Grote beloning voor kleine moeite

Solden zijn aan mij niet echt besteed, omdat ik gewoon niet houd van die drukte en de overrompeling. Begin januari stond ik in de Makro bij het kantoormeubilair, jawel : in het volle gewoel van de eerste koopjesdagen. Een vrij grote, fel afgeprijsde teakhouten tafel trok mijn aandacht. Terwijl ik aan het kijken en het keuren was, merkte ik een zeer keurige dame. Zeer fijntjes uitgedost, niet opvallend opgesmukt, elegante en sobere juwelen om de hals en aan de pols.

Voor zover ik kon inschatten, ongeveer de pensioenleeftijd. Haar echtgenoot stond er beteuterd bij met de rechterarm in het gips. Een sleutelbeenbreuk, zo begreep ik algauw. Met zijn drieën deelden wij de belangstelling voor die grote tafel, en de afdelingsverantwoordelijke wist dat er nog twee exemplaren in voorraad waren. Voor de dame bleek transport een onoverkomelijk probleem. Haar auto was beslist te klein, en om de tafel op het dak van haar auto te bevestigen, kon zij niet rekenen op de hulp van manlief. Uit een kort, zakelijk gesprek, begreep ik dat zij niet erg ver van de winkel af wonen. Mijn aanbod om de tafel in mijn monovolume tot bij hen te brengen, werd enthousiast onthaald, en de blik van mijnheer werd meteen minder somber. Ik reed achter hen aan, en amper tien minuten later hielden wij halt voor een statig herenhuis.

De tafel bleek bestemd voor de living. Ik sjouwde het onhandige ding naar dus naar het eerste verdiep, nam de verpakking weg, en bood aan om de tafel onmiddellijk in elkaar te knutselen. De heer des huizes bewonderde mijn inzet, maar zijn gezicht verkrampte telkens hij probeerde mij op een of andere manier te helpen. Toen hij uiteindelijk in de keuken de krant ging lezen, was ik enigszins opgelucht. Terwijl ik op mijn knieën het montageplan zat te lezen, voelde ik dat de keurige dame naast mij was komen staan. Ik keek op, recht onder haar jurk. Blij verrast met de aanblik van zwarte jarretels en een kanten slipje. Zij glimlachte alleen maar uitdagend, en liet mij rustig kijken. Toen ging zij in de zetel zitten, recht voor mij. Vaker dan nodig, kruiste zij de benen, en liet zij mij telkens genieten van een prachtige aanblik.

Ik kreeg al bijna spijt dat de tafel nu gemonteerd stond. De heer des huizes had inmiddels koffie gezet. Mevrouw begeleidde mij naar de badkamer, waar ik mijn handen kon wassen. Aan de wand een prachtige naaktfoto die haar heel even deed blozen. Mijn opmerking dat de tand des tijds geen invloed op haar had, lachte zij weg. Zij bleef bij me staan in de badkamer. Toen ik naar de aangereikte handdoek greep, trok ze mij dicht tegen haar aan, en begon me gretig te kussen. Ik wist niet waar ik het had! Was dit haar manier om mij te bedanken? De koffie in het salon geurde heerlijk, en zij ging opnieuw rechtover mij zitten. Ditmaal met de benen uitdagend gespreid naar haar echtgenoot en naar mezelf. Mijnheer is amateur-fotograaf, en diepte terstond zijn mooiste album op. Omdat hij niet erg handig kon bladeren in het kijkboek, kwam mevrouw tussen ons in zitten. Zij gaf vol enthousiasme commentaar bij de vele foto’s die hij van haar had gemaakt. Nu eens thuis, dan weer op vakantie.

