Onze zakenreis werd een geil avontuur

Vanwege privacy zal ik haar “Agnetha” noemen en mijzelf “Rowan”. Agnetha is mijn compagnon en samen hebben we ons eigen bedrijf. Zij is getrouwd met haar vrouw al enige jaren en is nu 45 jaar waar ik 55 ben. Jawel, Agnetha is lesbienne als je het zo wil noemen en ook nog eens een leuk mens. Ondanks dat Agnetha niet mijn type vrouw qua lichaam is, slank cq dun, kleine borstjes en een dun kontje, zijn we wel zeer goed bevriend. Ook met haar vrouw Tina, is mijn contact goed, zowel zakelijk als privé.

Een paar jaar terug waren Agnetha en ik samen op een twee maandelijkse zakenreis, waarbij we enige adressen in de U. S. Agnetha aan deden en daarna nog een adres of vier in Canada. We zouden twee weken voor onszelf pakken vanwege ons drukke reisschema, om toch nog te kunnen ontspannen. De laatste 3 weken trokken we rond in een camper daar in Canada en sloten we onze reis af qua ontspanning in een enorm groot natuur cq wildpark. Goed, Agnetha en ik waren al vaker op zakenreis geweest en dan overnachten we in hotels. Zowel zij als ik liepen daar desnoods gewoon in onze blote kont rond als we uit bed of uit de douche kwamen, aangezien we ook weleens naar het naaktstrand gingen hier in NL.

Tja, ik was meer van de grote borsten, brede heupen en volle billen voor een vrouw. Agnetha was sowieso van de vrouwen en voor mij niet echt lichamelijk aantrekkelijk, hoewel ze mijn dikke lul dan wel weer allang terug had op gemerkt. Jouw vriendin heeft wat te verwerken als jij blij bent, lachtte ze me toe, toen ze mij de eerste keer naakt had gezien. Mijn lul was dan niet de allergrootste, maar door mijn stevige postuur is hij wel van nature al behoorlijk dik in slappe toestand. En dat was wat Agnetha meteen opviel aan mij, je hebt wel een mooie dikkerd, lachtte ze dan. Meestal loerde ze wel even naar mijn lul, als ze mij tijdens een zakenreis dan voor het eerst weer bloot zag, maar schonk er daarna geen aandacht meer aan. Nou had Agnetha in haar jeugd ook wel met jongens gerommeld, maar haar ontmaagding was een drama geweest, had ze me verteld. Agnetha was eigenlijk wel een voor mij kenmerkende lesbienne, met een toch wat mannelijke uitstraling. We wisten alles van elkaar, alleen haar sexleven met Tina hield ze voor zich. Het was lekker met een vrouw, zei ze mij als enige en ze hield erg veel van Tina.

Goed, ons zakelijke gedeelte zat erop en het was tijd voor ontspanning. Het was winter en er lag al dikke sneeuw, er zou nog veel meer vallen. We waren op weg met de camper en toen we enige tijd rond reden in het wildpark kwam er ineens rook uit het dashboard en onder de motorkap vandaan. De camper heb ik snel neergezet en terwijl ik het brandje bluste via de binnenkant met de brandblusser, schepte Agnetha ladingen sneeuw op de beginnende brand bij de motor. Met behoorlijke moeite kregen we het kleine maar standvastige brandje, wat eigenlijk gewoon smeulen was, toch uit voor ons gevoel. We konden niet verder meer uiteraard en er werd een heftige sneeuwstorm voor komende nacht en dagen verwacht. Het sneeuwde al behoorlijk maar dit was niks bij wat er nog voorspeld werd. De camper was dood, een electronica probleem veroorzaakte het brandje en dat kregen we gelukkig uit. Maar wie weet gloeide het alsnog verder in de elektronica vd camper, dus de camper was echt geen veilige optie meer.

