Mijn Ex? Vriendin

Ik had al 2 jaar verkering met Sara, toen ik in een nieuwe stad ging wonen verhuisde Sara met mij mee. Samen leefden we in een huis, ik had al nieuwe vrienden gemaakt (Mike, Tony, Niko en John). Toen ze aankwamen bij ons huis voor een logeerpartijtje voelde ik al dat er íets mis zou gaan… Toen we sliepen werd ik wakker, mijn vriendin lag naast mij en werd wakker van mij, we gingen weer slapen. Die avond daarna deden we Doen, durven of de waarheid. Sara was aan de beurt: Doen. Mike: Zuig Tony´s lul. Ik zei kom op jongens, dat kan niet. Ze is me vriendin, Sara zei: Ok, is goed ik doe het.
Het zuigen van Tony´s lul was niet het enige wat er gebeurde… Het werd een sekspartij.

Ik zag twee penissen in Sara haar vagina gaan en twee in haar mond. Toen ze die dag daarna naar buiten gingen met ze allen bleef ik thuis. In de avond kreeg ik een telefoontje: Sara. Ik nam op… Ik hoorde haar kreunen en ze zei, Ik– Aahhh Maak het uit aahhh—.
Ik kreeg tranen: Ww–wwaa–wat?
Ik hoorde gelach en het kreunen ging verder.
Het is nu 3 maanden geleden en ik kreeg laatst een videoband. Ik bekeek hem, Ik zag hoe Sara vertelde hoe ze elke dag een gangbang hebben en ze mij níet mist. Daarna hoorde ik mijn nep-vrienden binnenkomen (naakt) en de video stopte.

Waargebeurd (Namen veranderd)

Het bericht Mijn Ex? Vriendin verscheen eerst op Sexverhalen.com.