Feest met de koude kant

Ondanks dat ik koude kant familie ben, was ik toch uitgenodigd voor het pensioenfeest van mijn schoonvader. De beste van was 67 geworden en stopte bij het bedrijf waar hij 45 jaar gewerkt had. Zijn laatste functie was in de raad van bestuur en werd er dus groots uitgepakt voor dit feest. Ik schatte de bezoekers op zo’n 150 personen die allemaal in de tuin aanwezig waren. Mijn schoonmoeder liep als een trotse vrouw rond om iedereen maar duidelijk te maken dat haar man nu tijd voor haar ging maken. Je moet weten dat mijn schoonmoeder zo’n 9 jaar ouder is dan mijn schoonvader. Zij valt nu eenmaal op jongere mannen, iets dat niet vreemd is die familie mijn vrouw, haar dochter, was immers ook 8 jaar ouder als dat ik ben. Mijn vrouw, haar dochter is inmiddels overleden maar nog steeds wordt ik als een volwaardig familielid gezien door mijn schoonmoeder en stiefschoonvader.

Die middag toen ik aankwam was mijn schoonmoeder zo lief om mij naar de logeerkamer te leiden en alles voor mij daar in orde te maken. Toen ze naast me op het bed zat legde ze haar hand in mijn kruis en vroeg of die nog wel genoeg aandacht kreeg. Ik zei dat ik niet klaagde maar ze nam geen genoegen met mijn antwoord en opende mijn rits om mijn lul in haar handen te nemen. Hij was niet direct stijf maar toen ze haar lippen om mijn eikel sloot en me achterover op bed duwde duurde het niet lang of zij liet me spuitend klaarkomen. Ze slikte alles door en zei dat ze hier zo van kon genieten. Ondanks haar leeftijd is mijn schoonmoeder een ontzettend geil wijf dat graag een jongere man laat spuiten. We liepen samen naar beneden en groette de eerste gasten die op het feest arriveerden. De hele middag en avond door was mijn schoonmoeder druk met alle gasten verwelkomen en mijn schoonvader stond maar een beetje met zijn collega’s te drinken en sterke verhalen op te hangen.

Ik zag een nichtje aan een tafel zitten in gesprek met een voor mij onbekende vrouw. Ik sloot me erbij aan en groette het nichtje en stelde me netjes voor aan de onbekende vrouw. Het bleek de nieuwe vriendin van het nichtje te zijn. Het nichtje was eerder getrouwd geweest maar was er achter gekomen dat ze toch meer op vrouwen viel. De nieuwe vriendin, die een jaar of 5 jonger was, had geen eerdere vaste relatie gehad maar was nu erg gelukkig met Jolanda, het nichtje. Ik haalde wat te drinken voor de dames en ging er gezellig bij zitten. Jolanda was opvallend aanrakend toen ik terugkwam naar mij. Toen haar vriendin even naar de toilet was, zei Jolanda tegen me dat ze me graag zag maar vooral een keer wilde voelen. Ik vroeg of ze dan nog steeds op mannen viel. Jolanda zei dat ze soms een man erbij uitnodigen om een trio te doen. Jolanda kon zo nu en dan hunkeren naar een flinke pik in haar kutje. Ik zei dat ik daar wel raad mee wist. Als ze wilde konden Jolanda en Eva, haar vriendin, wel met mij mee naar boven gaan. Het feest was nu in volle gang en we zouden vast niet voor een uurtje worden gemist. Jolanda stond op en vroeg waar ik op wachtte. We liepen samen naar binnen en toen Eva tegemoet kwam namen we haar mee naar boven. Jolanda had een glimlach om d’r mond die Eva direct goed wist te interpreteren.

Boven op de logeerkamer werd mijn hem van mijn lijf getrokken. Mijn broek werd uitgetrokken en ik werd in mijn boxer op bed geduwd. Jolanda dook bovenop me en omdat ze een jurk droeg zei ze dat ik zelf maar haar string moest uitdoen want zij wilde mijn paal proeven. Eva trok wat rustiger haar jurk uit en kwam bij me liggen om de jurk van Jolanda open te maken. Jolanda had alleen maar oog voor mijn paal. Ze likte ‘m naar een volle maar en omdat ik mijzelf scheer was de aanblik voor de dames immens. Toen Eva ‘m zag wist ze niet hoe snel ze erbij moest komen. Jolanda likte mijn lul en Eva zoog aan mijn zak en nam mijn ballen in d’r mond. Een hoop geslurp en gekreun en af en toe tongde de beide meiden met elkaar. Ik had twee strakke kontjes als uitzicht aan beide zijde van me. Met mijn handen was ik ze tegelijkertijd aanbeet vingeren. Eva werd er ontzettend nat van. Zodanig dat ze stopte met me te pijpen en ging op mijn gezicht zitten. Het was duidelijk dat ze gebeft wilde worden. Ze kwam een paar keer klaar, rijdend met haar kut over mijn kin en neus. Haar kutvocht stroomde over mijn wangen en Jolanda zei dat ze op mijn paal ging zitten. Beide vrouwen zaten met hun gezichten naar elkaar toe. Ze gebruiken me beide als een lustobject en verder kuste ze elkaar en hun handen waren elkaars borsten aan het strelen. Ook Jolanda kwam meerdere keren klaar op mijn lul. Toen ze beide uitgeput raakte stapte ze van me af en zeiden dat ik goede dienst had gedaan. Omdat ik nog niet was klaargekomen vroeg ik of ze daar niet bij wilde helpen. Eigenlijk niet zei Eva, doe dat zelf maar. Verbouwereerd bleef ik achter met een stijve paal en een kletsnat gezicht.

De meiden kleedde zich aan, als troost mag je onze slipjes houden, zei Jolanda. Ze liepen naar beneden het feest weer in. Ik liep naar de badkamer om me op te frissen en toen in de badkamer weer uitliep kwam ik mijn schoonmoeder tegen. Ze was even boven en zag mij met ontbloot bovenlijf en alleen een boxer aan. Heb je het naar je zin, vroeg ze. Nou als ik eerlijk ben, niet helemaal, antwoordde ik. Moet ik je even weer helpen, vroeg ze terwijl ze met haar hand over mijn borstkas streelde. Als je zin en tijd hebt kunnen we wel even een quicky doen, zei ik. Mijn schoonmoeder liep de logeerkamer in en deed haar jurk omhoog. Nou kom op dan, steek ‘m er dan in. Ze droeg niet eens een slip. Je bent er snel klaar voor, zei ik. Voor een stijve lul van jou altijd, lekker ding. Ik pakte haar billen en duwde mijn lat bij haar naar binnen. We neukte even snel en het duurde dan ook niet lang voordat ik heerlijk klaarkwam en zij ook. Hierna friste zij zich op in de badkamer en liepen we samen naar beneden. Jolanda en Eva lachte toen ze mij samen met mijn schoonmoeder zag. Was het lekker, vroeg Eva. Ik antwoordde dat niemand mij kan horen klagen.

Het bericht Feest met de koude kant verscheen eerst op Sexverhalen.com.