De camper stonk ook nog eens van de schroeiende bedrading en was wit van het bluspoeder, slapen ging er dus niet meer. We keken op onze kaart want bellen met de gsm ging ook niet meer, want we hadden totaal geen bereik in dit gebied met dit weer. We maakten snel een plan ivm het naderende donker en de verslechtende weersomstandigheden, we moesten echt een veilige plek zoeken ook ivm beren en wolven. We pakten de rijplaten vd camper, bonden er touwen aan vast en zetten er spullen op, de sneeuw werd al heftiger en het begon steeds meer donker te worden. De grote matras uit de camper, alle dekens, eten en drinken, een schep, een kleine vuurkorf cq bbq en een klein benzinekacheltje lagen we op de zelfgemaakte slee neer. Onze rugzakken vulden we met de hoognodige spullen en handdoeken die belangrijker waren in een sneeuwstorm, de rest bleef maar in de camper achter. De camper was voorzien van een groot winterpakket gelukkig, om dit soort dingen te kunnen weerstaan bij eventuele pech, wat wij toen ondervonden. Jaja, en toen werd het wandelen voor een km of acht voor ons, maar dat werd geen gemakkelijke tocht.

Op de kaart stonden trekkershutten oftewel kleine blokhutjes aangegeven voor diegenen die interesse hadden en moesten overnachten. De wind en sneeuw werden krachtiger terwijl we onderweg waren, het werd er niet gemakkelijk op. En uiteindelijk belandden we met natte koude benen in de eerste trekkershut, wel pas uren later ivm het zoeken. Kaarsen, briketten en een zaklamp hadden we ook mee genomen, en als eerste plaatste ik wat kaarsen om wat licht te creëren. Daarna was de vuurkorf aan de beurt, die ik maar meteen in de ijzeren vloerbak vd haard zette en gooide er wat briketten in, die ik aan stak. Agnetha had buiten gekeken rondom de blokhut en had een voorraad houtblokken gevonden, die men achter de blokhut moest laten voor de volgende bezoekers bij een situatie zoals deze en meldde dat. Het benzinekacheltje vulde ik met meegenomen benzine uit de camper en de vuurkorf brandde ondertussen redelijk goed. Toen de briketten gloeiden na langere tijd, gooide ik de houtblokken van buiten erbij. Zo kon ik op de lange duur, de haard van de blokhut ontsteken met de briketten en de houtblokken erop. Maar de vuurkorf cq bbq liet ik ook maar branden en zette deze aan de andere kant vd blokhut.

Hierna deden we onze natte kleding uit, we waren toch veel natter als we dachten. We droogden ons af, hingen de natte kleding uit en het campermatras ook. Dat matras was uiteraard nat geworden door de sneeuwwandel van 8 km, die moest echt drogen. Naakt maar wel met droge sokken en andere schoenen aan, konden wij zo even drogen en gingen we samen de hut even snel inrichten. Dat was wel even koud gezien het langzaam op warmde, maar buiten was het 0 graden met zeer veel wind. In de blote kont lopen was geen probleem. Eten zetten we apart en we hadden 3 gallonflessen water mee genomen, maar in de camper lag nog meer. Tenzij de camper alsnog uitgebrand was, dat kon misschien ook nog wel. Maar sneeuw zat meer dan genoeg om ons heen, dus water konden we desnoods vd sneeuw maken. We maakten thee en openden een blik soep om ons te verwarmen in de hut en de warmte nam gelukkig toe. Onze kleding droogde redelijk, maar niet snel genoeg in feite. Agnetha liep me toch rond met een paar priemende en vooruitstekende knoertharde tepels, ze staken wel 3cm vooruit, zo groot en lang als ze nu waren. Uiteindelijk ging ze op een deken op de grond zitten, de houten bank in de blokhut was haar te koud.

