Nog een keertje

Nog een beetje moe van vorige nacht kwam ik aan op mijn werk. Toen ik mijn laptop uit mijn tas haalde, voelde ik dat er iets niet klopte.
Het scherm leek niet helemaal dichtgeklapt. Gelukkig was ik alleen in mijn kantoor en zag niemand de kleine zwarte slip op het toetsenbord van mijn laptop liggen toen ik deze openklapte. Dat verklaarde waarom zij deze morgen in mijn boxershort in bed lag en ik nu in mijn jeans zonder slip naar het werk was. Niet mijn gewoonte, maar ik wou haar niet wakker maken.
Ik glimlachte even in mezelf en verstopte het kanten stukje textiel in mijn werktas. De rest van de ochtend verliep zoals gewoonlijk maar tijdens een saaie meeting dwaalden mijn gedachten af naar haar, en hoe dit alles was begonnen met een leuk voorovergebogen kontje op de parking.

Het kontje op de parking:
Gisteren na het werk was ik even boodschappen gaan doen en bij het wegzetten van mijn aankopen vanuit het winkelkarretje in mijn autokoffer, keek ik recht tegen een geweldig mooi kontje aan ondersteund door 2 mooie slanke benen. De dame in kwestie was helemaal voorover gebogen om iets in haar koffer te zetten. Haar shirt was daardoor wat opgekropen wat een flink deel van haar rug bloot gaf samen met de bovenkant van een zwarte kanten slip. Daaronder was dat kontje verpakt in een strakke blauwe jeans. Bij het beter bekijken van dat kontje, wat ik als alleenstaande man niet kon laten, merkte ik een kleine tatoeage van een tribal teken op. Mijn hartslag sloeg de hoogte in omdat ik deze tribal herkende. Dat was dezelfde als mijn ex. Ik had haar in geen jaren meer gezien maar deze tribal herkende ik dadelijk.
Toen ze recht kwam vanuit de koffer en zich omdraaide om opnieuw boodschappen te nemen zag ze me haar aankijken en ook zij herkende mij.
“Hey, wat doe jij hier?” vroeg ze.
“Ik? Ik woon hier in de buurt. De vraag zou ik eerder aan u moeten stellen.”
“Ik ben … even op bezoek bij mijn ouders.”
“Ah, oké.”
“Dat is lang geleden hé?”
“Ja, zeg dat wel.”
“Heb je zin om snel iets te gaan drinken? Wat bij te praten?” vroeg ik haar. Ik was wel een beetje nieuwsgierig hoe het verder met haar leven was verlopen.
“Euh, ja, ik heb wel niet veel tijd. Ik moet dadelijk nog een shift werken.”
En zo was het dat ik tijdens een tas koffie vernam dat ze tijdelijk terug bij haar ouders was. Dat ze een zoontje had waarvan de vader haar een tijdje terug had laten zitten samen met een reeks schulden en heel wat miserie.
Daarom was ze nu terug in haar ouderlijk huis om even op positieven te komen.
Haar tas koffie dronk ze vrij snel leeg oor haar tijdsgebrek.
“Zo gehaast?” vroeg ik haar.
Ja, ik heb nog avonddienst vandaag. Ik moet tegen het eind van deze maand wat geld bij elkaar verzamelen en draai daarom even dubbele diensten.”
“Harde tijden voor jou.”
“Zeg dat wel. Ik ben bijna van mijn schuld af. Nog even volhouden en dan heeft mijn zoon er geen weet of nooit last van gehad en is het achter me.” zei ze me terwijl ze opstond om te vertrekken.
“Verwen mij eens goed en dan leen ik je het geld.” Flapte ik eruit maar zodra de woorden gezegd waren, had ik er al spijt van.
“Dat zou je wel willen he.” lachte ze de opmerking weg. Ze boog voorover om mij een kus op de wang te geven en vertrok. Zich nog snel verontschuldigend dat ze zo snel door moest en belovend dat we nog eens zouden afspreken om bij te praten.
