De beste vriendin van mijn ex

Mijn verhaal begon zo. Ik was net twee weken klaar met een relatie, mijn ex had alweer een nieuwe vriend en leek dus al compleet over me heen. In die twee weken was ik snel herstellende van mijn break-up en was ook dus wel weer klaar om opnieuw te beginnen. Op een donderdagavond, net nadat ik terugkwam van mijn werk, kreeg ik een berichtje. Het was de beste vriendin van m’n ex, we praatten al zo ongeveer een paar weken en ze hielp me dan ook goed met de situatie die er zich had afgespeeld. Ze kon me goed troosten en dat gaf me dan ook een reden om haar een keer te bedanken.

Ze snapte me dus en vroeg of ik een keer op een avond wilde langskomen en ik beantwoorde dat met een enthousiaste ja. We hadden de volgende dag dus afgesproken bij haar thuis, de lampen van beneden stonden uit en bovenin stonden ze aan, ik gokte dus dat ze alleen thuis was op haar kamertje. Ik belde aan en hoorde eventjes helemaal niemand, na ongeveer een halve minuut kwam ze naar de deur en opende ze hem. Daar stond ze, een strak zwart rokje en een strakke rode trui met een soort overlopende band om haar nek. Ze had twee grote hoge hakken aan en kon me dus perfect in mijn ogen aankijken. Haar ronde borsten kwamen hierin erg goed uit, ik gokte dat ze een maatje C had. Toen ze me binnen liet draaide ze om en haar mooie ronde billen waren goed te zien in haar strakke leren rokje, ik kon me bijna niet inhouden om er even aan te zitten, maar ik bleef koest. “Wil je wat te drinken?” Vroeg ze met een, iets te, sexy stem. “Doe maar een cocktail, dan behouden we de sfeer lekker.” Antwoordde ik.

Ze liep naar de keuken en boog voorover om wat glazen uit de onderste kast te halen, haar rokje trok een stukje naar boven en ik had nu een goed beeld van wat er zich daar afspeelde. Ze had een zwarte, kanten string aan en had haar kutje zo goed als compleet geschoren. Ik ging alvast in de woonkamer zitten. Esther, zoals ze heet, had wat kaarsjes aangedaan en had een glaasje met borrelnootjes neergezet op de tafel. Ze kwam terug, met twee cocktails in dr hand en een fles sterke whiskey. “De fles is voor zometeen, ik ben te lui om elke keer mixjes te maken.” Zei ze lachend. Ik nam de Mojito van haar over en nam een slok. “Heerlijk!” En ik proostte met haar. Ik keek rond en besefte me nu pas dat er zich links van de kamer een massage tafel bevond. “Gebruiken jullie die vaak?” Vroeg ik, wijzend naar de tafel. “Ja zeker! Mijn zus masseert me altijd en andersom.” Ik liep, nog met de cocktail in m’n hand, naar de tafel toe en zette mijn hand erop. “Ik kan ook heel goed masseren, wil je dat ik het uitprobeer bij jou?” Vroeg ik. Ze keek me met grote ogen aan en stemde in met een duidelijke ja-knik. “Zullen we maar beginnen dan?” We sloegen beiden de cocktails achterover en begonnen ons klaar te maken.

Vijf minuten later stond ze klaar, met een lange handdoek om haar heen. Ze ging liggen op de tafel en schoof de handdoek naar haar middel, ze had zo te zien haar bh uit gedaan en was buiten haar string dus helemaal naakt. Ik spoot wat olie op haar rug, en van de koude druppels gaf ze al een klein kreuntje. Ik begon eerst met het masseren van haar onderrug en ging langzaam via haar zei naar boven. “Mhmm.. je doet het zo goed Nathan.” Kreunde ze zachtjes. Ik ging naar haar schouders en begon weer een beetje naar beneden te gaan. Ik besloot een beetje over de lijn te gaan en begon de zijkant van haar borsten te masseren, ik hoorde haar alleen maar luider kreunen en dit was dus een teken dat ik door mocht gaan. Dit keer ging ik over naar haar benen. Ik smeerde haar voeten in met olie en begon een beetje te drukken, ze kreunde weer zachtjes en ik ging weer langzaam naar de uiteindelijke bestemming. Via de binnenkant van haar dijen klom ik weer langzaam omhoog en schoof de handdoek wat naar boven. Ik had nu een perfect beeld op haar doorschijnende string. Haar lange, sexy benen liepen uit op een geweldig kutje. Ik ging met mijn handen net tegen de rand van haar kutje aan. Ik hoorde haar nog steeds kreunen en begon wat verder te gaan. Ik wreef nu langzaam over haar kut en hoorde haar opeens: “Mhm.. ja.. alsjeblieft.” Dit was voor mij het teken om ervoor te gaan. Ik schoof haar inmiddels natte string aan de kant en begon over haar kutje te wrijven. Ik vingerde haar clitje en stak er gelijk een vinger in.

Ik deed even rustig aan, maar begon na een halve minuut wat dieper en harder te gaan. Inmiddels raakte ze gewend aan mijn ene vinger en ik stopte er nog een bij. Ik sloeg zachtjes op haar geile billen en vingerde haar steeds wat harder. Ze begon luider te kreunen en wilde steeds meer. Ik draaide haar om en zette haar benen over de rand heen van de tafel. Ik ging op mijn knieën zitten en kwam met mijn hoofd recht tegen haar kutje aan. Ik begon hevig te likken, ik gebruikte mijn tong goed en likte haar tot ze keihard klaarkwam in mijn mond. Ik stond op en pakte haar vast. Ik duwde haar lippen op de mijne en een hevige tongzoen kwam te pas. “Ik hou van je.” Waren de woorden die er uit mijn mond kwamen en ik trok haar naar de bank. Net voor de bank stopte ik en duwde haar op haar knieën. Met mijn harde lul recht voor haar mond wist ze gelijk wat te doen en nam hem in haar keeltje. Ze kon het gelijk al erg goed, al eerder had ze me verteld dat ze nog niet ontmaagd was en dan was dit dus haar eerste keer. Ik duwde haar mond diep over mijn harde lul heen en hoorde haar kokhalzen. “Mhmm.. Esther ik ga zo komen.” En ze begon harder te zuigen. Ik begon een beetje te trillen en kwam na een seconde spuitend klaar in haar mondje. Ze slikte alles netjes door en veegde haar mond af. “Heerlijk.” Zei ze, en ze keek me stout aan. Ze trok me mee naar boven en zette me neer voor haar kamer, ze opende de deur en op haar bed lagen twee paar handboeien met stof en ze bindde zichzelf vast aan het bed. Ze lach nu wijdbeens en met haar gezicht naar me toe op het bed, en zei de twee magische woorden. “Neuk me.” Ik liet me dit geen twee keer zeggen en sprong op het bed.

Het bericht De beste vriendin van mijn ex verscheen eerst op Sexverhalen.com.