De schoonmoeder (2)

Met een gespeeld boos gezichtje keek Sonja me aan. Toen ze even niet opletten liet ik de slip van me schoonmoeder in de zak van me broek verdwijnen. Ik stond op en trok me broeken verder op en liep naar haar toe. Ik nam haar gezicht in me handen en zei ‘Sorry de zon maakte me geil’ en kuste haar. ‘Je ben zeker al klaar gekomen ‘ vroeg ze somber . ‘Ja net voor jij kwam’ zei ik terug. ‘De zon heeft mij ook geil gemaakt heel me kutje is nat jammer voor jou’ zei ze speels. ‘Oh is dat jammer voor mij’ zei ik en trok heel rustig haar bikinibroekje naar beneden. Het laatste stukje stapte ze zelf er uit ‘Me moeder of vader kan naar boven komen hoor’ zei ze zacht. “En dan’ zei ik en tilde haar op het badkamermeubel.

Ze schoof wat naar achter en zetten haar voeten op het meubel ‘Hebben ze pech’ zei ze nog zachter ‘Lik me nu maar lieverd lik me’. Ik deed haar benen uit elkaar en boog voorover me tong vond ze weg in haar natte kutje. Ook Sonja was geil en liet niet lang op zich wachten voor ze klaar kwam. ‘Vanavond wil ik je pik in me wat er ook gebeurt’ zei ze tegen me en ging naar beneden. Ik pakte het slipje uit me zak en wilde het op de wasmand gooien maar bedacht me . Ik deed hem nog even tegen me neus maar daar hing nog de lucht van Sonja haar sappen. Dus stopte ik hem weer in me zak en besloot hem voorlopig te houden en ging naar beneden. Ik was bijna onderaan de trap toen ik me schoonmoeder hoorde roepen ‘Ben jij dat Paul’. Haar stem kwam uit de keuken ‘Ja dat ben ik kom er aan’ riep ik en liep naar de keuken. Ze was bezig met wat hapjes en had een lendendoek omgeslagen. Wil jij wat kaas en worst snijden ik wilde het net aan Henk vragen, vroeg ze. ‘Heb ik even geluk’ zei Henk in de tuin doordat het raam openstond hoorde hij ons.

Dus waste ik me handen en pakte de kaas en het worst uit de ijskast. Sonja en haar vader voerde een zwaar gesprek over het werk van haar vader die was arts. ‘Je heb het er maar druk mee met moeder en dochter’ zei Anita zachtjes. ‘Druk’ vroeg ik. ‘Ja ik moest wat pakken uit me slaapkamer en wilde net naar beneden gaan toen Sonja net de trap op kwam ‘ zei Anita. ‘Toen ze bij jou de badkamer inging en ik jullie hoorde praten kon ik snel naar beneden’ ging Anita verder. ‘Door de kier van de deur zag ik dat je haar broekje uittrok en je haar op het badkamermeubel tilde’. Ze had zachtjes gesproken en Sonja en Henk konden haar niet zien door het raam. ‘Als ik er aan denkt wat er daarna gebeurde word ik al nat’ fluisterde ze weer. Ik wilde wat zeggen en draaide me hoofd naar haar om op dat ogenblik deed Anita haar lendenschort los. Alleen in haar bikini hesje stond ze op nog geen meter van me af. Met haar vingers ging ze door haar schaamlippen ‘Ja wordt ik nog nat’ herhaalde ze.

Ze deed haar bikini hesje een stuk naar beneden zodat haar harde borsten bloot waren’Beval ik je Paul’ vroeg ze hees. ‘Heel erg je bent een prachtige vrouw’ antwoordde ik zachtjes. Sonja en de vader zaten nog in een hevige discussie. ‘Waar is een snijplankje om het op te leggen’ vroeg ik expres wat luider. ‘In het onderste kastje links van je’ zei ook Anita wat harder. Dus stapte ik bij het raam weg en pakte Anita vast onze gezichten trokken als magneten naar elkaar toe. Terwijl onze tongen elkaar vonden ging me hand door het natte spleetje van Anita. ‘Ohh ik heb zo zin in je” hijgde Anita zachtjes ‘Maar het kan niet toch je ben mijn schoonzoon’. ‘Ik wil jou ook geloof me ik wil jou ook” hijgde ook ik. ‘Hoe kan dat nou je lul wordt alweer hard’ fluisterde Anita weer zachtjes. Ze was duidelijk opgewonden haar hoofd was rood aangelopen. ‘Mam wil je zo wat te drinken voor me meenemen’ riep Sonja. We schrokken ons rot ‘Is goed schat ik breng het zo mee’ riep Anita terug. ‘Dit is gevaarlijk dit moeten we echt niet doen zo worden we nog betrapt voor we nog maar iets hebben gedaan’ fluisterde ze tegen mij. Ze deed haar hesje weer goed en knoopte haar lendendoek weer voor en liep naar de ijskast. Ze pakte ijsthee en wilde naar buiten lopen. ‘Anita en je slipje dan je heb er niets onder’ zei ik zachtjes tegen haar.

Voor ze verder liep zei ze ‘En dan” en knipoogde. De rest van de dag bleef het erg gezellig Anita had inmiddels haar bikini broekje weer aangedaan. We aten gezamenlijk onder de parasol buiten en na de koffie gingen Sonja en ik naar huis. Een week ging voorbij ik had niets meer gehoord van me schoonmoeder. Het miezelde het was een troosteloze zondag zoals we die zoveel hebben in Nederland. Ik was met me aquarium bezig en Sonja zat in een kleine doorschijnende kimono op de bank en las een boek. Plots ging de telefoon dus zei ik ‘Neem jij even op Son me handen zijn nat’. Ze stond op van de bank en trippelde naar de telefoon. Het was haar moeder wat ik eruit begreep want ze praten weer 5 kwartier in een uur. Het aquarium was inmiddels klaar en ik zat het nog even te bewonderen toen Sonja pas de telefoon neerlag. ‘Dat was op zeker je moeder’ zei ik . ‘Dat heb jij heel goed geraden schat’ zei Sonja terug.

Ze stapte over me heen en kwam op me schoot zitten ‘Of we een bakkie komen doen vroeg me moeder’ ging ze verder. ‘Kan toch is wel even gezellig’ zei ik terug en pakte haar vast. Ze lag haar hoofd tegen me aan en zei weer ‘Ben lui moet nog douchen dan nog aankleden”Is toch even gezellig schat naar je moeder’ zei ik rustig. Ze dacht even na en zei ‘Op één voorwaarde dat je mee gaat douchen’. ‘Dan wordt het nog later’ zei ik weer. Lees verder in De schoonmoeder 3

Het bericht De schoonmoeder (2) verscheen eerst op Sexverhalen.com.