Nou ja, zo beleven we weer eens een avontuur zei Agnetha en keek op haar gsm, die nog steeds geen bereik had. De mijne had dat ook niet, en ik had hem maar uitgezet om stroom te besparen. Ook Agnetha zette haar mobieltje maar uit, dit werd hem vandaag niet meer. De wind joeg door de bomen en de sneeuwstorm zette meer aan, ik besloot de luiken van het raam te sluiten waar de volle wind op stond. Snel was ik weer binnen in mijn blote kont en Agnetha zat te lachen. Je fluit is nu een fluitje, zei ze lachend en wees op m’n pik. Ja nou en jouw nippels zijn nu extreme big nipples, zei ik haar. Jazeker zeg, dat zijn ze normaal al maar nu met die kou zijn mijn nippels knoerthard. Ze doen gewoon pijn van de kou, hoewel het hier best al lekker warm is. Onze kleding was niet droog en de matras ook nog niet, dus lagen we een paar dekens op elkaar richting de haard en op de vloer. Hopelijk kom jij wel bij me liggen, dat stevige lijf gaat mij vast warm krijgen. Ik gooide nog wat hout in de kachel en de vuurkorf, zo kon het uiteraard warm blijven. We gingen buiten nog even plassen en Agnetha stond toch even de omgeving vol sneeuw te bekijken.

Ik friste me nog even op met sneeuw buiten en ik zag hoe Agnetha dr kutje met wat sneeuw in zeepte, en toen doken we naar binnen toe. We dronken nog een bak thee en Agnetha sleepte me mee onder de dekens. Ze ging met haar rug naar me toe liggen terwijl ik achter haar lag, ze pakte m’n handen en lag die op haar frele borstjes neer. Zoooo echt koud die nippels van jou, zei ik verbaasd. Het leken wel rubberen spenen gewoon. Speel er maar mee hoor, dan worden ze tenminste warm. Ik nam beide tepels tussen m’n duimen en wijsvinger in en begon ze ertussen te masseren. Oooh mijn god, dit is wel intiem hoor, zo hebben we nog nooit gelegen, zei ze mij. Pak alles maar vast, en als ik 18cm opstijg, dan moet het maar. Mijn adem kwam tegen haar rug aan, terwijl ik haar tepels bespeelde, ze kroop met haar lijf nog dichter naar achteren toe. Dan moet ik maar je dikke worst voelen, jij bent zalig warm man, heerlijk zo’n kachel. Ik kuste haar rug en gaf een likje met mijn tong erover, waarna ze lag te giechelen. Haar kontje lag tegen mijn lul aan, en ik voelde hem ietsje dikker worden.

Maar ik was net als haar doodmoe en uiteindelijk zijn we samen zo in slaap gevallen. Na drie uur werd ik langzaam wakker en voelde wat tegen mijn lul aan. Agnetha lag bijna dwars van mij omhoog en bewoog heel langzaam telkens tegen mijn toen al stijve lul aan. Jezus, ik voelde meteen de spanning in de kamer, Agnetha lag zich gewoon op te geilen aan mijn knoertharde stijve lul. Ik hield me slapende, maar mijn hart voelde ik bonken van de spanning. Agnetha liet zich steeds meer tegen mijn lul aankomen en die was me toch hard. Op een bepaald moment lag ze zo, dat mijn lul op gekromde spanning stond, zodat ze er bijna met haar kutje tegenaan zat. Ik besloot me al “slapende” ietsje haar kant op te manoeuvreren, zodat mijn lul later tegen haar gleufje lag. Uiteindelijk lagen we later zo, dat zij haar kutje tegen mijn lul liet glijden. Het was bloedgeil zeg, ze schoof met haar lipjes tegen mijn paal aan, niet erin maar erlangs. Ze was zeiknat, vocht druppelde langs mijn lul en been. Ze schoof haar kutje langs de schacht van mijn pik, telkens heel langzaam heen en weer.

