Internaat begeleidster van het 5de jaar

Hallo ik ben Siem, ik ben 20 jaar en dit verhaal wat ik jullie ga vertellen is een waar gebeurd verhaal. (Speelt af in België) ik zit op internaat in het 5de middelbaar en mijn school is ver weg van mijn huis daarop dat ik op internaat ben. Even wat info over mij zelf, ik was 16 jaar 1m80 en en een redelijke forse bouw.

Het was 1 september en ik ging naar het 5de jaar. Halverwege het schooljaar kregen we een andere begeleidster om dat onze huidige in zwangerschaps- verlof hing en ik vond het best wel spanend.

Ze stelde haar voor als mevr. Milena.

Ze was net afgestudeerd en 24 jaar. Wat een knap ding was dat ze had een mooie stevige kont en een mooie dcup. Lang bruin haar en grijze ogen.

Naar mate het school jaar vorderde deed ze zich vreemd tegen over mij ze raakte mij stiekem aan had er nooit echt bij stil gestaan maar op de nacht waar het gebeurde viel alles op zijn plaats.

Op een nacht moest ik naar het toilet want ik had die dag veel water gedronken en moest best dringend gaan de toiletten zijn recht over het opvoeders lokaal en ging in alle stilte naar het toilet. Na mijn behoefte te hebben gedaan probeerde ik zo stil mogelijk terug te keren, maar doordat ik de wc heb doorgehaald is mvr. Milana wakker geworden en kwam ze de gang op. Ik kreeg een brok in mijn keel daar stond ze in een string waar haar goed gevulde kont in zat en een t shirt tot de navel waar heer tepels mooi door het stof heen prikte en ze riep mij, “hé Siem kan je eens komen?” ja mevrouw. In het opvoeders lokaal legde ze uit dat ik stiller moest zijn en dat begreep ik ook, maar toen zij ik dat het dringend was ze begreep het.

En toen zij ze ga nu maar weer gaan slapen en ze gaf me een smakkerd op mijn mond ik stond er van versteld en was even verstijft en kuste haar terug we verzeilde in een hevige tong partij.

Ik pakte haar vast en droeg haar naar haar bed legde haar neer en deed haar shirtje uit. Ik begon op haar tepeltjes te zuigen wat ze heerlijk vond. Ik zakte af al kussend op haar lijf tot ik bij haar string kwam trok hem af en begon haar intens te beffen. Het duurde ook al niet lang voor aleer ze klaar kwam ze duwde mij achter over en begon mij weer te tongen en trok me af.

Ze begon mijn eikel te kussen en met haar tong hing ze over het puntje heen en weer ze nam hem in haar klein mondje, maar kreeg mijn 24cm er wel helemaal in. Oh mijn god wat was zij een pijp godin ik vroeg of ze verder wou gaan en sex met mij wou hebben en dat wou ze ook zeer zeker graag en vroeg of ze een condoom op zak had en ze zij nee hoeft niet in heb vorige week nog mijn regels gehad dus ben ik safe en puurder is ook lekkerder vertelde ze mij en ze kwam boven mijn pik hangen met haar kale kut en zakte er over heen mijn god wat was ze strak en toen ze dieper zakte voelde ik opeens iets mij tegen houden….

Har maagdenvlies ze was nog maagd en ik vertelde dat dit even kort mijn kon doen en je een klein beetje mijn zou kunnen krijgen dus deed ik haar hand voor de mond dat niemand haar zou kunnen horen en beukte er in 1 keer door heen een zachte kreet weer klonk van achter mijn hand en ik liet haar even wenen en ik zij ik wist helemaal niet dat jij nog maagd was ze vertelde dat ze wel al paar relaties geeft gehad met voor spel en zo maar het nooit verder is gekomen dan dat ze had er de beste nog niet voor gevonden ik zij wat een eer en dat was het ook ondertussen begon ze mij te berijden en begon harder en rapper te gaan het soppend geluid van mijn penis in haar drijf natte grot..

Weer klonk door de kamer na 10 min begon ze hevig te hijgen en ging ze nog rapper dan ooit te voren en ze riep ik ga klaar komen en dus stootte ik mee en ze kwam luidruchtig klaar op mijn pik en ik voelde haar vagina strak trekken het duurde ook niet meer lang voor ik ging klaar komen en waarschuwde haar dat ik wel eens over haar borsten wou klaar komen maar dat wou ze niet was een hele zooi om op te kuisen dus gingen we door en toen kwam ik klaar tot wel 7 stralen warm sperma schoten door haar vagina heerlijk was het.

Dit ging zo nog een tijdje door tot ze naar me toe kwam en ze vertelde dat ze al 2 keer haar regels niet heeft gekregen en ze een zwangerschaps-test heeft gedaan en ze was zwanger. Ik word papa ze wou het kindje houden vertelde ze…

Het bericht Internaat begeleidster van het 5de jaar verscheen eerst op Sexverhalen.com.