Het sletje van de leraar

Een aantal jaren geleden zat ik nog op school in Amsterdam en het werd zomer….

Mijn vriendin had het kort na de wintersportvakantie uitgemaakt en al snel had ze een ander vriendje. Ik had nog niet zozeer behoefte aan een nieuwe relatie en ging wel regelmatig uit in de stad en deed veel leuke dingen. Ook was ik met wielrennen begonnen en daar stak ik veel tijd in. Ik werd ook steeds meer bi-schierig in die tijd, en dacht dat ik ook wel op mannen zou kunnen vallen.

Op een vrijdagochtend besloot ik dat ik uit school eens langs de Nieuwe Meer zou gaan fietsen om daar te gaan zonnen aan de waterkant. Ik was geil opgestaan en pakte bij mijn schoolspullen ook zonnebrand, een hamman-doek en een strakke zwembroek in mijn tas. Ook pikte ik een rode string van mijn oudere zus uit haar kast mee.

Mijn rooster was tot 14:00 uur en toen ik buiten kwam was het al zeker 20 graden en scheen de zon. Ik stapte op mijn fiets en reed in een kwartiertje naar de Nieuwe Meer waar veel naakt werd gerecreëerd had ik gehoord. Ik zette mijn fiets op slot en liep naar een klein grasveldje aan het water en legde mijn handdoek neer om te zonnen . Er was niemand maar daar zou snel verandering komen. Ik kleedde mij uit en omdat ik niet geheel naakt wilde zijn trok ik het rode kanten stringetje aan , dat voelde heerlijk geil en met mijn stijve pik van 18 cm ging ik snel op mijn buik liggen om te zonnen.

Al na 5 minuten liepen er twee mannen langs die wel uitgebreid naar mij keken en lachend doorliepen naar het volgende strandje. Even later kwam er een andere man langs , ik schat dat hij een jaar of 40 was en hij had een klein buikje maar zag er verder goed uit. Hij vroeg mij of ik al was wezen zwemmen waarop ik antwoordde dat ik dat nog te koud vond in juni en het mij niet warm genoeg kon zijn. Daarop moest hij lachen en zei: je mag je wel goed insmeren anders wordt je straks net zo rood als je heerlijke broekje. Hij vroeg heel aardig of hij mijn rug in moest smeren en dat leek mij wel wat dus zei ik: ja graag, en gaf hem het flesje zonnebrand dat naast mij lag.

 

Hij ging op zijn knieën zitten en spoot een flinke hoeveelheid zonnebrand op mijn rug en begon te smeren. Hij kon het best lekker en nadat hij mijn rug heerlijk lang had gemasseerd pakte hij het flesje en spoot brutaal een nieuwe lading op mijn billen en benen en begon uitgebreid mijn billen en bovenbenen te smeren waarbij hij steeds brutaler werd en mijn zak aanraakte en in mijn spleetje ging met zijn handen. Ik was lang niet meer zo geil geweest en kon niet voorkomen dat ik zachtjes kreunde waarop hij lachend vroeg of het zo goed was of dat hij de voorkant ook even moest doen.

Hij wachtte het antwoord niet af en zei draai je maar om lekker ding.

Op dat moment zag ik dat er een andere man stond te kijken die iets dichterbij kwam.

 

Ik draaide mij om en schaamde mij voor mijn stijve pik die wel 5 cm boven de rand van het kanten slipje uitstak. Zoiets had ik nog nooit beleefd en het geile gevoel maakte me gek. Hij smeerde mijn borstkast in waarbij hij af en toe in mijn tepeltjes kneep en ik begon steeds zwaarder te kreunen. Ik genoot met mijn ogen dicht van zijn handen die langzaam naar mijn onderbuik gingen en mijn harde lul af en toe raakte. Ik hield het gewoon niet meer en smeekte of hij mijn lul wilde masseren. Hij pakte hem stevig beet en maakte mijn natte eikel bloot waar een grote hoeveelheid voorvocht op zat en gaf er kusje op maar liet het daarbij. Hij haalde zijn eigen pik nu uit zijn spijkerbroek en die stond halfstijf.

Hij gebood mij op mijn knieën te gaan zitten en hield zijn pik voor mijn gezicht. Ik rook dat ook hij flink geil geworden was en ik gaf voorzichtig een lik langs zijn pik die meteen stijf werd. Ik had dit nog nooit gedaan maar het maakte mij niet meer uit en likte de sliert voorvocht van zijn eikel en nam zijn pik in mijn mond . Hij was zo’n 15 cm en ik begon hem heerlijk af te zuigen. Al na 2 minuten trok hij zijn lul uit mijn mond en spoot 4 stralen in mijn gezicht, haar en mijn nog openstaande mondje. Eenmaal klaar trok hij zijn broek weer aan en liep zonder verder iets ze zeggen weg. Ik wist niet wat mij was overkomen en was nog supergeil. De andere man kwam nu dichterbij en hij zat aan zijn pik te trekken die al flink stijf stond. Ik zat nog op mijn knieën en met een hand streelde hij door mijn haar en met de andere bood hij zijn lul aan voor mijn gezicht. Ik begon hem te pijpen en probeerde het zo goed mogelijk te doen maar ervaring had ik er nog niet mee. Hij kreunde en liet weten dat ik meer moest likken dan zuigen. Hij had van boven een goed uitzicht op mijn billen en het rode stringetje die strak in mijn naad zat. Ik hoorde hoe hij begon te grommen en kneep zachtjes in zijn balzak en liet mijn tong rondom zijn eikel gaan. Hij kwam schokkend klaar en ook zijn zaad kwam in mijn gezicht.

Ik ging op mijn rug op mijn handdoek liggen en terwijl hij naar mij keek begon ik mij af te trekken en al binnen 1 minuut kwam ik klaar en spoot 6 flinke stralen over mijn buik en borst die ik heerlijk uitsmeerde over mijn lichaam.

Ik voelde mij een enorme slet en kwam weer een beetje bij zinnen toen ik zag dat er een man aan kwam lopen met een hond aan de lijn. Ik schrok enorm want ik zag dat het mijn leraar Economie was en hij herkende mij ook en zei doodleuk: Hoi Erik, jij ook hier?

Snel trok ik mijn broek en shirt aan en pakte mijn spullen bijeen en liep vlug naar mijn fiets.

Na een stuk gefietst te hebben en mensen mij vreemd aankeken voelde ik dat het sperma van de 2 mannen nog in mijn gezicht en haar zat. Thuis gekomen eerst heerlijk gedoucht en het zaad van me afgespoeld , een joggingbroek aangetrokken en de rest van de dag met een halfstijve pik rondgelopen van de spanning.

De zomer was begonnen….

 

Wordt vervolgd

Het bericht Het sletje van de leraar verscheen eerst op Sexverhalen.com.