Mijn lul klopte tegen haar lipjes aan, met bonkend hart liet ik haar gaan. Het leek wel of ik de allereerste keer weer sex had, ik was bloedheet net als zij. Ze had een vrouw, was lesbienne en wilde mijn pik????Later zou blijken, dat we allebei met een bonkend hart van de spanning tegen elkaar hadden gelegen. Zij was toch geil op mij geworden en dat was min of meer toch onverwacht. Ze wilde in feite voelen hoe het was om mijn pik tegen haar kutje te voelen, en dat werd meer. De wind stond op de blokhut en de sneeuw hoorde je op krakende takken vallen. Toen ging ze nog iets verder verleggen en positioneerde ze zich richting de kop van mijn lul. Ze kroop zelfs meer opzij, om zich opnieuw te positioneren. Langzaam raakten haar lipjes mijn pik en ze liet haar kutje telkens opnieuw licht mijn pik raken. Wat was deze vrouw kleddernat man, niet te geloven. Ik bewoog me langzaam naar voren tot mijn lul contact bleef hebben met haar kutje. Ze stopte maar trok zich niet terug, wat ik eerst dacht. Ze liet mij tegen haar aan zitten voor langere tijd, deed haar been duidelijk omhoog en spreidde haar lipjes. Heel langzaam liet ik mijn eikel contact maken met haar druipnatte lipjes. Ik propte hem er niet in, ik duwde heel licht er tegenaan. Nu was het mijn beurt, er werd niks gezegd maar ik hoorde haar zwaar ademen van de spanning.

Ik pakte mijn lul in mijn hand en bewoog met mijn eikel, tegen en over haar lipjes heen. Eerst was dat licht wrijven en ik begon met mijn eikel, heel zacht op haar lipjes te tikken. Ze kromp wat ineen en zuchtte erg zwaar. Ik bleef op haar lipjes tikken en deed dat van tijd tot tijd, met opbouwend steeds meer kracht. Ik tikte en tikte op haar lipjes, waarbij ik het steeds vochtiger voelde worden bij haar. Ze zuchtte en steunde erg duidelijk, slapen deed ze echt niet. Ondertussen mepte ik serieus op haar kutje en het vocht kwam er ook steeds beter uit. Opeens gaf ze een brul, schoot met haar bovenlijf omhoog en ik voelde vocht tegen mijn lul en onderlijf spetteren. Ha, ze kon spuitend klaarkomen, daar had ik ervaring mee. Ik mepte door op haar kutje met mijn lul en ze begon steeds luidruchtiger te worden. Ooooh jij kan het jongen, hijgde ze, jij weet wat ik nodig heb in plaats van er op te duiken. Jazeker, het spuitkutje gaat natuurlijk veel meer vocht geven hee, gaf ik aan. Ja alsjeblieft schatje, ik zit vol met vocht in m’n kutje, ram het eruit grote geilerd, ik wil het. Zo bleef ik eerst liggend met mijn lul op haar kutje timmeren, tot Agnetha een paar orgasmes had gehad. Toen tilde ik haar op en lag haar liggend op haar rug, op de houten bank en zo kon ik staand haar kutje blijven betimmeren.

Wat een dikke geile timmerworst heb jij toch, gilde ze, toen ze wederom spuitend klaarkwam. Bij de volgende spuitronde van haar, spoot ze over mijn borst en lul heen met krachtige stralen. Haar spuitvocht zat tot in mijn borsthaar. En het droop van mijn onderbuik en lul af, tot aan mijn voeten. Ik bleef haar kut betimmeren en Agnetha kwam zo nog diverse keren, zeer grote stralen vocht gevend, spuitend klaar. Ze bespoot mij zodanig, dat ze zelf ook onder haar eigen vocht zat. Het spoot vanuit haar kut met kracht op mijn borst en ketste weer af op haar eigen lichaam. Mijn god, wat een zalig spuitkutje, i love it, zei ik haar. O ja, hijgde ze, vind je dit zo lekker?Dan zal ik jou meer geven meneer dikke lul. En hoppa, stralen vocht vlogen opnieuw uit haar kut. Dat vind die geile slet ook altijd zo lekker, dat ze mijn kut kan laten spuiten. Jammer dat mijn geile vrouwtje er hier niet bij is, ik zou jullie allebei compleet onderspuiten met mijn geil. Jij bent ook zo’n kuttensloerie he???Net als zij, wil ook jij graag dagelijks het liefst een kut op je gezicht hebben. Geen probleem, zei ik haar. Ga jij maar eens op je rug liggen, meneer dikke lul. Dan zal ik jou kut geven, je mag er zolang aan zitten als dat jij wilt. En ik ging op mijn rug liggen waarbij Agnetha wijdbeens boven mijn gezicht stond.