Op weg naar huis kreeg ik plots een smsje van haar. Ik moest het 2 keer lezen voor ik het geloofde.
“Meende je wat je zei over dat lenen?”
Ik aarzelde even met antwoorden want ik meende dat eigenlijk niet maar haar plotse vraag intrigeerde me wel en deed me terugdenken aan mijn tijd met haar vroeger toen we nog een koppel waren.
Uiteindelijk antwoordde ik haar: “Ja, ik meende het. Ik zou je wel een aantal honderd euro’s kunnen lenen voor een tijdje.”
“In ruil voor?”
Hierover moest ik even nadenken. En ik besloot het antwoord een beetje open te laten. Dan kon ze het zelf invullen.
“Een leuke avond. Dat is alles.”
“Kun je vanavond nog komen rond 9 uur?”
“Ik zal er zijn.”
“Weet je nog waar mijn ouders wonen?”
“Ik ben er jaren geleden vaak genoeg geweest. Ik vind het wel. Tot straks.”
Ik was toch wat verrast met de wending van dit gesprek en wist niet dadelijk hoe ik mij hierbij moest voelen.
Ik had een klein spaarpotje aan de kant dat ik aanvulde met wat klusjes hier en daar en dat voornamelijk bedoeld was om een nieuwe laptop te kopen. Maar ik dacht dat zij het wel beter kon gebruiken op dit moment.
Thuis aangekomen zette ik de boodschappen weg en at snel iets om daarna te douchen en te wachten tot het 9 uur was.
Ik dacht terug aan vroeger toen wij nog een koppel waren. Ondertussen 7 jaar terug. Nadat zij verhuisd was naar een andere stad omdat de relatie tussen ons te stroef was geworden was er nog slechts zelden contact geweest. En nu was ze plots terug opgedoken in mijn leven. Haar uiterlijk was niet veel verandert. Je zag natuurlijk wel dat er een aantal jaren waren verstreken en er een zekere maturiteit over haar hing maar die energie die ze uitstraalde was nog prominent aanwezig.
Toen ik om iets voor 9 mijn auto parkeerde voor haar ouderlijk huis kwamen er heel wat herinneringen boven. Ik was hier in al die tijd niet meer geweest en het voelde toch vertrouwd. Ik bedacht wel toen ik uitstapte en aanbelde dat haar ouders en zoontje waarschijnlijk ook daar zouden zijn maar alvorens dat dit me te erg dwars zat, opende ze de deur al.
“Kom vlug binnen. Het is koud” was haar eerste begroeting. Ik liep haar achterna en zag dat ze in badjas rondliep. Haar lange zwarte haar was in een staartje gebonden dat heen en weer zwiepte terwijl ze de woonkamer binnenliep.
“Sorry, dat ik zo rondloop, ik ben nog maar net terug van mijn shift en heb snel gedoucht.”
“Niet erg hoor. Doe maar rustig. Zijn we hier alleen?”
“Ja, wat dacht je?”
“Ik dacht niets, maar omdat je zei dat je terug bij je ouders woonde,…”
“Ze zijn een weekje op vakantie en hebben mijn zoontje meegenomen. Ik heb niet graag dat hij teveel van de miserie meekrijgt. En vermits ze grotendeels toch op hem moeten passen omdat ik dubbele diensten draai, konden ze hem evengoed meenemen op vakantie.”
“Je hebt een zwaar leven heb ik de indruk.”
“Ik ben bijna door de zware periode heen hoop ik. Zet je neer, dan schenk ik iets te drinken uit. Wil je wat?”
“Ja, graag. Iets fris als dat kan.”
Ik zette mij neer op de sofa en keek de kamer rond. Ook hier was niet veel verandert op het behang na en ik denk hier en daar wat foto’s en kleine spullen. Op één van die foto’s zag ik een jong kereltje staan dat erg op haar leek. Dezelfde intense blauwe ogen en wipneusje.
Ze kwam binnen met twee glazen cola en zette zich langs me in de zetel.
“Guitig ventje” zei ik haar terwijl ik naar de foto wees.
