Geilt op mijn kleine pikkie

Via een chatsite was ik in contact gekomen met Mir, in de chat hadden we een leuke klik en al snel besloten via WhatsApp verder te gaan. We hadden het over vanalles en al snel werd de vraag gesteld of ik een foto kon sturen. Ik trok snel wat leuks aan en maakte een selfie. Van haar kreeg ik hetzelfde en ik zag een meid met lang bruin haar, een zwarte bril op en vrijwel geen make up. Eerlijk gezegd niet het type waar ik normaliter op zou vallen, maar omdat het contact zó leuk was gingen we rustig verder praten.

Ze vroeg hoe lang ik was en ik zei dat ik 1m83 ben, 75kg weeg en licht gespierd ben. Al snel reageerde ze “licht gespierd? dat moet ik zien!” en ik zei “dat gaat niet zo makkelijk haha”. Ze vroeg mij wat er voor nodig was en ik zei al snel dat als ik wat meer liet zien, zij dat ook moest doen. Tot mijn verbazing kreeg ik een foto toegestuurd waar ze volledig topless op stond. Ik zag 2 stevige tietjes met harde roze tepels. Wow! Eerlijk gezegd had ik niet de intentie om sexueel contact met haar te hebben, maar hier kreeg ik al vrij snel een stijve van. Het was wel zo eerlijk dat ik vervolgens ook een foto naar haar stuurde, ik spande mijn spieren wat aan en stuurde een foto van mijn bovenlijf. “Kwijl!” stuurde ze snel terug.

Ze stuurde vervolgens terug “en nu wil ik natuurlijk de rest zien :)” en om te plagen maakte ik een foto van mijn boxershort. “Uit!!” stuurde ze er achter aan. “Alleen als ik dan ook nog meer te zien krijg” stuurde ik terug. Wederom verbaasde ze me door een korte video te sturen, daarop zag ik haar volledige kale poesje waar die ze vervolgens heel kort vingerde. Ik trok mijn boxer naar beneden en begon mij zachtjes af te trekken. Wat was ik geil geworden mmm!

Even later stuurde ze een berichtje “nu wil ik bij jou alles zien hoor” maar ik twijfelde erg. Mijn pik is behoorlijk aan de kleine kant en ik ben bang dat het tegen zal vallen en het geile gesprek ineens een andere wending krijg. Ik probeer haar een beetje af te houden door te zeggen “haha nee joh, misschien ooit een keer in het echt?” waarop ze zei “ja dat wil ik super graag, maar nu wil ik echt graag je pik zien”. Ik durfde het echt niet en besloot eerlijk tegen haar te zijn: “Eerlijk gezegd durf ik dat niet, ik ben nogal klein geschapen en heb ook nog eens vanmorgen mijn pik kaal geschoren, ik denk niet dat je dat erg lekker vind”. Vervolgens zei ze “Eerst zien dan geloven”. …Zucht, ok here goes nothing. Ik maakte een foto van mijn pik en stuurde die op. Even later kreeg ik een bericht “Zooo! Wat een mini pikje! Dat is echt de kleinste die ik ooit heb gezien!” en ik had direct een enorme brok in mijn keel. Hier was ik dus al bang voor. Ik kreeg een nieuw berichtje “Die zou ik wel de hele dag door willen pijpen!” en ik kon mijn ogen niet geloven. Meende ze dit echt? Ik vroeg haar “vind je het niet erg?” waarop zij zei “Nee helemaal niet, ik vind je pikkie er heerlijk uit zien! Echt zo een jongenspiemeltje hihi. Ik ben nu super nat”.

Ik weet nog wel dat ik ooit tegen mijzelf had gezegd dat ik hoopte ooit een meid te vinden die echt gek zou zijn op een kleine pik. Heb ik die dan nu gevonden?

Ik moest echt even mijn onzekerheid kwijt en vroeg haar “maar alle vrouwen houden toch van een grote pik met grote ballen?” waarop ze zei “Ja maar ik vind jouw pikkie echt super lekker! Ik wil je echt urenlang pijpen!”. Vervolgens kreeg ik een filmpje waarop ze snel haar kale kutje aan het vingeren was. Ik kon het niet laten door ook een kort filmpje te maken waarop ik mezelf aan het aftrekken was. “Kom hier!” stuurde ze.

