Eerste keer swingen

Ik fantaseerde er al maanden over.. het leek me zo heerlijk om eens een lul van een andere vent in mijn kutje te voelen. Begrijp me niet verkeerd, mijn partner heeft een fantastische lul, maar ik wilde graag eens een grote heerlijk brede vlees paal in mijn kutje voelen. Zo een waar je nog dagen een beurs kutje van hebt.

Via via kwamen we in contact met Frank. Frank heeft geen partner maar neukt graag vrouwen in relaties. Vrouwen zoals ik. Vrouwen die eens door een ander geneukt willen worden. Mijn vriend vond het prima, zolang hij er bij mocht zijn. Hij wilde zien hoe ik gepenetreerd werd door een vreemde.

Laatst kwam Frank bij ons op bezoek. Eerst een biertje, gezelligheid en daarna besloot ik dat het tijd werd voor een heerlijke pik in mijn mondje. Ik begon over zijn broek te wrijven en voelde zijn erectie komen. In zijn broek was zijn erectie te zien. Hij zet zijn benen uit elkaar zodat ik ook bij zijn ballen kan. Als ik vraag of ik zijn heerlijke lul mag zien haalt hij hem voor me uit zijn broek. Helemaal schoon en klaar om verwend te worden. Ik neem zijn lul in mijn hand en begin hem zachtjes af te trekken. Daarna voeg ik mijn tong toe in het spel. Ik ben heerlijk aan het zuigen en likken op zijn lul en hij geniet er zichtbaar van. Hij kreunt en beweegt zijn heupen.

Ik ben toe om ook iets in mijn kutje te voelen en laat me op zijn heerlijke paal zitten. Inmiddels is mijn kutje zo nat geworden dat hij er makkelijk in glijdt. Ik voel gelijk dat het een veel grotere paal is dan ik gewend ben. Het voelt heerlijk gevuld. Ik begin met rijden en wil hem steeds zo ver mogelijk in me voelen.

Hij gaat staan en ik verplaats me naar het bureau. Hij stuurt zijn paal weer voor mijn kutje en duwt hem er gelijk in. Ik geef een gil. Hij mept op mijn billen. Hij haalt steeds zijn lul uit mijn kutje om hem vervolgens helemaal terug erin te stoppen. Een zalig gevoel. Ik voel dat ik klaarkom en hij spuit over mijn lichaam.

Ik besluit zijn nummer te vragen en wie weet voel ik binnenkort zijn heerlijke paal nog eens in mijn kutje.

Het bericht Eerste keer swingen verscheen eerst op Sexverhalen.com.