jongen poseert voor oma

Terwijl ik daar naakt stond …

poseren voor haar …

Ik probeerde een manier te bedenken om weer een glimp op te vangen van die grote zware borsten maar haar strakke jurkje bedekte haar diepe decoletee. Toen ging de deurbel..

“Snel Simon ga die andere kamer in en verstopt je.”

Ik sprong van het kleine podium en liep weg terwijl mijn ballen en piemel tegen mijn benen flopten.

Anita deed open en twee volwassen vrouwen kwamen binnen.

“Anita, heb ik net een naakte jongen hier zien wegrennen?”

“Ik kan het uitleggen, mama.” De moeder van Anita keek haar dochter wantrouwend aan.

“Goed. Ik volg cursus kunstlessen en we moeten echte modellen schetsen … echt levende … naakte mensen … naakte mannen. En ik kwam een jongen tegen op het strand, Simon. Simon stemde ermee in me te helpen. ”

“Het is al goed lieverd. Breng die jongeman maar eens hier, we zijn razend nieuwsgierig”

Anita’s moeder en oma zaten op de bank met een strenge blik op hun gezichten toen ik naar buiten kwam. Ze glimlachten echter toen ik naakt de kamer binnenkwam.

‘Ik heb nog nooit een blanke jongeman gezien … een naakte bedoel ik. “Kom eens wat dichterbij lieverd zodat oma je beter kan zien?”

Liesbeth en Emma keken me aan terwijl ik ze naderde en strekten hun handen uit … “draai je eens om lieve jongen en laat eens zien wat je hebt.”

Liesbeth, Anita’s oma legde haar handen op mijn dijen en bewoog ze langzaam naar mijn borst. Toen draaide ik mijn naakte lichaam onder de zachte aanraking van  oma … oma gaf mijn kont een speelse aai en zei: “Oh je hebt zo’n stevige kontje … hoe gaat het met die piemel.?”

“Oma, laat Simon alsjeblieft niet helemaal opgewonden raken. Ik heb nog werk te doen met hem. En je had hem toestemming moeten vragen voordat je hem aanraakte”

“Dat is goed Anita. Ik speelde alleen.. Nu meisjes, hoe gaan we verder..?”

De oude dames giechelden als schoolmeisjes …

“Til je been eens op en plaats je voet op de bank Simon … Ik wil graag met een hand onder je ballen voelen zodat ik een gevoel krijg voor hun gewicht.

“Liesbeth, je kunt zijn pik maar beter uit de weg houden terwijl ik zijn balletjes voel … maak je geen zorgen, jij komt ook aan de beurt.” Zei emma ‘mmmm…Deze ballen zijn zeker mooi en vlezig… En kijk eens hoe vol ze zijn..

Anita stond op en keek toe terwijl haar moeder en oma met mijn ballen speelden, mijn pik heen en weer leidden en er zacht in kneden.

“Lieverd, waarom voel je niet eens aan deze witte jongenspik .. hij bijt echt niet hoor en hij voelt ook lekker warm aan “ kirt Liesbeth. “ Zie eens.. hij zwelt helemaal op als ik er alleen al naar kijk en hij vraagt er gewoon om, om aangeraakt te worden”

Anita kwam naar de oudere dames toe en ging bij ze op de bank zitten, haar gezicht dichter bij de gezwollen piemel. “Mama, ik zou ook graag willen spelen, maar ik denk dat Simon misschien … nou ja .. wat inbreng zou moeten hebben in al dit gespeel..”

“inbreng..Zoals?” mompelt de oma van anita..En meteen pakte Anita mijn pik vast en schudde die naar de twee ouderer dames en keek in mijn ogen… “Wat zou je willen, Simon?”

Ik stond tegenover Liesbeth en Emma …verlegen keek ik ze aan en wist niet wat te zeggen. Daarop keek de oma van Anita me gulzig aan…”mmmh lieve jongen…mischien .. een klein wedstrijdje tussen de Oma en Mama van Anita?..” “Dit wordt dan wel een Geen-handen-toegestaan- wedstrijdje in 3 delen” lacht Anita. ‘

“Ja, Anita, welke delen zijn dat dan? “ Anita schraapte haar keel en zie met een plechtige stem..

“Eerst zal elke dame het hoofd van zijn penis kussen … alleen het hoofd. Een korte kus maar met je lippen opgetrokken … met die mooie zwarte lippen, he simon”..ik kreun

“Dan kus je elk de onderkant van zijn ballen … je laat er één helemaal in je mond glijden.”

“Rechts, Liesbeth?”

“Natuurlijk, mama.”

“Uiteindelijk zal elk zijn penis zo ver mogelijk in hun keel brengen. Anita zal op zijn stijve lul markeren tot hoever je lippen gekomen zijn”

“Ga je in onze mond klaarkomen? vraagt Liesbeth aan me met een zwoele stem,,”Ik kan een pik zuigen, maar ik ik houd niet zo van sperma in mijn keel..jij wel emma? De oude dame kijkt me aan als een kat die een muis in de gaten houd..”Ik vind zijn lekker warme zaad in mijn keel niet erg” zegt ze.

…Naakte japanse vrouw ligt geil op een kleed,Oude slet vingert haar rijpe kut tot ze klaarkomt,Naakt halfbloedje verleidt je met haar zwoele blik,Dronken meisje vingert zichzelf aan de bar,Aziatisch sletje heeft lekkere harde tepels,Naakte rijpe vrouw met dikke tieten en kale kut,Naakte studente geniet van haar kutje op het strand,Naakte meid met grote tieten speelt met dildo,Buurman heeft sex met twee geile buurmeisj