We geilde nog langer door en even later vroeg ze of we een keer konden afspreken. Ik besloot haar op te halen, ze stapte mijn auto in en gaf mij een dikke knuffel. “Waar gaan we naartoe??” vroeg ze me. “Ik weet wel een rustig plekje” zei ik en ik reed naar een afgelegen parkeerplaats. Onderweg legde ze haar hand op mijn rechterbeen en gleed die vrij snel richting mijn pik. Terwijl we aan het rijden waren zei ze “ik heb de hele tijd over je kleine kale pikkie gefantaseerd, ik heb zo een zin om hem nu in het echt te zien en te voelen”. Ik werd direct erg geil en ze voelde door mijn broek mijn stijve. Eenmaal geparkeerd deed ze vrijwel direct mijn broek naar beneden en binnen een seconde had ze haar lippen om mijn pik. Ze pijpte mij heerlijk en ik was eerlijk gezegd enorm aan het genieten. Na 10 minuten had ze nog geen enkele keer mijn pik uit haar mond gehaald en zoog ze me heerlijk af. Ze masseerde mijn kleine ballen en ik wist echt niet wat mij overkwam. Na 15 minuten ging ze rechtop zitten en begon ze me zachtjes af te trekken. “Wat een heerlijk klein pikkie mm ik krijg er geen genoeg van”. “Ik al helemaal niet” zei ik gekscherend. Ze zei “ik ben denk ik pijpverslaafd, ik vind het zo lekker een pik in mijn mond” en ze ging mij weer verder pijpen. Een paar minuten later gaf ik aan klaar te komen. Ik spoot alles in haar mondje en ze bleef maar door pijpen. Alles slikte ze door en even later stopte ze. “mmmm!” kreunde ze en ik was helemaal perplex.

Daarna hebben we denk ik nog een uur nagepraat en een afspraak gemaakt om snel nog eens bij elkaar te komen. De dagen daarop werd het contact steeds serieuzer en besloten we een weekendje weg te gaan naar een bungalowpark. Omdat zij tot laat moest werken gaf ze aan op eigen gelegenheid naar het park toe te gaan zodat ik alvast de buurt kon verkennen. Ik pakte mijn spullen en reed in de auto naar het park. Na de check-in mocht ik naar huisje 811. Ik opende de deur en liep gelijk in de woonkamer, direct links daarvan stond een groot 2 persoonsbed. Rechts was een deur naar het toilet en nog een deur naar een badkamer. Ik liep de badkamer in en zag een groot rond bubbelbad. Heerlijk! Ik besloot die eens lekker vol te laten lopen en kon gelijk even mijn pik, ballen en kont scheren zodat ik dit weekend lekker kon genieten. Ik maakte vervolgens een selfie waarin je mij zag zitten in het grote bad. Even laten reageerde ze “ik kom daar vanavond lekker bij maar heb ook nog een verrassing voor je.”. Ik was toch wel erg benieuwd en vroeg haar wat ik mij bij die verrassing moest voorstellen. “Dat zie je straks hihi!” zei ze.

Ik ging even later het bad uit en besloot het huisje eens lekker romantisch te maken. Ik ging naar het lokale winkeltje, kocht een bos bloemen en wat kaarsjes en binnen no-time was zag het huisje er erg knus uit. Er kreeg ik berichtje “welke huisje hebben we??” stond er. “811, ik wacht buiten wel op je” stuurde ik terug. Vrijwel direct stuurde ze terug “Nee! Blijf maar binnen, ga maar lekker op bed liggen dan komt je verrassing zo”. Ik wist niet goed wat te verwachten dus ging volledig aangekleed gewoon maar op bed liggen. Er werd geklopt maar de deur had ik al op een kier gezet. Ze liep naar binnen en…..wow! Ik herkende haar bijna niet. “En!?” vroeg ze. Mijn mond stond open. Voor mij stond een bijna onherkenbare Mir, ze had een strak roze rokje aan met diep uitgesneden topje, ze had roze lippenstift op en verder geweldige make up. Ze was naar de kapper geweest en had blonde plukjes door haar haar, haar nagels waren ook roze gelakt en ik werd direct enorm opgewonden.

