Mijn zaterdaghulpje (10)

Ik liep achter Sarah aan naar de douche, ik keek tegen haar heerlijke kont aan, en kwam langs de jacuzzi voorbij waar Danique en Lilly lekker genoten van het water en van elkaar. Sarah draaide de douche aan, en ging onder de warme straal staan. De douche was nog steeds veel te krap voor twee personen, maar wilde toch graag bij haar erbij kruipen. Sarah zette de douchekop terug in de houder, en we omhelsden elkaar, terwijl het warme water over ons heen viel. Mijn kin lag op haar schouder, en ik sabbelde aan haar oorlelletje wat ze wel kon waarderen. Mijn beide handen zaten aan haar heerlijke billen.

We kuste elkaar en al snel begonnen we teder met elkaar te tongzoenen, het was een heerlijk passionele kus, waarna we ons afdroogde en op bed belande met elkaar. Mijn penis was nog niet in volle sterkte, maar de handjes van Sarah wisten dit wel weer voor elkaar te krijgen. Ze lag naast me in mijn armen en met haar zachte vingers, streelde ze mijn ballen, en stam van de penis. Mijn kleine vriend gaf direct antwoord, en was weer bijna op volle kracht. Sarah liet haar hoofd naar beneden zakken en begon mijn eikel te kussen, en al snel zat haar mondje er weer vol omheen. Ze pijpte echt enorm goed, voor een meisje die op deze dag pas voor de eerste keer kennis heeft gemaakt met pijpen.

Mijn vingers gingen naar haar poesje, maar al snel kroop Sarah in 69 op mij, en ik proefde weer haar sappen die aardig op aan het komen waren. Haar borsten streelde mijn onderbuik, en ik wisselde met mijn tong goed af tussen haar keiharde klitje en haar schaamlippen. Sarah ging van mij af kwam boven op mij zitten met haar kutje in mijn gezicht. Nog altijd mijn favoriete standje. Ik likte met lange halen aan haar poesje, zag haar borsten op en neer gaan, en keek in haar mega geile koppie. Zelf trok ik aan mijn penis. Sarah liet haar kutje naar beneden zakken, en mijn penis gleed zomaar in haar kutje. Je kon goed merken dat dit nog een strak kutje was, want ze kreunde al snel van genot. Sarah bewoog soepel en rustig op en neer, ze kon haar eigen tempo bepalen, en na een minuut of 5 schreeuwde ze het uit van genot.

Op haar borst, nek en wangen verschenen rode plekjes. Haar orgasme bleef maar aanhouden waar ze aanzienlijk van genoot, net voor het einde van haar klaarkomen, gaf ze mij een heerlijke tongzoen en viel naast me op bed. Ik draaide me naar haar toe en kuste een traantje weg in haar ooghoek. Ze zei met trillende stem :” Dank je wel, mag ik je nu dan klaar pijpen?” Ik gaf als antwoord:” Heel graag” en Sarah zakte naar beneden en nam mijn penis in haar mondje. Ik had mijn orgasme al heel vaak moeten uitstellen, en het zou ook niet lang duren. Sarah voelde al snel dat ik ging klaar komen, en ik gaf dit ook voor de zekerheid aan, zodat ze zelf kon bepalen of ze dan met haar handjes zou verder gaan, of het witte vocht in haar mondje liet komen. Sarah pijpte liefdevol en zachtjes door en al snel kwam ik in een extase die ik nog nooit had gevoeld.

Sarah bleef zachtjes doorpijpen waardoor er geen eind aan leek te komen, maar zo onervaren als ze was, ze liet alles in haar mondje komen en slikte alles weg. Waarna ze vol enthousiasme riep”..wowwwwww… wat was dit lekker !” Er klonk gegiechel achter haar. De meiden Danique en Lilly zaten nog steeds samen in bad, door alle liefde en geilheid waren we hun helemaal vergeten, maar ze gaven beide aan, dat ze enorm hadden genoten wat ze hadden gezien. Sarah en ik gingen voor de zoveelste keer onder de douche en kropen nog even in de jacuzzi bij de andere meiden, ondertussen had ik een volgend flesje champagne open getrokken en we proostte met ons vieren op deze geweldige zaterdag. EINDE van deze

Het bericht Mijn zaterdaghulpje (10) verscheen eerst op Sexverhalen.com.