Gluren bij de buren

Ik was in het schuurtje naar een schroevendraaier aan het zoeken toen ik mijn vader hoorde vragen aan onze buurman Jo heb je nog zo’n pilletje vanavond voor Marlou. Ja genoeg zei hij wat was ze geil en vrij die vorige keer geweldig ik hoop dat ze dat vanavond weer is, anders ik wel zei mijn vader en Selma ook, Selma is onze buurvrouw. Ik wist dat mijn ouders vanavond naar ze toe zouden gaan en ik was nu extra nieuwsgierig daar ging dus wel wat gebeuren wat ik niet wist. Ik zou het weten nam ik mij voor en besloot wanneer mijn ouders een half uurtje weg waren om in naar onze tuin re gaan en te gaan gluren. Dat kon mooi want  onze tuinen waren omzoomt met hoge coniferen hierdoor deden wij nooit de gordijnen dicht en de buren ook niet, achter onze tuinen was geen bebouwing. Nu was vorig jaar een paar coniferen door de droogte gesneuveld en daar waren een paar nieuwe  voor geplant en die waren nog niet zo groot en daar ging deze jonge gebruik van maken.

Ik schakelde onze terras verlichting  uit  zodat de sensoren niet werkten. Toen mijn ouders een half uur weg waren ging ik via de garage naar de tuin en met een kloppend hard ging ik naar de coniferen en drukte ze wat aan de kant ik had vol zicht op  de kamer. Ik zag mijn moeder bij Jo op de bank zitten en mijn vader had Selma tegen zich aan getrokken. Ook mijn moeder leunde tegen Jon en hij had zijn hand op haar borst en volgend mij rolde hij met haar tepel en haar hand was ook bezig want die lag op zijn kruis en ze kneep er in. Op een gegeven ogenblik zag ik dat Selma haar topje uit trok en daar waren  haar blote borsten wie de aandacht van mij vader kregen. Ik zag hem een tepel vastpakken met zijn lippen en Selma zegde haar hand op zijn achterhoofd en drukte hem er tegen aan zo te zien vond zij het wel prettig. Het bloesje van mijn moeder ging ook uit en  haar borst kreeg de zelfde behandeling als die van Selma en ook zij genoot. Jo stond op en liep naar de keuken en kwam terug met twee glazen die hij voor mijn moeder en Selma mee had genomen hij stak zijn duim op naar mijn vader zou ze het drankje krijgen met het pilletje dacht ik.

Jo kwam terug met een borrelfles en schonk voor mijn vader en voor zichzelf een borrel in en ik zag ze proosten met elkaar. Ik wachtte af wat er ging gebeuren en toen hij naast mijn moeder zag , zag ik dat zij de broek van Jo los maakte en zijn lul er uit haalde. Ze bukte zich en nam hem in haar mond wat ik een geil gezicht vond en in mijn broek nam de spanning ook toe. Ook Selma maakte de broek van mijn vader los en pijpte hem even en hij speelde met haar borsten. Jo trok mijn mo0eder overeind en maakte haar rokje los en trok die omlaag daar stond mijn  eigen moeder in haar slipje bij onze buurman en dat slipje hield  ze niet lang aan want met één ruk stond zij naakt. Ik zag dat hij aan haar kut zat en aan de andere kant gebeurde het zelfde en ik zag dat Selma wat blonder haar op haar kutje had dan mijn moeder dat is gewoon zwart. De glazen werden van de salontafel gehaald en werden leeg gemaakt en toen, wat ik toen zag had ik nooit van mijn moeder verwacht. Eerst ging zij op de salontafel staan en draaide geil met har lijf en kneep in haar borsten en tepels en daar kwam Selma naast haar staan en maakte ook geile bewegingen. Jo en mijn vader trokken alles uit op hun boxershort na waarin zich flinke alen aftekende.

Jo liep even weg en kwam terug met een banaan die hij in tweeën brak en mijn moeder en Selma een stuk gaf. Wat ik zag deed de spanning in mijn broek toenemen, mijn moeder en Selma drukte  het stuk banaan in hun kut e sonde daar mee te spelen, de mannen klapten in hun handen en op die ritme ging de banaan heen en weer zo stonden ze daar de mannen op te geilen dat was duidelijk ter zien. Ze haalden hun lullen te voorschijn en rukte er wat mee niet voluit want ik denk dat ze nog niet klaar wilden komen. Toen zag ik dat mijn moeder haar banaan uit haar kut haalde en aan Selma gaf en tot mijn verbazing at zij het op, het zelfde deed mijn moeder met de banaan die in Selma haar kut had gezeten. Toen stapte ze van de tafel af en mijn moeder ging naar Jo toe die op de bank ging liggen en opende zijn mond,. Mijn moeder met haar volle mond met banaanpulp hing er boven en liet de pulp over lopen in zijn mond en hij slikte het door. Het zelfde deed mijn vader ook hij kreeg de pulp van de banaan die inde kut van mijn moeder had gezeten. De glazen werden nog eens gevuld en Jo liep met een dikke rond en mijn moeder pakte hem goed vast, Ook die van mijn vader was stijf en Selma ontfermde zich over zijn dikke lul en ging er overheen staan en liet zich zakken en begon te wippen dat voorbeeld volgde mijn moeder, ik heb niet gewacht hoe lang ze zaten te wippen nee ik moest klaar komen en ben naar huis gegaan.

Het voorgeil was al flink op gang gekomen en ik trok alles uit en ging liggen rukken en in gedachten zag ik mijn moeder en Selma liggen die zullen ook nog wel een goeie buurt hebben gekregen. Mijn zaad spatte er uit en met een boog kwam het op mijn buik terecht en ik veegde het op en likte mijn vingers schoon en viel in slaap ik was mijn spanning kwijt. Ik hoorde mijn ouders diep inde nacht thuis komen en had geen besef dat ik nog naakt lag, ik hield mij slapende en hoorde mijn moeder zeggen zo die heeft ook al  een best paal, dat heeft hij niet van een vreemde schat lekke die pik van jou ja en anders ga je toch naar Jo die kun je ook goed hebben zelfs in je kontje en toen deden ze de deur dicht en ik wist weer wat meer.

Het bericht Gluren bij de buren verscheen eerst op Sexverhalen.com.