Fake Driving School – Georgie Lyall – Rijpe kerel neukt blonde bom


Het eerste teken dat Marc niet je typische FDS-student was, kwam van hoe hij gekleed was: Ryan grapte dat hij op weg was naar een bruiloft! De volgende aanwijzing was Marc’s rijvaardigheid. Zijn techniek was gewoon te gestroomlijnd om een ​​normale student te zijn. Ik ondervroeg hem over zijn vaardigheidsniveau en hij gaf toe dat hij 20 jaar had gereden! Marc had een transportbedrijf en vertelde me dat hij onderzoek deed naar lokale rijscholen. FDS heeft een wachtlijst zolang mijn arm, dus ik was woedend dat hij de pis nam. Marc verontschuldigde zich en bood aan om het goed te maken met me door iets te doen. “Iets?” Vroeg ik, voordat hij zijn pik zuigen. Ik hou van een volwassen man, en deze zilveren vos beukte mijn strakke kut over de Mean Orange Machine, en kwam toen langs met enorme tieten !

Geef een reactie