Mijn eerste genot in een bubbelbad

Mijn buurman en danspartner bij uitstek vertelde mij dat hij een bubbelbad had laten plaatsen in zijn sous-sol alwaar hij ook een sauna al had. Gezien ik al af en toe geplaagd was van reuma had ik al enkele malen samen met hem van een saunabeurt genoten. Ik had toen reeds ondervonden dat hij hierbij van de aanblik op mijn naakte lichaam had genoten. Op een zekere namiddag nadat wij eerst samen van een deugddoende saunabeurt hadden genoten sloeg hij een arm omheen mijn middel en stelde voor een gezamenlijke bubbelbad te nemen.

Vol verwachting liet ik mij door hem in het bad installeren. Geleidelijk aan schakelde hij het programma in en het was genieten.Na een eerste sessie dronken wij in de bar een Bacardi-cola waarna wij op de tonen van een slepende tango dansten. Onze naakte tegen elkaar aangeleunde lichamen veroorzaakten bij hem een spontane erectie en als magneten vonden onze lippen elkaar in een langdurige tongkus.

Hij stelde toen voor dat wij een nieuwe sessie zouden nemen in het bubbelbad.Wij ondergingen dit nu helemaal tegen elkaar aanliggend terwijl hij met beide handen mijn borsten een heerlijke verwenbeurt gaf.Onderwijl tongkussend omsloot ik met een hand zijn penis en met zachte lippen omsloot hij beurtelings mijn tepeltopjes om er telkens lokkend te vertoeven. Onze strelende handen op ons naakte lichamen maakten ons ontzettend geil. Subtiel begon hij mijn kutje te vingeren en vroeg of hij het mocht beffen. Hoewel mijn man dat vaak had gevraagd had ik dat nog nooit toegelaten maar het gestreel van mijn buurman was onweerstaanbaar en ik gaf toestemming. Voor het eerst in mijn leven voelde ik mannenlippen mijn kutje kussen.Zalig genoot ik van zijn gelik en onvergetelijk was mijn genot toen hij zijn tong tussen mijn schaamlippen schoof en in en uitschuivend mij naar een hemels orgasme bracht.

Mijn minnedrift was grenzeloos en ik fluisterde hem toe dat ik hem helemaal in mij wilde.Als een galante heer droeg hij mij naar de slaapkamer en  op mijn rug liggend kwam hij schrijlings boven mij en zachtjes dalend schoof hij zijn lekkerd in mijn boterzachte vagina.Op en neer deinend bracht hij ons tot een topmoment en voede ik zijn lekkerd spuiten in mijn liefdesnestje. Hij bleef lekker in mij en op mijn beurt heb ik hem dan bereden als een wulpse deerne verlangend naar een nieuwe spuiterke. De rest van de namiddag zijn wij onverzadigbaar in bed gebleven en zo begon onze relatie.Ik word overladen met geschenken en niets is hem teveel. Jammer dat wij alles geheim moeten houden!

Het bericht Mijn eerste genot in een bubbelbad verscheen eerst op Sexverhalen.com.