Mijn slanke collega

Hallo lezers

Dit verhaal gebeurde in 2017

Ik werk nu al weer 4 jaar op het hoofdkantoor daar voor 7 jaar op de nieuwe vestiging. Net voor dat ik voor 7 jaar naar de andere vestiging kwam er een nieuw meisje bij ons werken ze was toen net 21 jaar en super slank.

In de jaren dat ik afwezig was kwam ik niet op de hoofdkantoor,ik ben in middels gescheiden en woon alleen nu ik weer op de hoofdvestiging ben kwam ik ook weer in contact met het meisje dat er net werkte ik noem haar H ze is nu 28 en getrouwd geen kinderen.

ik moest weer 3 dagen naar de andere vestiging en zij moest ook mee voor de boekhouding ze ree met mij mee het is een leuke meid om te zien maar nog steeds super slank en heel stil je moest de woorden er uit trekken. Die avond gingen we eten bij een leuk hotel daar bleven we ook slapen (wel apart) die avond gingen we vroeg slapen, Andere dag weer lekker gegeten en ik vroeg haar of ze mee ging naar het strand dat vond ze goed tijdens het lopen langs het strand zij ze zie je wel hoe de mensen kijken naar ons,ja dat was mij ook al op gevallen ik gaaf haar een paar complimenten ze kreeg een rood hoofd en begon te lachen.

En gaaf me een dikke kus,ik keek haar aan ze voelde fijn bij mij en ze begon me te tongen ik liet me vallen op het zand en viel boven op mee daar hebben we een poosje liggen zoenen ze vroeg of ze vannacht bij mij mocht slapen. Daar zeg ik nee tegen bij het hotel aan gekomen ging ze naar eigen kamer om zich op te frissen.

Toen ze terug kwam was ze zeer sexy gekleed hoge hakken net kousen jarretel en een kantenkorset dit had ik niet verwacht ik kreeg spontaan een stijve we kusten elkaar voelden elkaar en ik ging al snel op haar poesje af haar slipje aan de kant en mijn vinger er in dat was nat drijfnat ze kreunde er van het duurde dan ook niet lang of ze kwam al klaar ik legde haar op het bed en begon haar te beven pakte haar klitje en beet er een beetje in en zoog er aan ze gilde nu al ik likte en stopte er nu 3 vingers in even later stond ze op en knielde voor me en haalde mijn lul er uit ze likte er aan mijn voorvocht drupte er van af.

ik vroeg haar om mij te pijpen dat had ze nog nooit gedaan bij haar kerel dat vond hij maar niks maar ze deed wel haar best en ze stopte mijn pik best wel ver in haar mond daarna heb wel elkaar verwent eerst nog even haar geneukt in zeer veel standjes ze kwam een paar keer ze stopte ik moet eerst plassen zij ze ik liep snel mee waarom vroeg ze plas maar in bad en dat deed ze ter wel ik haar vingerde plaste ze over me heen

ik vond het heerlijk die warme pis zij vond het eerst wel vreemd maar plaste toch door ik likte haar toen schoon en heb haar nog een keer geneukt toen ik klaar kwam spoot ik over kleine borsten heen ze spoelde haar schoon en we gingen op bed verder daar wilde ze graag eens anaal proberen haar vriendinnen vertelden er altijd over dat het zo geweldig was maar ook dat wilde haar man niet doen.

Ik likte haar anus stopte mijn puntje van mijn tong er in en spuugde er op daarna 1 vinger er in gevold door nog 2 vingers ik vroeg haar of mijn lul er in mocht wel voorzichtig er mee doen

ik drukte voorzichtig mijn pik in haar eerste stuk langzaam en voorzichtig ze kneep haar vuisten in elkaar van de spanning ik drukte nog even door tot mijn hele lul er in zit ze kreunde er van voorzichtig heb ik haar kontje geneukt en ben in haar klaar gekomen toen mijn pik kleiner werd plopte hij er uit ze zuchtte er van en bleef even liggen. Dit is veel lekkerder dan een dildo ze vertelde dat ze een paar een dildo in haar anus had gehad maar een echte lul was beter.

We douchten ons en vielen in slaap de volgende morgen aan het ontbijt vertelde ze er geen spijt van te hebben we zijn toen aan het werk gegaan tot 14. 00 uur weer terug naar het hotel daar hebben we het nog eens flink over gedaan toen we naar huis reden vroeg ze of dit thuis ook verder konden doen ik zeg geen nee.

Ze komt nu ongeveer om de 2 weken en blijft dan lekker slapen

Het bericht Mijn slanke collega verscheen eerst op Sexverhalen.com.