De kaarsen branden nog, dus ik had gewoon wat zicht. Agnetha vingerde zich wijdbeens staand boven mij en waarschuwde dat ze nog meer voor mij had. Het kan nooit genoeg zijn liefje, gaf ik haar aan. O nee? Nou kijk hier dan eens maar, zei ze hijgend en snel vingerend. Wijdbeens en zakkend door haar knieën, zag ik hoe Agnetha met volle kracht over me spoot. Had al het idee dat jij net zo’n slet bent als Tina, allebei zo hoerig als wat zijn jullie. Nou, dan heb ik weer wat voor je. Ze was behoorlijk dominant, kon mij het schelen en stond wijdbeens boven me. Ik zat echt niet met een spuitende vrouw. Opnieuw ging ze ruig tekeer met haar kut en spoot zich leeg over mij. Hierna zei ze dat ze op mijn gezicht kwam zitten en dat ik niet weg mocht gaan. Nou, dat was ik niet van plan. Ze kwam op mijn gezicht zitten en keek naar beneden, hoe ik haar begon te likken. In korte tijd spoot ze weer over mijn gezicht en zou het me nog moeilijker maken. Ik moest haar kut helemaal leeg zuigen, wat ik dan maar ook deed. Zo zoog ik haar kut direct diep in mijn mond, ze vond het geweldig. Dit is wat ze wilde, zo wilde ze gebeft worden.

Haar kut moest compleet in mijn mond gezogen worden, wat ik deed. Zo zoog ik haar door tot ze even wilde pauzeren. We namen wat te drinken en hijgden even uit. Agnetha kwam tegen me aan liggen en vroeg of ik haar niet te grof vond. Nou nee, een beetje dominant zoals jij kan ik echt waarderen hoor, vind ik wel lekker eigenlijk. Ojee, hoorde ik Agnetha zeggen en ik zag hoe ze mijn harde lul vast pakte. Wat blijf jij lang hard, moet jij niet wat kwijt, vroeg ze mij. Al met al, hadden we anderhalf uur lopen geilen vanaf dat ik wakker werd. Agnetha lag haar hoofd op mijn buik, keek op die manier naar mijn lul en greep hem vast in haar hand. Oefff, die is hard zeg, lang geleden dat ik dit heb gedaan. Van jou word ik eerlijk gezegd altijd al geil, als ik je naakt zie bij de eerste keer. Daarna ontwijk ik je maar, ik heb ook een vrouw thuis. Ze bedoelde dat eerste moment in onze gezamenlijke hotelkamer als ik naakt uit bed kwam, dat vond ze dus opwindend. Heel langzaam begon ze me af te trekken en ik werd nog harder in haar handje. Daar had ze niet veel tijd voor nodig, ik begon vrij vlot klaar te komen en gaf dat aan. Ze gaf toen een tik op mijn lul en zei dat ik nog niet klaar mocht komen. Ze kwam weer in haar dominante rol en ging wijdbeens op de bank liggen. Lik me klaar geile slet van mij, en kom vanaf de hoek daar, kruipend naar me toe.

