Mijn zaterdaghulpje (4)

Ik kon mijn drang om haar borsten te voelen niet meer tegenhouden. Ik haalde dan ook haar rechter borst uit haar bh, en ging met de rug van mijn wijsvinger over haar tepel heen. Deze reageerde direct en waar ik dacht dat deze al keihard was, werd hij nog dikker bij mijn aanraking. Ze liet haar broek zakken tot op haar enkels, haar witte slipje volgde snel, en ze plofte terug in de stoel en deed haar benen wijd. Haar kutje stond open en haar klitje gaf een prachtige glans en zag er nog heerlijk jong uit. “Wil je me aub beffen?”vroeg Sarah mij heel lief, ik wil weten hoe het voelt. Ik kroop tussen haar benen, maakte mijn duim nat, en streelde zachtjes over haar clitoris. Er kwam een schokje uit haar lichaam, en het enige wat ik deed, was mijn mond op haar rechter borst zetten, en met mijn puntje van mijn tong zacht over haar harde tepel gaan.

Ik voelde dat ze er helemaal in opging en deze meid echt niet meer kon wachten. Ik ging met mijn mond van haar borst naar haar mond, en kuste en tongde haar vol overgave. Ik gaf aan dat we het hierbij zouden laten, en dat ze me vanavond een appje met een duimpje moest sturen als ze zich zelf had klaar gevingerd. Beide wilde we heel graag doorgaan, maar ook Sarah begreep heel goed dathet speciaal moest zijn. We stapten samen in mijn auto en ik bracht haar weer naar huis. Waar ze me vorige keer nog op mijn wang kuste, kreeg ik er nu 1 op mijn lippen. Ik was nog geen 10 minuten thuis, en kreeg al een appje van Sarah met een dikke duim.

De week ging gelukkig snel voorbij. Mijn vrouw was dit weekend weg met de kids naar het noorden van het Land naar een vriendin, en zou pas zondag terug komen. Ik had er dan ook goed over nagedacht om juist dit weekend met Sarah wat af te spreken na het werk. De nacht van vrijdag op zaterdag kwam ik moeilijk in slaap, en lag met een enorme stijve penis in een leeg bed. Ik appte Sarah :” Hey lieverd, nog 1 nachtje slapen en de hele dag zijn we samen, ik heb zin in jou”. Binnen 1 tel kreeg ik een reactie terug.”Ik ook in jou schat” Daarbij een foto van haar de bovenkant van haar borsten, en een stukje van haar nek.”  5 Minuten later kreeg ik een duimpje toegestuurd, wat voor mij betekende dat ze lekker was klaar gekomen. ’s Morgens stond ik al om 7 uur in de douche.

Ik had me lekker intiem geschoren, en ging fris en fruitig naar mijn werk. Om 8 uur was ik daar en daar stond Sarah al op mij te wachten. Een kort zwart rokje, en een witte strakke coltrui. Dit betekende dat ze vandaag geen inkijk zou hebben, maar ik wel tegen haar heerlijke voorgevel aan kon kijken. “Ik dacht, ik begin een half uurtje eerder vandaag”zei Sarah tegen mij, toen ik de deur opende. We liepen naar achteren, en eenmaal uit het zicht, omhelsden we elkaar stevig, en gaven we elkaar een dikke knuffel. Het werd een heerlijk werkdagje, waarin we elkaar veel plaagde en lieve en leuke opmerkingen naar elkaar plaatsten. Sarah was de laatste weken zo’n andere meid geworden, en ze gaf ook aan, dat ze zich heerlijk in der vel voelde zitten. Haar ouders deden nog wel eens moeilijk, omdat ze haar relatie had beëindigd, maar ze had hun bewust niet verteld wat een eikel het was, en dat hij alleen maar aan zichzelf dacht, zeker bij de eerste keer seks. Sarah had haar ouders verteld, dat ze na het werk met mij en mijn vrouw gingen uiteten, en daarna nog samen wat drinken.

Ze zou dan ook niet thuis komen direct na het werk. Iets wat we wel vaker deden, dus ze zouden daar zeker niets achter zoeken. Gelukkig hadden we een druk dagje, zodat de tijd heerlijk wegliep. Klokslag 17.00 uur draaide ik de sleutel om, en eenmaal op mijn kantoortje begonnen we alweer heerlijk te vrijen samen. Mijn handen kropen onder haar trui, en nu was het Sarah die aangaf, te stoppen. Laten we direct naar dat prive huis gaan, wil geen minuut met je verliezen gaf ze mij te kennen.

Binnen 10 minuten parkeerde ik voor de deur. Gelukkig was het rustig en stonden er maar twee auto’s op de parking. Ik merkte dat Sarah een beetje nerveus was, en ze vroeg me dan ook, wat ze moest doen als ze de eigenaresse zou kennen. Ik gaf haar aan dat dit niet het geval zou zijn, en alles wat er in dat huisje gebeurd ook in dat huisje blijft. Op dat moment werd de deur open gedaan, en werden we enthousiast onthaald door de uitbaatster….. wordt vervolgd

Het bericht Mijn zaterdaghulpje (4) verscheen eerst op Sexverhalen.com.