Bij het aanschouwen van zoveel naakt, voelde ik een gezwel groeien tussen mijn broekzakken. Zij had het duidelijk gemerkt, en glimlachte opnieuw verleidelijk. De opmerking van manlief dat foto’s maar foto’s zijn, beaamde zij volmondig. Zij ging recht voor ons staan, knoopte haar bloesje open, en gooide haar jurk op de stoel. Mijnheer spoorde mij aan om haar te helpen, nu hij dat zèlf niet kon. Ik ging achter haar staan, kikte de bh los en zag haar prachtige borstjes. Ik kon niet nalaten ze te strelen. Manlief had intussen zijn joker in de hand, en begon heftig te rukken. Zij knielde voor hem, en begon hem rustig af te zuigen. Terwijl zij zo voor me zat, liet ik haar slipje zakken, en kuste eerst haar dijen. Toen likte ik haar kontje, en begon haar hevig te vingeren in haar natte kutje. Mijnheer genoot intens, en kwam heel snel in haar mondje klaar.

Zij maakte steunende en kreunende geluidjes, en liet haar sappen de vrije loop. Ik likte haar zalig natte kutje, en voelde een zachte hand naar mijn zweller grijpen. Pas toen mijn dame met haar beide handen haar borsten kneedde, besefte ik dat mijn gastheer mij aan het verwennen was. Ik genoot ervan, en bood niet het minste verzet toen hij me vroeg om languit op de nieuwe tafel te gaan liggen. Ik lag daar wat onwennig, maar vond het heerlijk om door die vreemde man gelikt en gezogen te worden, terwijl de vrouw des huizes mij overal kuste en zich intussen heftig stond te vingeren. Voor het eerst in mijn leven kwam ik klaar in de mond van een man. Hij hield mijn spuitvocht in de mond, als een echte wijnkenner in een proeverij, en genoot zichtbaar nog meer dan ik. Zijn vrouw had intussen een piepkleine vibrator in de hand, en beet zachtjes in mijn borsten. Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit zo heet was, en ging naast de tafel staan. Terwijl ik mevrouw kuste en streelde, duwde zij haar vibrator voorzichtig maar o zo handig in mijn kont.

De trillingen gaven mij een overheerlijk gevoel, en een onwaarschijnlijke erectie. Nu zij gebogen stond over de tafel, kon ik haar kontje nog veel dieper likken, terwijl ik met mijn handen naar haar kutje zocht. Mijnheer zat onder de tafel zijn vrouwtje te vingeren! Ik boorde mijn gezwel omzichtig in haar nauwe kontje. Zij draaide zich heel even om, kuste mij, en fluisterde mij toe dat zij dit nooit eerder had toegestaan. Haar armen trokken mij nog dichter tegen haar aan, en dus ging ik verder. Na enkele zalige rukken, kwam zij in verrukking… Zij liet zich op de grond zakken, en kraaide van opperste geluk. Ik zette mij bij haar. Een gek gezicht: met zijn drieën onder tafel, rug aan rug. Mijnheer was op adem gekomen, en begon mij opnieuw te likken en te zuigen tot mijn piek weer pal omhoog ging staan. Zij kwam boven op me zitten, en gleed haar hete kutje over mijn joker heen. Toen ik haar borsten wilde kussen, stond de heer des huizes recht, en duwde zijn stijve lul tegen haar borstjes.

Ik kuste en likte haar borsten en zijn stijve lul, en zij stak zijn lul in mijn mond. Ook dit was nieuw voor mij, maar ik liet mij niet onbetuigd. Ik heb hem gezapt en gezogen alsof mijn hele leven ervan afhing, terwijl zij steeds heftiger tekeer ging. Wij kwamen alle drie samen klaar. Ik spuwde zijn geile en warme sperma op haar borsten, en samen zaten wij nog een hele poos na te hijgen. Onder de douche heb ik haar gewassen en gemasseerd, en heb ik haar nog eens lekker verwend… Het afscheid viel mij zwaar : ik heb haar innig gezoend en van harte bedankt voor de heerlijke namiddag. Enkele dagen later heeft hij mij opgebeld. Niet om samen boodschappen te doen, maar om met zijn drieën af te spreken van zodra zijn sleutelbeen genezen is… Ik kijk er naar uit! Als er nog niet-meer-zo-jonge dames zijn die graag een namiddag willen stoeien, laat het mij maar weten! Ik zorg wel dat ik vrij ben.

Het bericht Grote beloning voor kleine moeite verscheen eerst op Sexverhalen.com.