“Ik ga gelijk de rest van de avond je kleine jongenspikkie pijpen” zei ze en voor ik het wist trok ze mijn broek naar beneden en zag ik haar roze lippen over mijn kleine kale pik gaan. “mmm wat lekker glad!!” mompelde ze en ze pijpte me heerlijk. Ik ging achterover liggen en genoot van elk moment. Even later voelde ik haar hand om mijn ballen en tot mijn verbazing zakte een vinger af naar beneden en begon zij mijn anus aan te raken. Haar vinger gleed en langzaam in en een ware schok ging door mijn lichaam. Ze vingerde mijn kontje steeds sneller terwijl ze mij aan het pijpen was. Even later zei ze “wil je anders bij de tv gaan zitten en rustig tv kijken terwijl ik je pijp?”. “Meen je dat nou?” zei ik, waarop ze zei “ja ik wil je pikkie heel lang in mijn mond”. Ik stond op en ging op de bank zitten. Ze kwam gehurkt voor mij zitten en nam mijn pik gelijk weer in haar mond. Ik zette de tv aan en wist niet goed waar ik naar moest kijken. In de tussentijd was ze mijn kontje weer aan het vingeren en ik stond op het punt om klaar te komen. “nee niet doen hoor!” zei ze, ze haalde haar vinger uit mijn kontje en begon mijn pik rustig te kussen. “Geniet maar lekker lang” zei ze. Ik besloot mij wat meer te concentreren op de tv en probeerde een potje darten te volgen. Eerlijk gezegd was het beste een goeie pot haha, maar voor ik het wist verdween mijn pik weer in haar mond.

Voor ik het wist was het al snel een uur later, wow! Ze heeft mij serieus al ruim een uur gepijpt. Wat is dit voor topmeid! Mmm! Ik was in de zevende hemel. Ze stond op en recht voor mijn neus trok ze al haar kleding uit. Ik zag die heerlijke kleine tietjes weer en een volledig kaal poesje. “lekker glad gewaxd voor ons weekendje” zei ze en ik keek mijn ogen uit.

Uit haar koffer pakte ze vervolgens een liniaal. Ik wist even niet goed wat ze ging doen maar ze hielt die al snel langs mijn pik. “10,4cm!” zei ze. Iets wat ik eerlijk gezegd al wist. “Wat een lief klein pikje heb je toch, ik ben er zo gek op!”. Ze pakte mijn pik weer beet en begon mij af te trekken. Ik zag haar geile roze nagels op en neer gaan terwijl ze mij geil aankeek. “Wacht ik heb nog een verrassing” zei ze. Uit haar koffer pakte ze een….dildo!? Een grote huidkleurige dildo met enorme ballen eronder. “Hoe groot is die wel niet!?” zei ik. Ze hielt de dildo recht naast mijn pik en de dildo was minstens 2x zo groot. Ze zei “dit is maar een middenmaatje, 23cm. Je hebt ze ook van 28 of 30 hihi”. “Ik ga jou lekker pijpen terwijl ik me laat nemen door deze lekkere dildo mmm” en voor ik het wist gleed dat grote ding bij haar naar binnen. Ze pakte mijn pikje beet en trok wat op en neer. Ze deed haar ogen dicht en ik zag haar genieten. Even later haalde ze de dildo uit haar kale kutje en duwde die tegen mijn kontje. “Lekker?” vroeg ze. “Dat gaat denk ik niet passen hoor” zei ik, maar voor ik het wist gleed de dildo in mijn kontje. Ze duwde hem lekker diep en ging op en neer. Ze pakte mijn kleine pikkie beet en ging mij weer pijpen terwijl die grote dildo op en neer ging. Ik kwam hard spuitend klaar en alles slikte ze wederom door. Wow! Wat is alles met haar geil zeg.

Dat weekend hebben we vrijwel alles gedaan wat er mogelijk is. Anale sex, beffen, rimmen, urenlang pijpen en aftrekken, en van dit alles hebben we heel veel foto’s en video’s gemaakt. Als je goed zoekt op het Internet weet ik zeker dat je die zal vinden, mijn kleine pik valt vrij snel op. Ik ben benieuwd of je ons kan vinden, zo ja. Laat het gerust weten! Geile kus!