De kamasutrabeurs (2) – Parenclub

Zoals ik al eerder schreef waren we naar de kamasutra beurs gegaan en na ons geil avontuur waarin mijn vrouw lekker betast, haar tieten gepakt en haar kutje gevingerd werd, was ze zo geil dat we afgesproken hadden naar een parenclub te gaan. De volgende zaterdag was het zo ver.

Zij deed jarretels met kousen, hoge hakken, geen slip en een 1/4 bh onder haar laag uitgesneden shirtje aan, zodat haar tepels bijna zichtbaar waren. Onderweg in de auto zei ze dat ze het superspannend vond. In de parenclub ontdeden we van onze jassen en gingen op een barkruk aan de bar zitten. Zij schoof een beetje met haar kont naar achteren zodat haar jarretels goed zichtbaar waren en ook een stukje bloot van haar kont.

Ik moest nodig naar het toilet. Toen ik terugkwam zag dat er een man achter haar stond en zijn hand was onder haar rokje verdwenen. Toen ik naast haar ging zitten zag ik dat haar gezicht een beetje rood van opwinding was. Zij kreunde wat en vertelde me dat ze een vinger in haar kale kutje voelde. Er kwam nog een man naast ons zitten en die probeerde met zijn hand onder haar bloesje te komen. Al snel zat hij aan haar tepels.

Zij was nu zo geil dat we besloten naar een kamertje te gaan en daar een beetje te geilen. de mannen wilden meekomen maar ik verbood dat omdat ik liever met een ander koppel in die kamer was. Ik was namelijk zo geil dat ik ook wel zin in een geil vrouwtje had. Na enige tijd kwam een koppel binnen. De maan had duidelijk een grote paal en zijn boxer. De vrouw was echt een blonde stoot met lekkere grote tieten.

We gingen meteen van partner ruilen. Hij zat aan de tieten van mijn vrouw zoog eraan en ging met zijn hand naar haar kutje. Ik trok de blonde stoor naar me toe, voelde aan haar kutje en liet al snel mijn lul in haar kut verdwijnen. Omdat ik de lul van die andere man lekker in de kut van mijn vrouw op en neer zag gaan werd ik zo geil dat ik mijn lading heel snel loste. Na afloop zijn we nog naar de baar gegaan. Een aantal mannen hebben nog mijn vrouw betast en toen zijn we naar huis gegaan en hebben diep geslapen.

Het bericht De kamasutrabeurs (2) – Parenclub verscheen eerst op Sexverhalen.com.