Een oude bekende

Ik was onlangs in de stad voor enkele boodschappen, in mijn gewone koffiebar zat ik even rustig een goede tas koffie te drinken. Ik was aangenaam verrast toen opeens een heer mij de vraag stelde of hij bij mij aan tafel mocht plaats nemen. Ik stemde toe en pas wanneer hij gezeten was herkende ik hem als een van mijn jeugdvrienden waarmee ik enkele tijd intiem was geweest. Toen hij mij voorstelde of hij mij nog een kus mocht geven stemde ik toe en ondervond dat hij nog altijd zo goed kon kussen als weleer. Het werd een leuke babbel en hij charmeerde mij met te spreken over het samenzijn van weleer. Het was destijds afgesprongen door zijn ouders die mij te min vonden.

Hij nam mij bij de hand en fluisterde mij toe dat hij mij nog altijd enig vond en drukte zijn spijt uit dat hij destijds niet volgehouden had. Ik zegde hem daarop dat het misschien wel zo moest zijn en dat het toeval ons nu na zoveel jaren weer samenbracht. Liefdevol keek hij tegen mij aan en spontaan vonden onze lippen elkaar in een tedere kus. Zijn strelende tong op mijn lippen opende mijn mond en langdurig tongkussend geilden wij elkaar op. Met strelende handen bespeelden wij elkanders lichaam en toen ik in zijn kruis woelend zijn verlangende mannelijkheid voelde ontwaakte mijn minnedrift. Moeiteloos liet ik toe dat hij een strelende hand onder mijn rokje schoof en met een vinger via mijn tanga in mijn nat geworden kutje gleed.

Subtiel zoals weleer onder mijn toenemend gekreun vingerde hij mij tot een zalig orgasme waarbij ik trilde van genot. Hij fluisterde mij toe dat hij mij helemaal wilde en ik bekende hem eerlijk dat ook ik verlangend was naar hem. Hij nam mij mee naar zijn mooie flat en na het drinken van een glas champagne deden wij elkaar de kleren uit. Na al die jaren verenigden onze naakte lichamen opnieuw. Een onvergetelijk voorspel in positie 69 waarbij wij brullend van genot klaar kwamen en ik proefde weer de smaak van zijn sperma en hij van mijn vrijgekomen geil. Daarna in bed een uitgebreide neukpartij waarbij wij onverzadigbaar elkaar beurtelings hebben bereden. Het was voor mij onvergetelijk zijn liefdesvocht te voelen spuiten in mijn bronstig onderlichaam. Uitgeput zijn wij in slaap gevallen. Die nacht ben ik verder bij hem gebleven en dat is voor ons een ware liefdesnacht geworden.Zo zijn wij weer geliefden geworden en zien wij elkaar volgens afspraak maandelijks terug.

Het bericht Een oude bekende verscheen eerst op Sexverhalen.com.