“Ja, hij is mijn alles. Hij is de reden dat ik blijf doorvechten.”
“Dat begrijp ik. En in verband daarmee, euh luister eens. Wat ik in het café zei was eigenlijk eerder als grap bedoeld”
“Je wil niet meer?”
“Nee, dat is het niet. Ik wil alleen niet overkomen als een zak.”
“Je bent geen zak, daarvoor ken ik je te goed.”
“Hier.” Ik reikte haar een envelop aan waar 300 euro in zat. “Je geeft het me maar terug zodra je op positieven bent. En ik verwacht er niets speciaals voor in de plaats dan een leuke babbel. Oké?”
Ze aarzelde even alvorens ze de enveloppe afnam en legde hem toen op de koffietafel.
“Je bent zo een lieverd, altijd geweest.” zei ze. “En we doen niets wat jij of ik niet wil. Oké?”
Ze stond op en kwam tussen mijn benen staan. Terwijl ze me aankeek, ontknoopte ze haar kamerjas. Het schemerlicht dat samen met de spelende TV de enige lichtbron in de kamer was, verlichtte haar blote buik die zichtbaar kwam door het open glijden van haar kamerjas. Ook tekende zich een zwarte string af. Haarborsten waren half ontbloot door de kamerjas maar stonden uitnodigend recht vooruit. Ze ging door haar knieën en kroop op mijn schoot.
Ze keek me diep in de ogen en nam mijn gezicht in haar handen. “Voor mij is dit het eerst dat ik zoiets doe. En enkel omdat je ken.”
“Voor mij ook.” antwoordde ik haar maar mijn woorden waren nog niet helemaal uit mijn mond af ik voelde haar lippen op de mijne. Het was een eerste kus, een voorzichtige kus. Maar aan de andere kant ook een vertrouwde kus. Ze glimlachte even kort na deze kus alvorens ze me een tweede maal kuste. Deze keer drong het puntje van haar tong tussen mijn lippen door en begon een sensuele tongzoen. Mijn handen glipten in haar badjas en namen haar blote dijen vast. Ik trok haar iets dichter tegen mij aan wat een lichte kreun van haar teweegbracht. Daarna gleden mijn handen verder naar boven en voelde ik de zijkant van haar borsten die vrij waren onder haar badjas.Ze onderbak onze kus op het moment dat mijn duimen over haar tepels streelden. Ze kroop langzaam van mijn schoot af en zakte door haar knieën. Haar handen streelden hun weg langs mijn benen naar boven en eindigden op mijn knoop van mijn jeans. Daar moest ze mijn beginnende erectie duidelijk voelen.
“Weet je het zeker,..” begon ik.
“Sssst, niet nadenken.” was haar antwoord dat ze nog wat kracht bijzette door mijn knoop te openen en mijn rits omlaag te trekken.
Ik gaf me over aan haar en mijn eigen opwinding en tilde mijn achterwerk op zodat ze mijn jeans samen met mijn boxer in één beweging naar beneden kon trekken. Het was wat klungelig omdat ik al neerzat in de zetel en het heen en weer getrek deed ons beide lachen. Maar eens de broek uit de weg was, weer de sfeer terug serieuzer, zwoeler. Ze kuste langzaam vanaf mijn knieën langs de binnenkant van mijn dijen naar mijn penis toe. Daar begon ze met een lik over mijn ballen en zich naar boven te werken langs de schacht van mijn penis tot aan mijn eikel. Deze nam ze nu helemaal in mijn mond en maakte mijn lul zo helemaal hard. Verdorie, wat kon ze dit lekker. Het leek beter dan vroeger al herkende ik haar enthousiasme hoe ze mij zo diep mogelijk in haar mond nam en begon te verwennen. Haar tong draaide cirkels rond mijn eikel als ze boven was om daarna weer die heerlijke warme mond over mijn penis naar beneden te voelen glijden. Haar hand masseerde mijn ballen ondertussen of namen af en toe mijn lul vast om mij af te rukken terwijl ze met haar tong over de