Jij bent mijn geile likslaaf weet je dat?Kom hier en lik deze kut, beveelde ze. Ik kroop op handen en knieën door de hut tot ik bij haar was. Nee nee, ik heb eerst nog even wat anders te likken voor jou, en ze duwde me weg bij haar kutje. Op je knieën blijven jij, zei ze boos. Agnetha stond op van de bank en ging er weer op zijn hondjes op terug zitten. Zo schatje, misschien heb ik nog wel een heel gevoelig plekje voor jou wat likbaar is, zei ze lachend. Haar kontje stak naar achteren en er was een duidelijke sterke geur op haar en mijn lichaam te ruiken. De geur van vers gespoten kutvocht, dat vind ik een heel typerende lucht zelf. En dat was duidelijk te ruiken. Ik zat op handen en knieën op de grond en mocht haar kontje likken. Zo pakte ik haar kleine kontje vast en kuste die overal, ook hier de geur van haar spuitvocht. Ze giechelde en genoot ervan hoe ik haar kontje bewerkte. Ik trok haar kontje wijd open en begon haar aars zacht te likken met het puntje van mijn tong. Jaaaaa lekker, lekker geil man. Ik ging door en ze giechelde en kroelde steeds meer.

Hierna begon ze te hijgen en te steunen, en ik begon haar gaatje met speeksel te bewerken. Uiteindelijk liet ik mijn vinger en tong tegelijk over haar kontgaatje glijden en uiteindelijk gleed mijn vinger er rustig in. Haaa jaaaa, lekker man, dit is ook zo lekker. Maak haar groter, maak haar groter, zei ze mij ineens. Ik liet mijn vinger erin glijden en ragde door haar kontgaatje heen. Meer, ik wil meer schatje, twee vingers hijgde ze. Ok ok, pak de boter, pak de boter uit de doos daar, zei ze mij. Aaah, als glijmiddel bedoel je??Ja joh, pak nou maar er is geen glijmiddel hier. Nou ok, dan doen we dat, zei ik. En we doen zo ook wat anders, verassing, zei ze mij. Ik vette haar kontgaatje in en liet er eerst eentje in glijden, daarna de tweede en de derde stopte ik er zelf ook maar bij. Ze lag te kroelen en te steunen en kwam uiteindelijk gewoon anaal en luidruchtig weer klaar. Nog een keer, nog een keer, zei ze mij. Opnieuw votste ik met een eerste vinger in haar, daarna een tweede en een derde. Voor zo’n klein kontje, had ze me toch een groot kontgat gekregen na mijn vingers. Opnieuw kwam ze luidruchtig en heftig klaar. Nog een keer liefje, maak me groter daar, rek mijn kontgat nog meer op.

Toen begon ik vanaf 1 vinger tot aan de vierde vinger, vinger voor vinger rekte ik haar kontgat op. Vier vingers tegelijk, zorgden voor een behoorlijk grote opening van haar kontgat. Ook met vier vingers tegelijk, kwam ze zo weer anaal klaar. Oh mijn god, het is er nu wel tijd voor schatje, zei ze ineens en ze stond op van de bank. Ze pakte een grote klodder boter in haar hand en pakte tot mijn verbazing, mijn lul vast in haar hand. Ze vette mijn lul in met boter, vanaf mijn zak tot aan mijn eikel en rukte me zo even af. Ze pakte venijnig mijn kin vast en zei met boze blik, dat ik vooral geen vragen mocht stellen. Ik moest doen wat ze zei en vooral niet treuzelen. Kom op jij bolle, dat zei ze wel meer, maar nu zei ze dat wederom op een dominante manier. Maak dat kontgat zo wijd als mogelijk is ja?Ik wil niks van je horen en doe vooral wat ik je opdraag. Ik ragde met een eerste, tweede, derde en vierde vinger, uiteindelijk haar kontgat naar twee opeenvolgende orgasmes. Haar kontgat stond wijd open en ineens gaf ze een brul, dat ik mijn lul erin moest raggen. Ram hem er met 1 stoot keihard in, geile befslet van me, zei ze mij. Tot aan je kloten erin jij en ik wil niks van je horen.

