep, Esmée. Helaas was de kans op promotie, een partnerschap bij de firma, niet gelukt, omdat mijn jongere collega Sophie me te slim af was geweest. Zij was nog maar kort bij het kantoor, maar ontpopte zich als een goede, gewiekste medewerkster, die een paar goede opdrachten wist binnen te slepen. Binnen een jaar was Sophie Mansveld van een junior medewerkster gegroeid tot mijn leidinggevende, van een lief en leuk seksmaatje tot een dominante bazin.

Niets was Sophie te gek. In haar riante kantoor molk ze me uit en dronk haar koffie met m’n zaad. Ze detacheerde me bij het bedrijf van haar zwager en zus Petra, waar ik een speelbal werd in de rivaliteit tussen beide zussen. Na terugkeer op het hoofdkantoor had ik er wel genoeg van. Er kwam een mooie vacature bij een concurrerend bedrijf en met de jongens daar had ik een goede klik. De sollicitatie liep soepel en na een lekkere vakantie in Frankrijk kon ik meteen beginnen. Sophie stemde ermee in dat ik een aantal klanten meenam, waaronder Mila, de vrouw van de kledingwinkel in de stad. Ze vermoedde dat mijn bezoekjes aan Mila niet alleen over boekhouding gingen, maar had me nooit kunnen betrappen. Voor Sophie zijn klanten als Mila niet interessant, te klein en te weinig glitter. Sophie gaat voor de grotere, glossy klanten, die gemakkelijker hogere rekeningen betalen voor standaardwerk.

Op het nieuwe kantoor wordt ook best vaak over Sophie gesproken. De jongens kennen haar van afstand en allemaal zijn ze onder de indruk van haar mooie, strakke kleren, haar sexy figuur, knappe gezicht en mooie bruine haar. Ik hou me altijd een beetje op de vlakte. Ik ken Sophie, heb haar geneukt, en heb me door haar laten gebruiken en vernederen, als een speeltje. Voor mij is Sophie geen fantasie, zoals voor de anderen, blij als ik ben niet meer door haar van het kastje naar de muur te worden gestuurd. Niet meer te worden verleid door haar heerlijke ogen en de mooi rood gestifte lippen, die altijd sexy getuit zijn, wanneer ze niet spreekt.

Ik heb eigenlijk al een tijd lang niet meer aan haar gedacht wanneer ik op oudjaarsavond een feest heb in een club in de stad. Ik ben er met twee jongens van kantoor, zonder date. Het liefste had ik Mila meegenomen, maar zij is met haar dochtertje naar haar ouders. Het is ook wel lekker zo, met een groepje op een goed feest met lekkere muziek, goede drank, lekker eten. Tot het klapje op m’n schouder…

Ik draai me om en kijk in haar vrolijke gezicht. Mooi opgemaakt, als altijd, een haarlok losjes hangend langs haar hoofd, ogen om weer in te verdrinken, en lekker fel opgemaakte, zwoel getuite lippen. ‘Hey Jeffrey, leuk je te zien.’ Haar stem klinkt weer als muziek, als toen in de sportschool en bij haar op kantoor. Sophie heeft meteen weer m’n volle aandacht en net als destijds op de vrijdagmiddagborrel toen we ons afzonderden en wegglipten naar het strandje bij het meer, weet ze me los te weken bij het groepje jongens. ‘Mis je me niet Jeffrey?’ Ze vraagt het lachend, plagerig, en ik weet niet goed hoe er op te reageren. Vlug laat ik m’n ogen over haar lichaam gaan. Ze ziet er prachtig uit in een strakke, zwarte jurk die tot net boven haar knieën komt. Haar borsten laat ze voor een deel zien via een spannend decolleté. Oh, wat krijg ik weer zin in haar, maar ik probeer het zo koel mogelijk te spelen.

‘Nee, eigenlijk mis het kantoor nog niet, het is ook heel druk bij ons nu, dus…’, antwoord ik haar. ‘Dat vroeg ik niet Jeff. Ik vroeg of je mij mist.’ Ze kijkt me indringend aan, op haar Sophie’s, en ik kan haar blik niet ontwijken. Ze lacht haar tanden bloot: ‘Dat dacht ik al. Je was altijd zo geil op mij Jef, dat kan niet zomaar over zijn. Kom.’ Ze pakt m’n hand en soepel glippen we door de menigte. Haar mooie billen bewegen sierlijk onder haar jurk en ik betrap me erop dat ik m’n bovenlip even lik.
Ze trekt me mee naar een zijgangetje, waar ze tegen de muur gaat staan en haar armen om m’n nek gooit. Stevig trekt ze me tegen zich aan en wanneer ik haar heerlijke lippen weer op de mijne voel, vloeit al m’n weerstand weg. Als bij onze eerdere keren, zoenen we heftig en duwen we onze lichamen stevig tegen elkaar. Ik voel hoe haar hand m’n riem losmaakt en m’n broek naar beneden valt. Met m’n rechterhand trek ik haar jurk op en haar slipje naar beneden. M’n linkerhand zet ik onder haar rechterbil, zodat ik haar wat kan optillen. Sophie slaat haar benen om m’n onderrug en wanneer ik m’n slip heb uitgetrokken, kan ik m’n pik vrij tegen haar kutje duwen. Ik kijk tegen haar hals aan, haar hoofd ligt verlangend in haar nek. Ze voelt lekker nat aan en ik kan gemakkelijk m’n pik bij haar naar binnen duwen. Ze reageert met een hese kreun en een krachtiger omhelzing met haar armen.

Ik heb geen besef of er mensen zijn die ons kunnen zien in het gangetje, maar het doet er niet toe. Het enige wat telt is dat ik Sophie weer neuk, het meisje van de sportschool, m’n jongste, geile collega, m’n bazin die me in haar kantoor aftrok voor een beetje koffiecreamer, m’n geile, verrukkelijke Sophie. JAA, natuurlijk heb ik haar gemist, die manipulatieve bitch, met haar sexy kontje en parmantige borsten, tuurlijk miste ik dat zachte, natte kutje, haar strakke sportschoolkontje. Maar nu telt alleen dat ik haar neuk, hier op oudejaarsdag, haar benen om m’n lijf, haar armen om m’n hals, míjn pik in haar kutje. Mijn Sophie… Ze overstemt m’n gedachtestroom met een luide kreet en gillend klaarkomen, wat mij over de richel duwt en m’n zaad fel in haar doet spuiten. Schokkend, met m’n heupen hard beukend tegen haar bekken. Pak aan, lekker diertje van me!

Sophie laat na haar geweldige climax haar benen zakken, trekt haar slipje weer aan en fatsoeneert haar jurkje. Ik trek m’n broek weer op en gesp m’n riem vast. Ik voel haar hand over m’n wang strelen en ik kijk in haar ogen. ‘Jammer dat je voor de concurrent bent gaan werken Jeff. Ik vond het altijd lekker om je in m’n buurt te hebben. M’n koffie heeft nooit meer zo lekker gesmaakt als…’ Ik kijk haar aan. ‘Volgens mij komen we elkaar altijd weer tegen Sophie, en dan is het weer als vanouds.’ ‘Zeker weten Jeff,’ antwoordt ze lief kijkend, ‘zeker weten.’ Ze pakt m’n hand en trekt me weer mee naar het feest.

Het bericht Oudejaarsavond met Sophie verscheen eerst op Sexverhalen.com.