zijkant van mijn penis likte. Ze moest mijn voorvocht proeven, dat kon niet anders maar het stoorde haar blijkbaar niet want gedreven bleef ze me verwennen met haar mond. Ik moest de neiging weerstaan om haar hoofd vast te nemen of mijn heupen omhoog te bewegen. Ik voelde dat de opwinding van de hele dag die toch in mij had gesluimerd sinds ik dat kontje op de parking had gezien, nu naar boven aan het komen was. Het zicht dat ik had van haar mondje dat over mijn penis op en af gleed stimuleerde mijn opkomend orgasme alleen maar meer en meer.Ook haar enthousiasme werkte opwekkend. Het leek alsof ze er zelf plezier aan had. En ze was duidelijk op een missie om mij heerlijk te verwennen.Ik gooide mijn hoofd achterover als ze weer eens heel diep met haar mond ging en ik die warme vochtigheid voelde. Op haar knieën met haar kontje naar achter, was haar badjas ook nu wat verschoven wat me niet alleen een mooi beeld gaf op haar lippen die op en naar schoven maar ook op dat geweldig kontje met de tribal er net boven waarmee alles begonnen was. Maar veel tijd om mij daarop te focussen had ik niet want al haar kunsten die ze gebruikte om mij te verwennen troffen doel. Het zuigen en likken zorgde ervoor dat ik mijn orgasme voelde komen.
“Als je zo doorgaat, ga ik dadelijk komen.” waarschuwde ik haar.
“Kom maar.” was haar antwoord.
Ze pijpte nog even door en begon me toen verder af te rukken.
Ik voelde het zaad borrelen in mijn ballen en bereikte het punt dat een orgasme onafwendbaar was.
Ik kreunde en dat was voor haar het teken om zich opnieuw op mijn penis te storten. Ik voelde de warmte van haar mond rond mijn penis en spoot een eerste straal zaad recht in haar mond. Maar ze bleef mij doorpijpen, langzaam en intens terwijl ik een tweede, een derde en ten slotte een vierde straal in haar liet terechtkomen. Toen ze voelde dat mijn orgasme voorbij was, keek ze me aan en liet duidelijk merken dat ze nu pas slikte.
Een laatste zucht ontsnapte me terwijl ze recht stond van tussen mijn benen en haar badjas terug dicht knoopte.
Ze stapte de kamer uit en liet mij alleen achter. Ik moest even bijkomen en allerhande gedachten raasden door mijn hoofd van zowel hoe ik mij hierbij voelde als de vraag hoe zij haar nu moest voelen.
Een plop geluid en het inschenken van glazen haalde mij terug uit mijn gedachten en zorgde ervoor dat ik mijn broek terug optrok en terug in de zetel plaats nam.
Iets later kwam ze terug met 2 glazen rode wijn in haar hand.
“Ik dacht dat je dit wel lekker zou vinden.” Zei ze me terwijl ze me aan glas aanreikte.
“Bedoel je de wijn of wat er net is gebeurd?” vroeg ik met een glimlach.
“Beide.” Was haar antwoord maar in tegenstelling tot daarnet ging ze in de zetel tegenover me zitten.
Ik nam even een slokje van de wijn.
“Lekker.” Zei ik haar.
“Bedoel je de wijn of wat er net gebeurd is? Vroeg ze me al glimlachend.
En net als zij daarnet antwoordde ik. “Beide.”
“Ik wist nog van vroeger dat je liefst rode wijn had. En van daar voren wist ik ook nog. Maar serieus, vond je het lekker?”
“Was dat niet duidelijk? Maar het moest niet. Ik had je de enveloppe al gegeven.”
“Dat is waar, maar een woord is een woord. En de avond is nog niet om.”
“Komt er nog?”
“Wie weet.”
Ze glimlachte stout en nam ook een slok van haar glas.
“Ik zou eigenlijk het liefst hebben dat er eens een warm lichaam langs me lag voor een nacht.” begon ze opnieuw. “Enkel slapen, niet meer.”

Het bericht Nog een keertje verscheen eerst op Sexverhalen.com.