En na die ene stoot hou jij hem gewoon stil in mijn reet. Ha, ik deed wat ze vroeg en ze knalde met die ene stoot, zo met haar hoofd tegen de muur van de blokhut aan. Oooow mijn god, hij ramt echt in ene keer die asociaal dikke lul erin, hij flikt het gewoon, zei ze murmelend. Hij, hij zit er geloof ik wel heel diep in, hijgde ze met haar plat gedrukte gezicht tegen de muur aan. En nu rustig naar achteren halen die asociale paal. Dat deed ik en mijn eikel floepte net niet uit haar anale kanaal. Als ik zo JA zeg, knal jij je lul er net zo hard weer in. JA, gilde ze en kabonk, ik gaf 1 ram en opnieuw lag ze tegen de muur aan. Mijn god, zo keihard maar o zo lekker, steunde ze. Nog een keer ja?Bij JA ram je hem er volle kracht in en daarna trek jij je rustig terug zoals nu. Opnieuw gilde ze JA en ik ramde haar weer zoals ze wilde. Ik trok mijn lul terug en ze riep telkens opnieuw, wanneer ik haar volle kracht moest rammen. Dat ging dus op een steeds wat sneller tempo. En de geile slet spoot op een bepaald moment, weer gewoon uit haar kut terwijl ze anaal klaarkwam op mijn lul in haar kont. Ze had even tijd om bij te komen van haar anale orgasme. Ze flikte het nog steeds om te spuiten uit haar kut, terwijl ik haar kont opgevuld had.

Zo gingen we enige tijd door maar de jeuk kwam in mijn lul. Aaaah schatje, ik hou het bijna niet meer, zei ik met mijn lul diep zittend in haar kont. Langzaam begon ik in haar kont te poken, op MIJN tempo en met MIJN kracht. Holy shit, er is er eentje geil geloof ik, riep ze hijgend en klaarkomend op mijn lul. Ze jammerde al klaarkomend in haar kont, dat haar kut niet zoveel meer spoot. Da,s mooi zei ik haar, al pokende in haar kleine kontje, dan gooi ik de geile eindsprint erin. Uiteindelijk neukte ik haar nog vijf minuten anaal door, terwijl ze lag te jammeren dat ze weer klaarkwam op mijn lul. Het was best moeilijk mijn orgasme uit te stellen, maar ik wilde haar nog een paar keer zo klaar laten komen. Uiteindelijk kwamen we beiden tegelijk klaar. En ik ramde mijn lul diep in haar kont en hield me daarna stil in haar, terwijl ik haar kont vol met mijn zaad spootOooh mijn god, holy shit, hij, hij spuit mijn reet gewoon vol, de viespeuk, hijgde ze me toe. Met een luide brul spoot ik haar tot nu toe lesbische kontje, helemaal vol met mijn sperma. Holy shit, wat geil, nu word ik helemaal warm in mijn kontgat van al jouw zaad.

Je hebt me gesloopt geilaard en mijn wens volbracht, wat een geile vent ben je toch, lachtte ze me toe. Ze bleek met Tina ook dit soort dingen te doen, dan deed Tina dat bij haar met een dildo. Mijn lul gleed later uit haar kontje, maar mijn sperma liep er niet meteen uit. Agnetha en ik besloten hierna, ons toch buiten met sneeuw te wassen, we zaten onder haar spuitvocht, mijn sperma en boter. Hierna dronken we nog wat en zijn uiteindelijk in slaap gevallen. De fantasie van mijn lesbische zakenpartner en goede vriendin, was uitgekomen voor haar. Later lees je meer in ons vervolg. Ze weet ervan dat ik het hier ga plaatsen en wil wel anoniem blijven uiteraard.

Het bericht Onze zakenreis werd een geil avontuur verscheen eerst op Sexverhalen.com.