Deepfake van mijn vriendin

Deepfake is een steeds meer terugkomende term op het Internet, je kunt met deze techniek een gezicht ‘plakken’ in een video van een ander. Omdat het sexleven met mijn vriendin een beetje een sleur aan het worden is kwam ik op het idee om eens een video met haar gezicht er in te maken waarin ze dingen doet die ze nooit (met mij) zou doen..

Mijn vriendin is blond, niet erg groot ongeveer 1.52, altijd netjes in de make-up, mooie nagels en leuke kleding. Ze heeft mooie siliconen borsten cup D en behoorlijk grote tepels. Daarover niks te klagen, alleen op sexueel vlak vind ze het allemaal niet zo interessant. Hooguit eens per 2 weken geeft ze mij een aftrekbeurt, maar meer gebeurt er helaas niet.

Ik zag mijn kans schoon toen ik een keer lekker een dagje voor mijzelf had, ik pakte een video er bij van iemand die lekker 2 mannen aan het pijpen was. 2 Enorme exemplaren van minstens 20cm die ze lekker om de beurt pijpte en aftrok. Hij lichaam leek best wel op die van mijn vriendin dus ik aan de slag. Het kost veel tijd om zo een video te maken, maar na enkele uren was die eindelijk klaar. Met niet al te hoge verwachtingen startte ik de video en mijn pik sprong in mijn broek omhoog. Wow! Wat lijkt dit echt!? Je ziet echt het gezicht van mijn vriendin, en je ziet haar heerlijk die 2 enorme pikken pijpen en aftrekken. Ik kon mijn ogen niet geloven zo realistisch was het. Ik trok mezelf heerlijk af en het koste weinig tijd voor ik heerlijk klaar kwam.

Een heerlijk gevoel ging er door mij heen, werkelijk elke video die er maar was kon ik op deze manier aanpassen. Niet veel later maakte ik nog een paar video’s, vooral waarin werd gepijpt want daar hielt mijn vriendin zelf niet echt van. De dagen daarna beleefde ik veel orgasmes en ik vermaakte me bijzonder goed.

Het was vervolgens vrijdag, meestal op vrijdagavond gaan we samen lekker bankhangen en heel soms gebeurt er ook wat. Niet veel later kroop mijn vriendin naar mij toe en trok mijn broek uit. Het was het 2-wekelijkse aftrekmomentje. Ze begon heerlijk met mijn pik te spelen. God was is dat toch geil als een vrouw mooi nagels heeft die je zo op en neer ziet gaan met je pik in haar handen. We begonnen beide steeds geiler te worden en niet veel later vroeg ze of ik klaar wilde komen. Vanwege de geilheid kon ik het niet laten…ik pakte mijn telefoon en zei “ik heb een geil filmpje voor je…”…ze reageerde zoals ik wel had verwacht “oh bah nee dat wil ik niet zien”. Toch startte ik de video en binnen enkele seconden riep ze “he!? hoe kan dit??” ze zag zichzelf een grote pik pijpen en haar ogen konden het niet geloven. Ik legde haar uit hoe het werkte en liet haar de andere filmpjes zien. Ze was er enorm nat door geworden en zei “wil je dat ik ook echt al die grote pikken ga pijpen??”…ik zei “ik vind dat wel geil om te zien ja”….en tot mijn verbazing zei ze “dat wil ik ook wel…mm lekker zo een grote kale pik”. Ze begon mij af te trekken en ze vingerde zichzelf binnen no-time klaar. Niet veel later droop het sperma uit mijn pik.

Ze keek nog een paar keer naar die filmpjes en sinds dien maken we samen geregeld deepfakes. Ze worden steeds spannender en sinds dien is ons eigen sexleven ook weer een heel stuk geiler. Er wordt nog niet veel gepijpt, maar dirty talk en heerlijke aftrekbeurten en zelfs een keertje anaal…mmmm

Het bericht Deepfake van mijn vriendin verscheen eerst op Sexverhalen.com.