Grootste domme verlangen

Hoi allemaal. ik droom wel een om eens een keertje in te breken bij mijn ex. Niet om spullen of geld bij haar te halen. Maar alleen voor haar. Want vroeger heeft ze wel eens vertelt dat ze wel eens echt veerkracht zou willen worden door een man die ze kent. Tegenwoordig woont ze weer op zichzelf. En slaapt ze altijd met een deur open omdat het super warm is binnen. Ze woont op de 1ste verdieping. Maar er is zeker een mogelijkheid om op het balkon te komen. En soms vergeet ze wel eens het touwtje binnen te halen waar ze de deur vaak mee open maakt.

Dus ik begin gewoon als ik op een dag laat op het plein loop waar zij aan woont. En ja hoor ik zie weer de deur van het balkon open staan dus ik weet dat ze thuis is. Ik loop naar de deur en uit de brievenbus steek nog het touwtje. En haal zacht begin ik er aan te trekken. En voel dat langzaam het slot open gaat. En als het slot open schiet voel ik hart sneller gaan kloppen. Ik maar de trap op lopen en doe mijn schoenen uit zodat ik zachtjes de trap op kan. Boven aan gekomen komt haar hond fayka me tegemoet maar hij kent me. En zodoende haal ik hem aan en gaat dan weer in zijn mand liggen.

Maar dit had natuurlijk halen mis kunnen gaan. Maar mijn ex heeft helemaal niks in de gaten dat er iemand in haar huis is. Ik voel me geil worden. Maar ik ben ook een beetje bang dat mijn ex helemaal gaat flippen. Maar toch zet ik door. En loop naar haar slaapkamer. En ik bedenk me hoe ik het moet aan pakken. Eerst kleed ik mezelf uit. En loop naar haar bed. En krijg al een lekker stijve paal. Ze ligt op haar rug met haar armen boven haar hoofd. En ze snukt goed hard net zoals toen we nog samen waren. Ze slaap deze keer wel in een nachtjapon. Dat is wel een super verbetering. Vroeg sliep ze altijd in een soort van slaappak. Het zag er niet uit. Nu slaap ze super lekker.

De nachtjapon is haal vrolijk van kleur. En haar benen liggen over elkaar. En ik zie dat ze heel erg ver in dromenland is. En ga naast haar zitten. En leg zacht een hand op haar dij. En haar benen vallen naast elkaar. Ik laat mijn hand ff liggen op haar dij. En voel dat ze super warm is. En duw haar nachtpon omhoog. En dan draait ze zich op haar zij. Maar slaapt gewoon verder. Dan duw ik haar nachtpon ook boven haar billen. En trek ook haar slipje van haar billen. Dan draai ik haar Zacht terug op haar rug. En vind een zachte riem van een badjas op de grond. En bind zacht haar handen boven haar hoofd aan het bed vast. En ga dan weer door met het uittrekken van haar slipje. En als dat gelukt is duw ik haar nachtpon over haar borsten. En daar ligt ze dan helemaal naakt voor me. Er ligt ook nog een haal lang trouw op de stoel. Ik gooi deze onder het bed door. En bind ik haar nog wat meer vast om haar middel. Zodat ze geen kant op kan. Had ga ik bij haar dijen zitten en duw ze een beetje uit elkaar. En voel ff of ze al een beetje nat is.

Ik laat mijn vinger tussen haar lipjes gaan en voel haar lekkere warme geil. In haar kutje zitten. En zodoende gaan haar benen een beetje verder open. En dan ga ik zacht en voorzichtig tussen haar benen liggen. Leg mijn handen over haar en mond en maak haar wakker. Ze merk dat haar handen vast zitten. En weet dat ze naakt is. En ze probeert me van zich af te draaien. En gilt in mijn hand op haar mond. Maar ook haar middel zit ook vast met het touw om het bed. Alleen haar benen zijn vrij. Dus ze schopt me wel. Maar omdat ik een hand op haar mond hou en de ander tussen haar dijen dring. Voelt ze zich geiler en geiler worden. En haar gillen stopt al. En word kreunen. Want ze kan nu ook zien dat ik haar huis ben binnen gedrongen ben. Maar als ik 1 vinger meer en meer over haar klitje laat gaan geeft haar lichaam zich over. En ik voel haar dwong meer over gaan in dat ze me aan moedigd en ze word natter en natter. En dan begin ik haar kutje te likken. En zo komen haar billen van het bed en duwt haar kutje omhoog.

En zo komt ze klaar op mijn tong. En ik zuig haar gewoon leeg. Als ik terug trek smeekt ze me NEUK ME ALSJEBLIEFT NEUK ME DAN. Ik wil je voelen verkracht me dan. Maar ik ga gewoon nog ff door met het grote voorspel. En vinger haar vagina met 2 vingers dan 3 en zelfs 4 vingers in die super natte kut. En ze gilt het nu uit. En ik leg weer mijn hand op haar mond. Ssst jo de buren luisteren mee. Maar ze bijt me gewoon in mijn hand en komt weer klaar maar nu spuit ze al haar geil over mijn hand. En zet zo veel druk dat mijn vinger gewoon uit haar vagina vliegen. Dan als ze ff weer wat rustiger word. Smeekt ze me harder en janks ze bijna. Toe neuk me nou ik hou het niet meer. Ik ben helemaal gek van je en mijn lichaam is voor altijd van jou. Dus kom in me en maakt me zwanger gauw. Condooms hebben we niet meer nodig. Ik leg haar benen in mijn nek. En ga weer boven op haar liggen. In richt mijn eikel in het kutje en wacht dan toch weer ff. En ze begint nu echt huilen. NEUK ME NOU EN BEN NU SUPER VRUCHTBAAR. dus kom veracht me super hard.

En dan stoot ik in 1x hard super hard door. En kom in 1x met mijn eikel tegen haar baarmoeder aan. En ze kreunt alles bij elkaar. En ik neuk en stoot hard door. En ze moedigd me meer aan. GOED ZO SCHATJE VERKRACHT ME NOG DIEPER. en ik neuk haar dieper en laat mijn super lange pik door komen. Eerst tegen haar baarmoedermond. En dan stelt ze ze helemaal open. En dan laat ze me helemaal toe. Ik steek dan mijn pik in haar baarmoedermond en in haar baarmoeder. En ze gilt in mijn oor dat ik haar nu helemaal op vullen mag. En dan laat ik alles gaan en komen in haar klaar. En vul haar baarmoeder helemaal met mij sperma. En ook zij komt voor de derde keer klaar en voel gewoon dat ze over stroomt met zaad. En gilt bezwanger ze heel diep.