De postbode heeft een hartaanval en ik troost zijn vrouw

Zo’n kleine twintig jaar wonen wij wat afgelegen, en al die tijd brengt postbode Freddy ons dagelijks en trouw alle briefwisseling. Erg veel gesprekken heb ik met de brave man nooit gevoerd, en in feite ken ik hem amper. Hij ziet er wel uit alsof hij nog maar enkele jaartjes moet werken alvorens hij op rust kan… Kort na nieuwjaar hoorde ik onze honden nadrukkelijk blaffen, tegen hun gewoonte in. Bij de poort zat Freddy te puffen en te hijgen. Eerst dacht ik dat hij her en der had “genieuwjaard”, maar uit zijn bezorgde blik kon ik meteen opmaken dat er iets ernstigs aan de hand was.

112 gebeld, en in afwachting iets warms en droogs bijgehaald. In zijn paniek begreep ik toch dat hij wou dat ik zijn vrouw zou verwittigen. Ik was wàt blij dat ik het nummer meteen kon vinden in zijn brieventas. De ziekenwagen was al enige tijd weg, toen een bestelwagen van de post kwam aangereden om de fiets en de tas van Freddy op te halen. Enigszins bezorgd en benieuwd trok ik diezelfde avond naar het ziekenhuis. Onze postbode had een beroerte gehad, en zijn vrouwtje zat in tranen bij zijn bed. Meer dan gewoon beleefd wilde ik niet zijn, en dus nam ik na een kwartiertje afscheid. Doorheen haar verdriet vroeg zijn vrouw mij of ik haar naar het dorp kon terugbrengen. Gratis Steve is inderdaad nooit tot bij ons geraakt, en dus zijn er slechts enkele sporadische busverbindingen op onpare weekdagen, en nog minder de andere dagen… Het was maar kil, donker en vies weer, en dus bracht ik Simonne naar huis. De koffie die zij mij aanbod wilde ik eerst afslaan, maar uiteindelijk trok ik maar naar binnen. Haar levensverhaal was niet bijzonder opwekkend. Voor haar was Freddy als postbode zijn hele leven lang al de “parochiestier” die ’s avonds te moe thuiskwam om zijn vrouwtje nog te kunnen verwennen, en nu was zij ook zelf te oud om nog naar de markt te gaan.

Het duurde niet lang of Simonne zat naast me, en zij gaf geen krimp toen ik mijn arm over haar schouder legde om haar te troosten. Zij nam mijn hand vast, en legde die ongemerkt op haar borst. Toen ik haar weelderige boezem voorzichtig begon te strelen boven haar zwarte trui, zuchtte zij diep en werd het opvallend stil. Eerst legde zij haar hand voorzichtig op mijn knie, maar vrij snel betastte zij mijn rits. Zelf zocht ik uit of het onder de trui nog warmer was, en kneedde ik meteen een heerlijke tepel. Voor ik het goed en wel besefte, had zij mijn lul met beide handen vast, en gleed zij uit de zetel. Nu zat Simonne voor me op haar knieën en begon mij zalig te pijpen. Met mijn ogen dicht zat ik te genieten, toen Simonne mijn hand greep en opgewonden naar haar tieten leidde. Op haar vraag (of bevel?) neep ik met mijn ene hand steeds harder haar borsten en tepels, en zij raakte in opperste staat van vervoering. Omdat ze nog steeds op haar knieën voor me zat, gleed ik mijn andere hand in haar rok, en begon ik haar lichtjes te vingeren in haar kontgaatje.

Méér dan één enkele “oooh jààà” had ik niet nodig om steviger door te gaan, en dieper in te dringen. Zij maakte aanstalten om op te staan, en hield daarbij mijn arm stevig vast, opdat ik in haar kontje zou blijven koteren. Simonne trok haar trui en haar bh uit, en drukte haar tepel tegen mijn lippen. Ik zoog hevig en beet zachtjes… met haar 120 had ik de mond méér dan vol! Zij nam mijn andere hand vast, en stond te trillen toen zij zich ging vingeren. Zo’n sappig gevoel had ik nog maar zelden gehad, en toen ik merkte dat zij klaarkwam, likte en zoog ik haar heerlijke lippen. Simonne sidderde en zuchtte, en zette meteen een nieuwe aanval in. Ik werd gezogen en gelikt, terwijl ik haar vinger steeds dieper voelde dringen in mijn kontgaatje. Telkens ik op het punt stond om klaar te komen, onderbrak zij heel even, duidelijk opdat wij beiden langer zouden kunnen genieten van elkaar. Uiteindelijk hield ik het niet meer uit… Zij hield mijn sap in de mond als een volleerd wijnproever, en slikte tenslotte door alsof het een godendrank was. Wat restte wreef ze met haar vingers weg, en gebruikte ze om haar borsten en buik te masseren.

Zelden had ik zo’n goed gevoel van totale en absolute bevrediging. Ik sloot mijn ogen en genoot. Toen ik weer bij kwam, glimlachte Simonne voldaan. Mijn kleren lagen keurig op een stoel gevouwd. Zodra ik aanstalten maakte om mij terug aan te kleden, drong Simonne aan om nog even tegen haar aan te blijven liggen. Acht jaar was het geleden dat een man haar nog in opperste staat van vervoering had kunnen brengen. Uit haar verhaal kon ik opmaken dat zij met buurvrouwen en vriendinnen wel ooit iets had geprobeerd, maar niets ging voor haar boven het gevoel van een stevige lul in haar natte kut. Toen ik mij realiseerde dat ik haar alleen had gevingerd, en dat zij mij enkel had gepijpt, begreep ik dat er meer van mij werd verwacht. Zij vleide zich neer op de sofa, en spreidde haar benen. Ik kuste haar zacht op haar wang, op haar stevige borsten, en befte haar tot zij opnieuw begon te trillen en te schudden. Haar sappen smaakten heerlijk. Simonne stond op, en nam me mee naar de badkamer, waar ze wijdbeens in de douche ging staan en begon te plassen terwijl ik opgewonden en verrast toekeek. Iets later lagen wij samen op bed.

Ik ging op de bedrand liggen met mijn benen uit het bed. Ik keek naar haar felle kont en haar brede rug, en voelde hoe zij mijn paal naar binnen gleed. Zij stak twee vingers bij in haar kut, en begon heel langzaam op en neer te wiegen. Haar spieren trokken samen, en met haar lippen en vingers werd de greep op mijn lul steeds heviger. Simonne ging almaar sneller op en neer, met een lenigheid die noch haar gewicht en vormen, noch haar leeftijd, mij hadden laten verhopen. Zelf deed ik mijn uiterste best om niet te snel klaar te komen, en ik vond het best akelig toen ik zo vlug moest schieten. Een veel te korte pauze werd me gegund, zodat er niet meteen nog een bisnummer kwam. ’s Anderendaags heb ik onze postbode nogmaals bezocht, en heb ik Simonne opnieuw naar huis gebracht. Tijdens de week dat Freddy in het ziekenhuis lag, heb ik Simonne ’s morgens, ’s middags en ’s avonds geholpen om acht jaar vasten en derving goed te maken. Inclusief anaal, en dat voor het eerst op haar 59e Wij wisten en beseften allebei dat het puur om het genot te doen was, maar ik geef toe dat ik het jammer vond toen Freddy weer naar huis mocht!

Het bericht De postbode heeft een hartaanval en ik troost zijn vrouw verscheen eerst op Sexverhalen.com.